Reclamă

Horoscopul săptămânii 8 august – 14 august 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 8 august – 14 august 2022 îi surprinde pe nativi în cele mai creative momente. Cei mai mulți dintre aceștia vor lua decizii radicale ce le vor schimba viața complet. De asemenea, pot interveni și clipe fără precedent din punct de vedere financiar. Este vorba despre schimbarea unei locuințe sau chiar achiziționarea de noi obiecte electrocasnice. Astrele îi sfătuiesc pe cei nerăbdători să gândeacă de două ori înainte de a face o tranzacție.

Publicat: 8 august 2022, 7:22 / Actualizat: 8 august 2022, 8:53

Nativii se vor găsi în vârful celor norocoși săptămâna aceasta. Mici momente de strălucire le vor da un imbold considerabil pentru a-și duce la bun sfârșit planurile. Fie că este vorba despre proiecte profesionale sau idei personale, toate vor prinde contur. Ba mai mult, vor ajunge aproape să fie finalizate. Conversațiile cu oameni din diverse domenii îi vor ajuta pe cei mai mulți să-și descopere adevărata vocație. Este momentul să pui piciorul în prag atunci când ești sigură pe ideile tale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 8 august – 14 august 2022 pune creativitatea pe primul loc

Grijile par să dispară în aceste zile, iar horoscopul săptămânii 8 august – 14 august 2022 aduce și mai multe momente surprinzătoare. Unii nativi se vor bucura pentru micile plăceri ale vieții, pe când alții vor aștepta fix acele clipe care să-i scoată din realitate. Cel mai bun tratament pentru entuziasmul nelimitat este răbdarea. Încearcă să te organizezi și să-ți pui în minte doar acele planuri pe care cu siguranță le vei putea finaliza, altfel vei ajunge să fii dezamăgită. La finalul perioadei vei dori să te întorci în trecut pentru a-ți cere scuze unei persoane dragi.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 8 august – 14 august 2022 le aduce nativilor Berbeci mai multă răbdare. Indiferent că vorbim despre calmul stabilit în sânul familiei sau conversațiile liniștite la locul de muncă, totul va avea sensul său acum.

Nu mai ești în postura de a-ți demonstra capacitățile și asta te face mult mai relaxată, spune Astrology.com. Dacă ești gata să cedezi, încearcă să privești spre trecut pentru a vedea cum te comportai acum un an. Încearcă să-ți creezi propria oază de liniște la tine în casă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Chiar dacă nu ești pregătită să-ți asumi greșelile la locul de muncă, acum este momentul să duci toată conversația până la capăt. Vei avea parte de o surpriză. Nu este cazul să-ți depășești limitele atunci când știi bine că nu ai dreptate.

Un apel telefonic îți poate schimba viața la sfârșitul perioadei. Ai grijă să nu cazi în plasa celor care nu iau toate lucrurile în considerare atunci când își fac planuri pe termen lung. Ar fi bine să ai lângă tine un consultat.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă te gândești să-i mai dai o șansă fostului tău partener, astrele te sfătuiesc să cântărești bine această decizie. La început ai avut o idee pentru care ai luat această decizie, întoarce-te către aceasta. Până atunci, concentrează-te pe ceea ce îți aduce ție fericire, fără a te mai pune de fiecare dată pe locul doi.

O prietenă din copilărie îți aduce un cadou mult așteptat. Poate fi un lucru material de care ai uitat multă vreme sau o vacanță pe care nu ați mai onorat-o.

Află tot ce trebuie să știi despre Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu trebuie să-ți mai faci griji în legătură cu problemele financiare. O veste primită din partea unui coleg de muncă te va ajuta să te ridici. Încearcă să vezi de fiecare dată partea plină a paharul. De asemenea, cel mai probabil ajungi să ceri ajutorul persoanelor cu care ai crezut că nu vei mai vorbi niciodată. Creativitatea este la cote maxime în această perioadă. Îți vei regăsi un hobby mai vechi și te vei bucura din plin de reușite, arată Yourtango.com. Încearcă să-ți creezi o afacere pe cont propriu. Familia te va sprijini în acest demers și îți va oferi o sumă importantă de bani.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru că ai petrecut o bună perioadă de timp în vacanțe și concedii, horoscopul săptămânii 8 august – 14 august 2022 vine cu vești mai puțin îmbucurătoare. Acum este momentul să-ți arăți adevăratele calități. Nu trebuie să-ți fie teamă de consecințe. Cei mai importanți lideri ai lumii s-au aflat la un moment dat în poziția ta de acum. Pentru o mai bună funcționare a capacităților de muncă, îți este recomandată odihna.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 8 august – 14 august 2022 te va ajuta să-ți îndrepți atenția către lucrurile care chiar contează cu adevărață. O scurtă vacanță alături de familie îți va reîncărca bateriile. Este posibil ca o singură remarcă adresată unei rude să-ți creeze probleme pe viitor. Nu te lăsa intimidată, spune ce ai pe suflet fără a răni totuși oamenii din jur. O retrospectivă a verii îți va rerzi nostalgii. Cel mai important este totuși să te focuzezi pe lucrurile din prezent.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dacă nu credeai până acum în astrologie, un eveniment important ce se va desfășura în această perioadă îți va schimba complet percepția. Aceste zile nu vor trece fără ca măcar să ai o mică satisfacție la locul de muncă. Apropierea față de un anumit coleg le va stârni imaginația celorlalți. Află că nu ești singura care îi dă târcoale. Astrele îți recomandă mai multă tărnie de caracter. Este momentul să-ți arăți adevărata valoare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă până acum te-ai simțit exclusă din grupul de prieteni, săptămâna aceasta totul se va schimba. Vei primi invitații nenumărate la diverse evenimente în oraș. De cele mai multe ori vei renunța la anxietate și îți vei face curaj pentru a onora cererile. Realizezi că cea mai bună metodă de a scăpa de anumite gânduri e să ți le ștergi din minte, cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp. O simplă acțiune întreprinsă în această perioadă îți va ridica moralul.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

O expoziție sau o mică incursiune în lumea artei îți va dovedi anumite capacități. Cu toate acestea, vei lăsa acest hobby pe planul doi. Traiectoria ta în viață se poate schimba fără doar și poate dacă acționezi în acest sens. Până acum te-ai învârtit în jurul cozii. De astăzi este momentul să-ți îndrumi singură pașii. Dacă nu mai știi care este drumul spre care ai plecat, poți privi pentru câteva minute în trecut. Îți vei face o părere fără a poposi prea mult acolo.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă ești părinte, în această perioadă vei avea parte de o surpriză din partea copiilor. Pentru persoanele singure, astrele spun că săgețile lui Cupidon pot lovi din toate părțile. Nu trebuie să-ți strici planurile, dacă nu îți dorești cu adevărat o relație de lungă durată, spune acest lucru. Familia te va sprijin în toate demersurile. Încearcă să vezi și partea plină a paharului, atunci când știai cu adevărat pe ce drum să mergi. Caută să le mulțumești celor care sunt întotdeauna lângă tine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Orice plan ți-ai dorit să realizezi în această perioadă, află că nu-l poți finaliza cu adevărat. Capacitatea ta creativă este la cote minime. Cauți sprijin acolo unde nu trebuie. Fii tu cea care vede problemele încă de la început și vei mai avea o șansă. Este vorba despre relația cu un prieten mai vechi. Acesta va încerca să-ți ofere ajutor, dar mai mult îți va îngreuna situația. Nu trebuie să te sfiești atunci când îți dorești să spui adevărul în față.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această săptămână este dedicată tuturor oamenilor pe care nu i-ai văzut vara aceasta. Ți-ai dorit o perioadă de solitudine și toată lumea a înțeles. Acum este momentul să vii înapoi în lumea celor care își doresc ieșiri la terasă și convorbiri interminabile. Vei retrăi experiențele prin ochii celor cărora le povestești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×