Reclamă

Horoscopul zilei de 20 februarie 2021. Leii își schimbă prioritățile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 februarie 2021 este marcat de schimbări și perspective largi. Trecutul va încerca să reapară pentru anumite zodii, iar sectorul dragostei va fi afectat. Deciziile nu trebuie luate pripit în acest sfârșit de săptămână.

Publicat: 19 februarie 2021, 15:15 / Actualizat: 8 noiembrie 2021, 18:37

Ziua de 20 februarie 2021 pune zodiile față în față cu propriile conflicte interioare pe care trebuie să le rezolve. Sănătatea fizică și psihică este analizată, iar sectorul financiar trebuie gândit cu înțelepciune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Energiile generale sunt pozitive și dau dorința de aventură. Este momentul ca introspecțiile să ajungă la un rezultat favorabil pentru pacea interioară.

Horoscopul zilei de 20 februarie 2020

Previziunile astrologice pentru ziua de sâmbătă se concentrează pe aspecte de ordin personal. Sectorul profesional va avea și el parte de modificări. Gemenii trebuie să ia deciziile chibzuit, iar Balanțele vor rezolva câteva dileme de ordin sentimental.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 20 februarie 2021 îți aduce vibrații tensionate, iar timpul pare să nu colaboreze cu tine. Nevoia ta de a face lucrurile rapid va fi puternic încetinită astăzi de planeta Marte. Încearcă să-ți faci planuri realiste și să nu te aștepți la rezultate prea mărețe. Pentru a trece peste sfârșitul de săptămână mai ușor caută lucruri din afara sferei tale care să te inspire.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Sâmbătă ești pusă pe fapte mari, vrei să realizezi ceea ce ți-ai propus. Totuși, pentru a evita situațiile neplăcute caută să te sfătuiești cu persoane care au avut experiențe similare cu a ta. Planurile pe care ți le faci pentru vacanță este posibil să ceară un preț mai mare decât cel la care te-ai fi așteptat. Cu toate astea, vor merita pe deplin, iar energia ta va urca la cote înalte.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Ideile cu care vine horoscopul zilei de 20 februarie 2021 pot fi mult prea nonconformiste pentru situația ta actuală. Ai grijă să nu te lași dusă de val, pentru că vei ajunge să plutești în derivă. În ultima vreme este posibil să-ți fi neglijat sănătatea, așa că ia o pauză. Ascultă-ți corpul și dă-i minții tale un răgaz, dacă ești atentă vei afla exact care este problema și cum o poți rezolva.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Sfârșitul de săptămână te eliberează de tensiunea acumulată în zilele care au trecut. Horoscopul zilei de 20 februarie 2021 te va infuza cu pacea de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat relaxată. Încearcă să renunți la orice fel de resentimente te mai țin ancorată în trecut. Vei fi recompensată ulterior cu o serie de vibrații care te vor face mult mai comunicativă.

Leu: 23 iulie – 22 august

În ultima vreme te-ai simțit tot mai distantă față de familie și preteni, așa că astăzi decizi să schimbi asta. Este posibil să rupi legătura cu anumite persoane, să renunți la relațiile toxice și la parteneriatele stresante. Este momentul să-ți pui în ordine gândurile și să-ți rezolvi dilemele interioare cu care te-ai confruntat până acum. Să mergi înainte este alegerea cea mai bună pe care o poți face acum.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Potrivit astrology-zodiac-signs.com ne aflăm într-o eră plină de energii calme. Astfel, horoscopul zilei de 20 februarie 2021 te pune față în față cu sinele tău interior. Astăzi vei avea de purtat o bătălie cu proprii demoni care te-au răscolit în ultima vreme. Fii puternică și sărbătorește fiecare reușită pe care o vei avea. Inspiră-te din lucrurile care îți aduc bucurie și totul va fi bine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Sfârșitul de săptămână îți aduce vibrații neclare din cauza intrării planetelor Venus și Jupiter în casa a cincea. Este posibil ca astăzi să simți că lucrurile nu sunt tocmai cum ar trebui să fie, iar asta va avea consecințe asupra relațiilor tale. Sentimenetele îți vor fi răscolite ceea ce te va face să dai dintr-o extremă în alta. Încearcă să nu iei decizii pripite care să nu-ți fie benefice.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 20 februarie 2021 te invită să te desprinzi de trecut și să mergi mai departe. Acest lucru poate înseamna că este timpul să renunți la anumite relații sau la câțiva oameni. Să zăbovești într-o legătură din obligație sau pentru binele altcuiva nu te va duce nicăieri. Umează-ți planurile și țintește cât mai sus cu dorințele tale. Este timpul să te pui pe primul loc.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi nu vor fi neapărat pentru un bine comun, dar asta nu ar trebui să te împiedice să le realizezi. Acceptă orice aventură ți-ar apărea în cale pentru că te va duce la experiențe de neuitat. Schimbările de perspectivă este posibil să te debusoleze pe moment, așa că informează-te cu atenție înainte de a lua orice fel de decizie azi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Mercur retrograd pune o anume presiune pe sectorul tău financiar, așa că evită se iei decizii legate de achiziții astăzi. Horoscopul zilei de 20 februarie 2021 este posibil să-ți creeze ocazia de a te reîntâlni cu o veche iubire pe care ai avut-o. Nu te lăsa prinsă de situație și de acel „ce-ar fi dacă” la care te gândești. Există un motiv pentru care ai mers mai departe. Vei avea șansa unei noi iubiri în viitor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vibrațiile pozitive de azi te vor elibera de tensiune și vei simți în sfârși că ți s-a ridicat o greutate de pe umeri. Mercur retrograd te va ajuta să-ți limpezești mintea și să rezolvi din problemele care nu-ți dau pace. Încearcă să nu mai controlezi absolut tot și oferă-ți șansa să acționezi spontan. Bazează-te pe intuiția ta și fii discretă cu planurile pe care ți le faci.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 20 februarie 2021 îți oferă prilej de cunoaștere. Este momentul să acorzi mai multă atenție lucrurilor care te interesează și care te pasionează. Nu te lăsa păcălită de aparențe, privește prin ele. Să repeți aceeași decizie de două ori, deși știi care este rezultatul, nu este o idee bună. Încearcă o schimbare, ia-o pe alt drum iar posibilitățile te vor surprinde până la urmă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×