Reclamă

Horoscopul zilei de 1 februarie 2021. Capricornii au planuri mari pentru noua lună. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 1 februarie 2021 arată că majoritatea zodiilor încep luna într-o notă optimistă. O stare de spirit bună te ajută să faci față la orice provocare. Capricornii au noi planuri de afaceri și nimic nu le poate sta în cale.

Publicat: 31 ianuarie 2021, 9:48 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:57

Ziua de 1 februarie 2021 vine cu energie pozitivă, idei creative și entuziasm, pentru aproape toate zodiile. O nouă lună înseamnă însă și noi provocări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 1 februarie 2021: Află ce se întâmplă cu zodia ta

Previziunile astrologice pentru această zi arată că toate semnele zodiacale încep săptămâna și luna cu forțe proaspete. Supărările vor fi trecătoare și vei reuși să găsești soluția oricărei probleme.

Capricornii au noi idei în afaceri, în timp ce Taurilor le va merge bine în dragoste. Ieșirile cu prietenii sunt mai mult decât binevenite.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Te simți energică și plină de creativitate. Îți vin multe idei pe care simți nevoia să le împărtășești cu prietenele tale sau cu membrii familiei. Nu te rezuma la vorbe, fă lucrurile să se întâmple! Este momentul perfect pentru un nou început. Astrele prevăd că vei obține întocmai ce îți dorești.

Reclamă

Taur: 20 aprilie-20 mai

Este timpul să îți asumi un risc în dragoste. Ia-ți inima în dinți și spune-i ce simți. Îndrăznește să faci chiar tu primul pas, dacă el nu are curajul. Nu vei avea nimic de pierdut! Mai mult decât atât, această nouă atitudine îndrăzneață va fi apreciată.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Îți este destul de greu să te adaptezi. Sarcinile de la locul de muncă îți dau bătăi de cap, la început de săptămână. Te-ai dezobișnuit de ritmul alert de lucru și te pierzi în detalii mărunte. Primești și câteva critici din partea superiorilor și a colegilor. Din fericire, ai capacitatea de a nu le da importanță. Reușești să te aduni și să închei ziua cu bine, potrivit Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie   

Începi săptămâna plină de energie și entuziasm. Ți-ai stabilit scopuri clare pentru luna ce urmează. Devii chiar sursă de inspirație pentru cei din jurul tău. Vor exista oameni dornici să te ajute în a duce la bun sfârșit tot ce îți propui. Este un bun moment pentru a-ți asuma riscuri!

Leu: 23 iulie – 22 august

Emani multă căldură și generozitate. Te simți mai împlinită în momentul când îi ajuți pe cei din jurul tău, cu diferite lucruri. Poate fi vorba atât de probleme de serviciu, cât și de probleme personale. Oamenii apeciază enorm ce faci pentru ei și vor dori, la rândul lor, să îți întoarcă favoarea.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai energie și ești gata de noi provocări. Ai putea începe săptămâna făcând ceva distractiv. Adună-ți grupul de prietene și ieșiți undeva împreună. Nu v-ați mai văzut de ceva timp și aveți foarte multe de povestit. Horoscopul zilei de 1 februarie 2021 spune că o ieșire cu fetele îți va prinde foarte bine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Începutul de săptămână nu va fi deloc ușor. Tu ține capul sus și privește cu încredere noile provocări. S-ar putea să fii pusă în postura de a prelua conducerea. Păstrează-ți optimismul și încrederea în tine. Ai idei bune care vor fi apreciate. Caută în agendă puțin timp pentru a te vedea cu prietenii.

Te-am mai putea interesa și: Horoscopul zilei 1 februarie, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai ambiții mari, dar și toate șansele să le îndeplinești. Încearcă totuși să nu pari îngâmfată în fața celorlalți. Nu dorești să îți atragi antipatii. Încearcă să fii mai sociabilă și să te mai preocupe și de alte lucruri în afară de muncă și bani. Horoscopul zilei de 1 februarie 2021 spune că ar fi bine să ieși cu prietenii. Pe lângă distracție, ai putea să și înveți și câteva lucruri noi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Te frământă anumite întrebări dificile și regret din trecut. Răspunsurile se află tot la tine. Este foarte bine că îți faci timp să meditezi și astfel reușești să te îndrepți către o stare de spirit mai bună. Concentrează-te mai mult asupra prezentului și viitorului. Norocul va fi de partea ta, dacă ai curajul să îți asumi riscuri.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna îți aduce schimbări în bine. Ai idei noi și provocatoare, pe care vrei să le pui în aplicare. Era și timpul! S-ar putea ca nu toată lumea să le privească cu ochi buni. Răspunde criticilor cu diplomație, dar nu te lăsa descurajată. Abilitatea ta extraordinară de planificare va da rezultate frumoase.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Inspiră adânc și realizează că orice supărare este trecătoare. Vei avea parte de o schimbare bruscă, iar planurile tale se vor da peste cap. Lasă de-o parte frica de a experimenta lucruri noi. O nouă perspectivă ți-ar putea aduce multe beneficii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Începutul lunii îți aduce noutăți. Nu te gândi neapărat la ceva măreț. Descoperirea unei noi rețete pe care o încerci sau a unui artist de a cărui muzică te îndrăgosti pe loc, înseamnă tot noutate. S-ar putea să cunoști o persoană cu care te împrietenești rapid. Cerințele de la locul de muncă pot fi copleșitoare. Nu le lăsa pe ultima sută de metri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×