Reclamă

Horoscopul săptămânii 26 decembrie – 1 ianuarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 26 decembrie – 1 ianuarie 2023 aduce fericire în viața nativilor din zodiac. Indiferent că vorbim despre relații personale sau afaceri pe plan profesional, toate se vor concretiza în cele din urmă. Cei mai mulți au nevoie de perioade de liniște pentru a-și pune gândurile în ordine. Astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a oferi o mână de ajutor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 decembrie 2022, 8:56 / Actualizat: 26 decembrie 2022, 14:20

Vărsătorilor li se îndeplinesc multe dorințe în această perioadă, iar Capricornii reușesc să își ducă la bun sfârșit planurile începute nu demult. Vor exista momente de nemulțumire, însă se vor rispi rapid odată cu încheierea anului. Planeta Venus vine cu mai multă dragoste pentru nativii singuri, aceștia fiind gata să dovedească multe lucruri pe viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 26 decembrie – 1 ianuarie 2023

Horoscopul săptămânii 26 decembrie – 1 ianuarie 2023 vine cu noi angajamente pentru nativii din zodiac. Aceștia își vor proiecta planuri de viitor și se vor entuziasma la fiecare provocare. Pe plan profesional se arată oportunități de tranziție. Scopurile clare setate la început vor fi acum mai ușor de realizat.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 26 decembrie – 1 ianuarie 2023 arată în sfârșit așa cum îți doreai de ceva vreme. Dacă până acum ai crezut că totul se întoarce în potriva ta, începutul noului an vine cu surprise. Vrei să rămâi pe linia de plutire pe care ai mers până acum, dar îți stabilești clar obiective pentru perioada ce urmează. Ar trebui să fii mai atent la sănătate, spun astrele. Deși ți-ai făcut un obicei din a consuma alimente nutritive, nu te ții de plan.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Perioada aceasta te găsește visătoare. Ai impresia că timpul trece foarte repede și nu ai timp să-ți duci la bun sfârșit planurile personale. Este cazul să te organizezi mai bine și să vezi care sunt lucrurile dăunătoare din viața ta pentru a le elimina. Dacă te afli într-o relație, ai parte de o surpriză din partea celui drag.

Poate fi o cerere în căsătorie, sau poate fi un anunț de despărțire. Oricum ar fi, rămâi optimistă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Această săptămână vine cu vești excelente pe plan profesional. Deși sănătatea îți dă bătăi de cap, știi cum să te organizezi pentru a te odihni mai mult. Nu lăsa lucrurile importante fără un răspuns clar, altfel te vei găsi în situația de a abandona luptele pe care le-ai început. Prietenii îți oferă o mână de ajutor, dar tu simți că poți face totul singură.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rac, această perioadă vine cu probleme, conform Astrology.com. Relația cu partenerul de viață rămâne la fel de incertă, având în vedere despărțirile și împăcările ce v-au însoțit de-a lungul timpului. Este cazul să te gândești ce anume cauți pentru a trasa o linie clară în acest sens. Sănătatea este punctul tău forte. Te apuci de un nou sport, iar asta îți oferă încrederea care ți-a lipist multă vreme. Astrele spun că este cazul să te mai odihnești. Nu este un lucru rău să-ți încarci bateriile pentru noi momente ce vor apărea în viața ta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta te găsește realizând planuri mărețe. Alături de cei dragi sau singură, vei da tot ce poți pentru a îți îndeplini scopurile. Pentru nativii care au deja o familie, astrele spun că trebuie să fie mai atenți la modul în care comunică cu copiii. Nu orice sfat îi poate ajuta pe aceștia. De asemenea, sfera profesională rămâne neschimbată.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aceasta pare a fi o săptămână perfectă pentru realizarea unor noi planuri de viitor. Începe totul atunci când te simți pregătită. Ești puternică și cu siguranță vei duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, spune Yourtango.com. Este cazul să lași în urmă lucrurile care te-au supărat și să privești în față către luminița de la capătul tunelului. Viața personală îți creează probleme, asta pentru că nu știi cu exactitate ceea ce îți dorești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Aceasta perioadă vine să-ți ofere liniște interioară și să te pună pe picioare. În cazul în care nu credeai până acum, astrele îți vor oferi o mună de ajutor la fiecare pas. Dacă vorbim despre planurile profesionale, acestea se pot schimba de mai multe ori pe parcursul acestei săptămâni, însă în cele din urmă vei realiza care este planul perfect.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Perioada imediat următoare vine să-ți deschidă drumurile către noi orizonturi. Dacă îți imaginai că doar tu nu ai fost răsplătită pentru eforturile depuse, acum vei vedea anumite rezultate. Capeți încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să-ți vizualizez mai bine ideile. Pe plan personal, nativii singuri se vor vedea nevoiți să mai amâne puțin construirea unei relații de lungă durată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă simți nevoia să realizezi planuri de viitor, trebuie să știi că această săptămână nu este una tocmai potrivită. Ai nevoie de odihnă, și dacă nu proviți de zilele libere oboseala de va prinde din urmă. Alături de familie trăiești momente emoționante, asta pentru că o rudă are un anunț important de făcut.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vei încerca să pui la punct planurile pe care le-ai lăsat nerealizate multă vreme. Nu te mai consideri o persoană darnică, iar acest lucru îți creează anxietate. Vizitele la specialiști te pot ajuta în drumul tău personal. Dacă te afli într-o relație, aceasta se poate schimba fără doar și poate. Vei pleca într-o călătorie de afaceri, însă fără să cunoști prea multe detalii.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În această săptămână, astrele te sfătuiesc să faci pași mici către realizarea visurilor. Ți le-ai îndeplinit pe jumătate și nu este cazul să dai acum înapoi. Cei dragi te susțin, iar iubirea lor te poate împinge de la spate. Cu toate că nu ai încheiat anul în termenii doriți, nu trebuie să te lași descurajată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această perioadă vine să-ți ofere iubire din partea celor dragi. Participi alături de prieteni la o petrecere, iar acolo îți întâlnești sufletul pereche. Este cazul să te gândești care sunt prioritățile tale în materie de relații, înainte de a oferi un răspuns oficial.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și reprezintă una dintre cele 3 zodii care ăși rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024
Horoscop
3 zodii care își rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024. Nativii care trec peste micile neînțelegeri
Astrologii spun că există 3 zodii care își rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024. Acești nativi reușesc să treacă peste micile neînțelegeri. Nativii care aveau o furtună de gânduri sunt pregătiți să-și pună ordine...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 19 februarie – 25 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de modificări în viața personală. Horoscopul săptămânii 19 februarie – 25 februarie 2024 spune cine are noroc pe toate planurile. Nu vor lipsi însă provocările, fără de care zodiile nu...
5
Margot Robbie într-o fotografie portret la prmeiile BAFTA 2024
Divertisment
Covorul roșu de la Premiile BAFTA 2024. Vedetele au impresionat cu ținutele alese
Vedetele s-au întrecut în eleganță pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2024. Acestea s-au reunit în capitala britanică pentru a participa la una dintre cele mai așteptate ceremonii ale anului. Margot Robbie, Emma...
PARTENERI
×