Reclamă

Horoscopul zilei de 15 februarie 2021. Săgetătorii trebuie să fie mai îndrăzneți în dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 15 februarie 2021 este despre emoții și sentimente.

Publicat: 12 februarie 2021, 16:21 / Actualizat: 15 februarie 2021, 15:57

În ziua de 15 februarie 2021 majoritatea zodiilor sunt stăpânite de sentimente și emoții puternice. Unii nativi au multe de oferit, în special afecțiune, și nu trebuie să aibă ezitări în a fi generoși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este momentul în care prieteniile și relațiile ocupă un loc central. În general, interacțiunile de orice fel vor fi nelipsite.

Horoscopul zilei de 15 februarie 2021

Fecioarele trebuie să renunțe la orgoliu și să asculte părerile celorlalți. Săgetătorii vor lua inițiativă în relația cu partenerul de viață, conform previziunilor astrologice pentru 15 februarie 2021.

Berbec: 21 martie 19 aprilie

Economiile al trebui să fie o preocupare pentru tine în perioada următoare. Nu te grăbi să faci cumpărături, s-ar putea să te fii mult prea generoasă cu tine. Monitorizează-ți cheltuielile și, dacă nu ai nevoie de ceva sau ai un lucru similar acasă, practică regula de 24 de ore și gândește-te bine dacă este în avantajul tău sau nu să faci achiziția. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fantezia este mult mai atrăgătoare pentru tine decât realitatea. Lasă-te în derivă, mai degrabă decât să încerci să înoți în amonte! Vei fi cu mintea între două lumi și nu te vei putea concentra asupra obiectivelor pe care ți le-ai propus, potrivit Astrology. Apelează la cercul tău social pentru a te simți mai bine.

Gemeni: 21 mai 21 iunie

Reclamă

Ai fost retrasă în propriile gânduri în ultima vreme. Este timpul să își transformi visurile în realitate. Este momentul potrivit să te concentrezi asupra ambițiilor și planurilor de carieră. Este o zi ideală pentru a interacționa cu oamenii potriviți. Vei ieși în evidență în perioada următoare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei fi învăluită de multă energie creativă, așa că las-o să te ghideze în cele mai neașteptate momente. Ai abilitatea de a transforma chiar și cele mai banale situații în ceva interesant. Fanteziile romantice escapiste vor fi în prim-planul gândirii tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pregătește-te de o zi intensă din punct de vedere emoțional. Îți va fi dificil să găsești o ancoră interioară care să îți susțină sentimentele. Riști să te pierzi în avalanșa de gânduri și emoții. Este o zi ideală pentru discuții profunde cu un prieten de încredere. Ai nevoie de eliberare emoțională.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai convingeri ferme despre cum ar trebui să faci anumite lucruri, dar nu trebuie să uiți că oamenii au dreptul la opiniile lor. Colaborările sunt puse sub semnul întrebării atunci când nu ești de acord cu coechipierul. Poate că amândoi spuneți aceleași lucruri, dar diferit? Fii deschisă la dezbateri pentru a afla care sunt punctele tari și slabe. Poate fi necesar și un compromis, se arată în horoscopul zilei de 15 februarie 2021.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În general, ar trebui să fie o zi destul de bună pentru tine, atâta timp cât nu devii prea sensibilă în anumite privințe. Conștiința ta va fi mai puternică astăzi. Profită de asta pentru a rămâne alertă și deschisă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. 

Te-ar putea interesa și: Horoscopul zilei 15 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vocea interioară te avertizează că vei întâmpina niște probleme. Păstrează o atitudine pozitivă, dar este posibil să nu fie cea mai bună zi pentru a acționa. Oamenii sunt sensibili, iar dacă intri în contact cu cineva asigură-te că nu ai un comportament prea dur.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fii mai îndrăzneață când vine vorba de intențiile tale într-o situație romantică. Pune mai multă pasiune în ecuație și revitalizează relația pe care ai neglijat-o în ultimul timp. Nu ezita să faci primul pas în iubire.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ar fi o idee bună să socializezi într-un cadru confortabil și deschis. Spune ceea ce simți în loc să te concentrezi doar pe ceea ce crezi. Fii un ascultător la fel de bun pe cât te aștepți să fie alții pentru tine. Creativitatea ta vrea să se manifeste, așa că ai putea să faci niște lucruri interesante alături de prieteni.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Ai încredere în ceea ce vine în mod natural. Dacă simți că ceva este dificil sau nepotrivit pentru tine, acesta este un semn că trebuie să îți investești energia într-o altă direcție. Analizează cu atenție fiecare context. S-ar putea să fii prea sensibil la o anumită situație și să creezi scenarii care nu există.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Te simți mai iubitoare astăzi ceea ce este bine pentru că, cel mai probabil, o persoană apropiată ție are nevoie de atenție și de afecțiune. Trebuie să ai grijă însă la cât de deschisă și sentimentală ești. Nu oferi totul deodată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×