Reclamă

Horoscopul zilei de 2 martie 2021. Taurii își planifică următoarea mișcare. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 2 martie 2021 este despre detașarea de problemele și grijile trecutului și concentrare asupra viitorului, planurilor și obiectivelor.

Publicat: 1 martie 2021, 14:16 / Actualizat: 1 martie 2021, 16:04

Ziua de 2 martie 2021 se anunță oportună pentru punerea la punct a planurilor și găsirea motivației interioare pentru a le realiza.

Acest lucru va fi posibil doar dacă nativii își fac curaj să se desprindă de problemele din trecut care nu le permit să evolueze.

Horoscopul zilei de 2 martie 2021

Pentru Scorpioni acesta este momentul potrivit să își rezolve problemele din planul emoțional. Vărsătorii trebuie să apeleze la rațiune.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Obiceiurile tale vor determina evoluția circumstanțelor prin lucruri care nu par a fi conectate, potrivit Astrology. Sincronicitatea dictează ritmul problemelor din jurul tău și trebuie să recunoști efectul propriilor alegeri zilnice asupra întregii tale vieți. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vrei să te lași purtată de toate visele tale, dar ceva te îngrijorează și trebuie să rupi legăturile cu trecutul pentru a te bucura de prezent. Nu te simți pregătită pentru o nouă aventură, dar ai o idee bună despre ce trebuie să faci în continuare.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Luna este în Balanță, ceea ce te va face să îți amintești de vremurile vesele și fericite și de copilul interior la care simți nevoia să te conectezi. Aceasta ar putea fi, de asemenea, o zi provocatoare din punct de vedere emoțional, deoarece, chiar dacă aspectele sunt de sprijin, unele amintiri s-ar putea dovedi a fi prea rigide pentru a aduce acea liniște sufletească pe care ai vrea să o faci.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Trebuie să analizezi situația în care te afli într-un mod realist și tot ce ai în acest moment. Trebuie să te întrebi ce îți dorești cu adevărat și câte obiective ți-ai atins deja. Reține că abordarea ta cu privire la ceea ce poți face diferă foarte mult de opiniile altor persoane. Nu încerca prea mult să demonstrezi un punct de vedere. În schimb, fă ce poți pentru viitorul tău, pune lucrurile pe hârtie și planifică în avans, astfel încât să poți urma o cale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Unele lucruri despre care ai crezut că ar fi o idee bună rănesc sentimentele cuiva și trebuie să suporți consecințele, chiar dacă nu ai avut nici o intenție rea. Neînțelegerile trebuie să fie clarificate. Lucrurile s-au schimbat recent în viața ta și nu mai poți da înapoi. Acceptă trecutul si mergi inainte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Acesta este un moment bun pentru a-ți identifica prioritățile și a te ocupa de ele, indiferent de influența celorlalți., se arată în horoscopul zilei de 2 martie 2021. Nu vrei ca relațiile din viața ta să fie afectate de alegerile toxice și de chestiunile dureroase din trecut.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Există întotdeauna un motiv pentru care să speri și nu ești gata să renunți la propriul tău optimism. Se pare că ai deja mult mai mult decât unii ar considera „suficient”. Ia-ți un moment pentru a te întreba dacă există o altă modalitate de a progresa și de a-ți atinge obiectivele propuse. Planifică din timp și rămâi concentrată și dedicată scopului pentru care muncești.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Trebuie să pui capăt unor lucruri important. Ieși din tiparele care te împovărează. Te vei simți plină de speranță și de optimism odată cu trecerea timpului și te vei preocupa de chestiunile de pe planul emoțional pe care le eviți e multă vreme.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Vei vedea rezultatul efortului depus până acum. Totuși, este un moment stresant în care s-ar putea să ai de luat multe decizii. Acest lucru ți-ar putea distrage atenția de la planurile personale. Este important ca, indiferent de ce se întâmplă, să nu te uiți pe tine în acest proces. Ai nevoie de grijă și de tandrețe, așa că hrănește-ți mai întâi propriile nevoi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te concentrezi asupra unor aspecte generale și lucruri importante, dar nu îți vezi locul în unele alegeri și vei delega o parte din responsabilități. Schimbarea este binevenită. Dacă unii oameni sunt prea agresivi, ar trebui lăsați în trecut, indiferent de toate lucrurile pe care le-au făcut corect.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Este recomandat să fii rațională, hotărâtă și să te distanțezi de toate acele împrejurimi și relații care nu sunt o sursă de iubire și de sprijin pentru tine. Oricât de mult te ajută provocările să te dezvolți, nu trebuie să le faci față în fiecare zi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Există lucruri pe care ai prefera să le uiți, dar ele nu vor fi uitate. Cu cât încerci să le ascunzi mai mult, cu atât va fi mai greu să faci față consecințelor emoționale. Nu trebuie să negi modul în care te simți cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care privește cu jind un desert de pe o farfurie
Lifestyle
Trucuri pentru a păcăli foamea. Ce să faci ca să reduci poftele din timpul zilei
Poftele îți dau bătăi de cap? Simți că, oricât de mult ai încerca să te menții cu planul tău de dietă, poftele îți stau în mod constant în cale? Ai mai jos câteva trucuri...
2
O femeie frumoasă într-o rochie albastră pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 20 martie 2023
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 20 martie 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 20 martie 2023. Acești nativi vor avea parte de multe reușite pe plan personal și profesional. Se anunță și câștiguri financiare remarcabile pentru zodiile care...
3
Kate Middleton alături de soțul ei în cadrul unui eveniment din 2014 în Noua Zeelandă
Divertisment
Ținute albe purtate de Kate Middleton. Cele mai apreciate alegeri vestimenare ale Ducesei de Wales
Am realizat un top cu cele mai frumoase ținute albe purtate de Kate Middleton, apreciindu-i stilul aparte. Ducesa de Wales este una dintre cele mai îndrăgite figuri din istoria Familiei Regale Britanice. Atât criticii...
4
Kate Middleton și Prințul William în Londra la un eveniment public
Divertisment
Cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Ce spune presa internațională despre infidelitatea Prințului de Wales
Presa internațională vorbește despre cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Se zvonește că cei doi ar fi avut o relație și că Prințul de Wales i-ar fi fost infidel soției sale, Kate Middleton. Zvonurile...
5
O femeie frumoasă îmbrăcată într-o rochie albă, fotografiată pe stânci înverzite
Horoscop
Zodii care vor avea probleme în relație pe 19 martie 2023. Nativii care intră în conflict cu partenerul
Sunt trei zodii care vor avea probleme în relație pe 19 martie 2023, în timpul pătratului Venus Pluto. Nativii vor observa că lucrurile nu sunt atât de fabuloase pe cât și-ar dorit ei să...
PARTENERI
×