Reclamă

Horoscopul zilei de 2 martie 2021. Taurii își planifică următoarea mișcare. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 2 martie 2021 este despre detașarea de problemele și grijile trecutului și concentrare asupra viitorului, planurilor și obiectivelor.

Publicat: 1 martie 2021, 14:16 / Actualizat: 1 martie 2021, 16:04

Ziua de 2 martie 2021 se anunță oportună pentru punerea la punct a planurilor și găsirea motivației interioare pentru a le realiza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru va fi posibil doar dacă nativii își fac curaj să se desprindă de problemele din trecut care nu le permit să evolueze.

Horoscopul zilei de 2 martie 2021

Pentru Scorpioni acesta este momentul potrivit să își rezolve problemele din planul emoțional. Vărsătorii trebuie să apeleze la rațiune.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Obiceiurile tale vor determina evoluția circumstanțelor prin lucruri care nu par a fi conectate, potrivit Astrology. Sincronicitatea dictează ritmul problemelor din jurul tău și trebuie să recunoști efectul propriilor alegeri zilnice asupra întregii tale vieți. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vrei să te lași purtată de toate visele tale, dar ceva te îngrijorează și trebuie să rupi legăturile cu trecutul pentru a te bucura de prezent. Nu te simți pregătită pentru o nouă aventură, dar ai o idee bună despre ce trebuie să faci în continuare.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Luna este în Balanță, ceea ce te va face să îți amintești de vremurile vesele și fericite și de copilul interior la care simți nevoia să te conectezi. Aceasta ar putea fi, de asemenea, o zi provocatoare din punct de vedere emoțional, deoarece, chiar dacă aspectele sunt de sprijin, unele amintiri s-ar putea dovedi a fi prea rigide pentru a aduce acea liniște sufletească pe care ai vrea să o faci.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Trebuie să analizezi situația în care te afli într-un mod realist și tot ce ai în acest moment. Trebuie să te întrebi ce îți dorești cu adevărat și câte obiective ți-ai atins deja. Reține că abordarea ta cu privire la ceea ce poți face diferă foarte mult de opiniile altor persoane. Nu încerca prea mult să demonstrezi un punct de vedere. În schimb, fă ce poți pentru viitorul tău, pune lucrurile pe hârtie și planifică în avans, astfel încât să poți urma o cale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Unele lucruri despre care ai crezut că ar fi o idee bună rănesc sentimentele cuiva și trebuie să suporți consecințele, chiar dacă nu ai avut nici o intenție rea. Neînțelegerile trebuie să fie clarificate. Lucrurile s-au schimbat recent în viața ta și nu mai poți da înapoi. Acceptă trecutul si mergi inainte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Acesta este un moment bun pentru a-ți identifica prioritățile și a te ocupa de ele, indiferent de influența celorlalți., se arată în horoscopul zilei de 2 martie 2021. Nu vrei ca relațiile din viața ta să fie afectate de alegerile toxice și de chestiunile dureroase din trecut.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Există întotdeauna un motiv pentru care să speri și nu ești gata să renunți la propriul tău optimism. Se pare că ai deja mult mai mult decât unii ar considera „suficient”. Ia-ți un moment pentru a te întreba dacă există o altă modalitate de a progresa și de a-ți atinge obiectivele propuse. Planifică din timp și rămâi concentrată și dedicată scopului pentru care muncești.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Trebuie să pui capăt unor lucruri important. Ieși din tiparele care te împovărează. Te vei simți plină de speranță și de optimism odată cu trecerea timpului și te vei preocupa de chestiunile de pe planul emoțional pe care le eviți e multă vreme.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Vei vedea rezultatul efortului depus până acum. Totuși, este un moment stresant în care s-ar putea să ai de luat multe decizii. Acest lucru ți-ar putea distrage atenția de la planurile personale. Este important ca, indiferent de ce se întâmplă, să nu te uiți pe tine în acest proces. Ai nevoie de grijă și de tandrețe, așa că hrănește-ți mai întâi propriile nevoi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te concentrezi asupra unor aspecte generale și lucruri importante, dar nu îți vezi locul în unele alegeri și vei delega o parte din responsabilități. Schimbarea este binevenită. Dacă unii oameni sunt prea agresivi, ar trebui lăsați în trecut, indiferent de toate lucrurile pe care le-au făcut corect.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Este recomandat să fii rațională, hotărâtă și să te distanțezi de toate acele împrejurimi și relații care nu sunt o sursă de iubire și de sprijin pentru tine. Oricât de mult te ajută provocările să te dezvolți, nu trebuie să le faci față în fiecare zi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Există lucruri pe care ai prefera să le uiți, dar ele nu vor fi uitate. Cu cât încerci să le ascunzi mai mult, cu atât va fi mai greu să faci față consecințelor emoționale. Nu trebuie să negi modul în care te simți cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×