Reclamă

Horoscopul săptămânii 2 mai – 8 mai 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 2 mai – 8 mai 2022 le aduce celor mai mulți nativi din zodiac surprize pe plan personal. Pentru ceilalți vor exista mici momente de incertitudine sentimentală. Astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a oferi cele mai bune semne și sfaturi. În această perioadă nu este indicat să faci tranzacții importante.

Publicat: 2 mai 2022, 8:28 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:40

Nativii din zodiac vor întâmpina surprize pe plan personal, însă nu vor ști cum să se bucure de acestea. Deși momentele de incertitudine vor apărea în viața semnelor zodiacale, se vor risipi rapid. Spre finalul perioadei Racii vor avea de înfruntat crize existențiale. Conform indicațiilor astrale, este important să ne raportăm la oamenii cu care interacționăm pentru a ști cum să atragem de partea noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 2 mai – 8 mai 2022

Horoscopul săptămânii 2 mai – 8 mai 2022 devine mai complicat decât toate celelalte până acum. Vara se apropie cu pași rapizi, iar cei mai mulți dintre nativi devin neliniștiți în ceea ce privește viața lor personală în această perioadă. Deși cei mai mulți dintre ei își doresc o aventură de vacanță, iată că mai există și zodii care vor o relație de lungă durată ca în povești.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 2 mai – 8 mai 2022 aduce neliniști sufletești pentru acești nativi. Deși vei încerca să îți stabilești anumite momente, vei fi luată prin surprindere. Dacă până acum te vedeai stăpână pe situație, viitorul ți-a pregătit altceva. Nu te grăbi să iei decizii pripite doar pentru că nu ești sigură pe ideile tale.

Reclamă

Astrele te sfătuiesc să ai răbdare și să cauți întotdeauna calea mai sigură, fără ați pune în pericol sănătatea psihică.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna începe cu mici certuri în cuplu. Deși o idee bună să-ți destăinui sentimentele, astrele te sfătuiesc să mai aștepți, spune Astrology.com. Impulsivitatea îți poate pune bețe în roate la sfârșitul perioade. Câteva zile de relaxare la munte îți pot fi benefice.

Reclamă

Nu ești obligată să faci ceea ce fac oamenii din jurul tău, asta doar dacă îți dorești cu adevărat. Fiecare decizie îți aparține, până la urmă ești o zodie de pământ puternică.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 2 mai – 8 mai 2022 îi găsește pe acești nativi mai relaxați ca niciodată. Pentru că vara se apropie cu pași rapizi și tu încerci să-ți oferi răsfățul de care ai dus atât de mult lipsă. Acum este momentul să încerci o nouă dietă, sau măcar să renunți la alimentele care nu îți aduc niciun aport caloric.

Deși la momentul actual îți dorești o relație, atunci când vei fi pusă în fața faptului împlinit, te vei eschiva și nu vei cunoaște cu adevărat motivul.

Află totul despre zodia Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi este posibil ca unele planuri gândite pe hârtie să nu rezoneze cu adevărul. Cu toate acestea, dacă te găsești înconjurată de oamenii potriviți, vei întâlni noi oportunități profesionale. Nu trebuie să te mire dacă acest periplu către un loc de muncă ideal să îți aducă prieteni noi.

Într-o astfel de situație, este important să te descoperi mai întâi pe tine pentru a putea fi deschisă și cu cei din jur., conform Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Se pare că acești nativi vor avea parte de tot mai multe momente romantice alături de partener. Cu toate acestea, vor exista anumite clipe cheie care să te pună la încercare. Cel mai important este să fii la fel de deschisă cu cel de lângă tine precum ești cu tine însăți.

Astrele te sfătuiesc să nu te implici în nicio relație, asta pentru că spiritul tău liber nu va putea fi pe aceeași lungime de undă cu implicațiile emoționale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 2 mai – 8 mai 2022 îi va afecta pe acești nativi din multe puncte de vedere. Viața ți se va părea în aceste zile mult mai dificilă. Vei rezolva cele mai simple task-uri într-un timp îndelungat. În ciuda efortului de a obține laude, vei avea parte doar de admonestări. Cu greu vei realiza care este de fapt motivul pentru care se întâmplă toate aceste lucruri.

Astrele te sfătuiesc să comunici cu cei din familie. Legătura strânsă pe care ați creat-o recent te va ajuta să treci mai ușor peste probleme.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Chiar dacă și tu te încadrezi în categoria zodiilor care vor avea succes pe plan profesional, spre finalul perioadei o veste proastă îți va da planurile peste cap. Nu este cazul să acționezi fără să gândești, prietenii îți vor fi alături. Chiar dacă nu ai încredere, trebuie să știi cine îți este cu adevărat complice.

Astrele te sfătuiesc să nu te lași dusă de val în astfel de situații, cei dragi te vor ajuta indiferent de situație. Doar tu trebuie să le dai ocazia.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Relațiile familiale se vor îmbunătăți în această perioadă. Chiar tu trebuie să faci primul pas și nu este cazul să dai înapoi. Continuă să ai aceste gânduri pozitive, această perioadă îți va fi benefică pe termen lung. Puterea ta va face ravagii și te vei găsi atractivă din punct de vedere sexual.

Astrele te sfătuiesc să îți oferi clipele de fericire pe ai simțit că le-ai pierdut. Toate clipele îți aparțin la momentul actual.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

O discuție cu partenerul de viață te va ajuta să îți dai seama care sunt sentimentele tale reale. Este important ca și cel de lângă tine să le afle. Nu este cazul să apelezi la egoism. Fiecare persoană din viața ta ți-a adus beneficii dezvoltării personale. Trebuie să observi lucrurile importante printre rânduri. Doar tu puterea de a decide cum va fi viitorul tău.

Astrele te sfătuiesc să îți trasezi un plan pe o perioadă nederminată și să-l trasezi pe hârtie. De asemenea, nu uita că în fiecare zi să faci un pas mic pentru o viață fericită.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Optimisul afișat în ultima perioadă îți va fi benefic și ție. Toți prietenii te văd într-o altă lumină datorită comportamentului schimbat. Ceea ce te-a ajutat cu adevărat a fost o simplă discuție cu o persoană dragă. În cea mai mare parte, nu vei avea probleme, însă planurile profesionale vor avea puțin de suferit. Nu este cazul să îți modifici speranțele, toate se vor așeza la locul lor atunci când va veni momentul.

Astrele te sfătuiesc să îți păstrezi ideile de viitor și să încerci pe cât posibil să elimini persoanele toxice din viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O perioadă de tranziție la locul de muncă. Un coleg cu care ai împărțit o perioadă prolifică te va ajua să avansezi. Discuțiile cu cei dragi te vor ajuta să îți vizualizezi viitorul și să trasezi un plan mental. Dacă acum crezi că este momentul să îți dezvălui sentimentele, procedează întocmai.

Astrele te sfătuiesc să lași frâu liber ideilor și să îți dezvolți partea creativă. Vei descoperi lucruri pe care nu le cunoșteai despre tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acum este momentul să rămâi fermă pe poziții. O problemă internă la locul de muncă îți va da planurile peste cap. Nu este cazul să exagerezi cu complimentele. De altfel, meriți să câștigi toate competițiile, însă nu trebuie să fii tu cea care îți aduci laude.

Astrele te sfătuiesc să rămâi calmă indiferent de situație și să rezolvi fiecare task la un nivel mult mai amplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×