Reclamă

Horoscopul săptămânii 14 februarie – 20 februarie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 14 februarie – 20 februarie 2022 aduce multe vești neașteptate pentru nativii din zodiac. Aceștia se vor bucura de oportunități pe plan financiar pe care le vor putea materializa. Astrele spun că este o săptămână ce ar trebui dedicată planurilor mărețe.

Publicat: 14 februarie 2022, 7:09 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:42

Nativii din zodiac se bucură de o săptămână cu totul deosebită. Aceștia au șansa să își găsească sufletul pereche în săptămâna lui Cupidon. De asemenea, vor întâmpina oportunități pe plan financiar și își vor dezvolta planurile de viitor. Totuși, astrele îi sfătuiesc pe nativi să nu uite că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, indiferent de situație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 14 februarie – 20 februarie 2022

Horoscopul săptămânii 14 februarie – 20 februarie 2022 vine cu vești neașteptate pentru nativii care au sperat în ultima vreme la oportunități pe plan financiar. Aceștia trebuie să-și arate adevărata valoare și să nu treacă neobservați. Cei mai mulți nativi se vor bucura de o săptămână plină de iubire, asta pentru că Ziua Îndrăgostiților se va prelungi.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Săptămâna aceasta vei avea chef să flirtezi. De aceea, Cupidon îți va scoate în cale oameni dornici să-și petreacă timpul alături de tine. Totuși, dacă te confrunți cu insecurități, ar trebui să iei o pauză de la această activitate. Prin urmare, cea mai sănătoasă decizie este aceea a cumpătării. Ești într-o formă de zile mari la locul de muncă, iar horoscopul săptămânii 14 februarie – 20 februarie 2022 are vești bune pentru tine. Berbec, este timpul ca tu să ai parte de promovarea mult așteptată.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Orice ai face săptămâna aceasta, vei fi capabil să îți duci planurile la bun sfârșit. Indiferent că este vorba despre relații amoroase sau idei profesionale, acestea vor avea o finalitate. Vei fi înconjurată de prieteni în fiecare zi, iar acest lucru te va face să trăiești din plin. Conversațiile te vor ajuta să îți dai seama cine ești cu adevărat. Nu te ascunde, ești o zodie de pământ cu multe calități. Relațiile personale nu ar trebui să fie o problemă, atâta timp cât ești sinceră. Îți lipsește transparența, însă dacă vei începe cu schimbări mici, nu va fi nicio problemă pe viitor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Pe parcursul acestei săptămâni, dacă nu vrei să ajungi într-o relație amoroasă, trebuie doar să fii sinceră. Yourtango.com spune că vei avea pretendenți care îți vor bate la ușă. Dacă totuși inima ta nu-și găsește jumătatea, nu trebuie să insiști, poți astfel evita complicațiile în viața ta sentimentală. Vei primi o mulțime de ocazii să strălucești la locul de muncă, iar cei din jur îți vor accepta fiecare idee. Dacă ai oportunități de neratate, nu le da cu piciorul. O slujbă care să te împlinească în adevăratul sens al cuvântului este greu de găsit.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 14 februarie – 20 februarie 2022 spune că emoțiile tale sunt copleșitoare, ar putea fi puse la încercare atunci când primești o veste nu tocmai bună. Un fost iubit te poate contacta. În ciuda veștii, vei putea merge mai departe. Vei fi mult prea ocupată la locul de muncă pentru a sta cu mintea la planurile personale. Pe de altă parte, având în vedere că ești o zodie de apă care își dorește stabilitate, îți vei pune câteva semne de întrebare. Vei avea ocazia să găsești un răspuns spre finalul săptămânii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta ai putea să nu te grăbești și să tragi concluzii pripite. Dacă Ziua Îndrăgostiților te găsește singură, nu îți face griji. Purewow.com spune că partenerul ideal va apărea atunci când te aștepți mai puțin. De aceea, dacă cineva încearcă să te cunoască mai bine, nu da înapoi. Consumi foarte multă energie având grijă ca toate lucrurile să iasă perfect. Cu toate acestea, ar trebui să te asiguri că sufletul tău este împăcat. Intuiția ta nu te va lăsa la greu. Dacă ai partener de cuplu, vei fi stresată de o veste pe care urmească să o primești din partea acestuia.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aceasta poate fi o săptămână foarte activă din punct de vedere profesional. Te simți ușurată, entuziastă și gata să dai tot ce ai mai bun la locul de muncă, pentru că deja vezi cum oportunitățile stau să apară. Te simți calmă, iar vibrațiile astrelor te ajută în acest sens. Vei primi vești bune care se potrivesc perfect cu sentimentele tale. Prietenii vor fi lângă tine pentru a te sprijini. Ai nevoie de sinceritate din partea celor dragi. Vei simți o mare ușurare atunci când vei găsi aceeași pozitivitate și pe plan personal. Inima ta este într-o continuă căutare a sufletului pereche. Vrei să te distrezi, dar câteodată te gândești și la un partener care să-ți fie aproape în fiecare zi. Ar trebui să nu te simți vinovată de sentimentele pe care le ai.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acum este momentul să te uiți în sufletul tău și să îți dai seama ce vrei cu adevărat. Deși este luna iubirii, această perioadă te găsește mai nedumerită ca oricând. Indiferent că ești deja într-o relație sau vrei să-ți găsești sufletul pereche, nu știi pe ce drum ar trebui să o apuci. Stabilește-ți un traseu clar și urmează-ți ideile până la capăt. Nu trebuie să găsești un răspuns acum, însă nu te afunda prea mult în gânduri, căci subiectivitatea nu este punctul tău forte.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să te simți împovărată de angajamentele luate pe plan profesional. Cu toate acestea, săptămâna te găsește mai hotărâtă ca niciodată. Spre finalul acestei perioade vei afla răspunsul pe care îl căutai. De asemenea, poți fi sigură că planurile profesionale vor merge așa cum te-ai fi așteptat. Nu-ți fie teamă să-ți arăți talentul pentru că vei avea doar de câștigat. Ești o zodie de apă care se simte în largul ei atunci când este lăudată, iar Astrology.com îți recomandă să profiți din plin de acest statut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Faptul că vrei să arăți o latură mai romantică a ta vine la momentul potrivit, căci săptămâna iubirii te găsește în cea mai bună formă a ta. Dacă îți pierzi puterea, amintește-ți unde te aflai anul trecut pe vremea asta. În loc să încerci să faci totul să meargă așa cum îți dorești tu, profită de semnele pe care ți le oferă astrele. Atmosfera de la locul de muncă îți va da energia necesară pentru a-ți continua planurile și a da dovadă de perseverență în cele mai grele momente. În ciuda proiectelor de mare angajament, vei face față cu brio oricărei situații.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vei încerca să cauți un echilibru între relațiile profesionale și cele personale. Dacă vei fi prinsă între mai multe evenimente la fel de importante pentru tine, te vei simți depășită de situație. Pe de altă parte, o relație care credeai că s-a sfârșit acum multă vreme este pe cale să renască. Horoscopul săptămânii 14 februarie – 20 februarie 2022 spune că vei aprecia sprijinul familiei și al prietenilor, în ciuda nesigurației tale. Acest ajutor poate fi un stimul ajuns la momentul potrivit. Este timpul să iei o decizie importantă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe parcursul acestei săptămâni te vei concentra pe planurile profesionale. Dar nu presa pe cealaltă parte, rămâi calmă și ai răbdare, săgețile lui Cupidon nu te vor ocoli. Prietenii te vor ține în centrul atenției. Vei ajunge cu ușurință la persoana ideală, dacă știi exact ce îți dorești. Acesta este momentul să te ocupi de micile dorințe neîmplinite. Nu ai dificultăți în a îți exprima doleanțele. Dai dovadă de multă iubire față de cei din jur. Accentul acestor zile va fi pus pe câteva proiectele de la locul de muncă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână ar trebui să ai grijă ce spui pentru a nu intra relații care nu îți aduc niciun beneficiu. Cuvintele tale pot fi dăunătoare. Prezența ta poate fi de ajutor pentru anumite persoane. În problemele relației de cuplu, o abordare mai realistă poate fi de ajutor. Fii tu însăți. Vei fi atrasă să ascunzi anumite aspecte. Entuziasmul tău îi va molipsi pe cei din familie și îți vor cere sfaturi utile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×