Reclamă

Ines de Ramon a depus actele pentru a oficializa divorțul de Paul Wesley: „Decizia de separare este reciprocă”

Ines de Ramon a depus actele pentru a oficializa divorțul lui Paul Wesley. Acest lucru se întâmplă după ce s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Noua iubită a lui Pitt a depus documentele necesare la începutul acestei săptămâni.

Publicat: 21 februarie 2023, 7:06

Fanii au observat că Wesley nu purta verigheta lui în august, în timpul promovării mărcii sale de Bourbon, Brothers Bond. Cuplul și-a anunțat despărțirea în septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ines de Ramon a depus actele pentru a oficializa divorțul

„Decizia de separare este reciprocă și a avut loc în urmă cu cinci luni”, au spus ei pentru People.

Wesley și Ramon s-au căsătorit în 2019, dar Ines a susținut că „diferențele lor ireconciliabile” i-au determinat să ia decizia de a se despărți. Între timp, Ines a început să se întâlnească cu Pitt la sfârșitul anului 2022, scrie marca.com.

„Brad și Ines au început de curând să se întâlnească. Lui Brad îi place să petreacă timpul cu Ines și să o cunoască mai bine”, a declarat o sursă pentru ET.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Brad Pitt și Ines de Ramon la ieșirea de la concertul lui Bono
O sursă apropiată lui Pitt a declarat pentru People că perechea „se întâlnește și este fericită” / Profimedia Images

„Este încă ceva nou, dar ei văd unde merg lucrurile și se plac unul pe altul. Se distrează împreună.”

În ianuarie s-a aflat că noul cuplu a avut parte de o vacanță în Cabo San Lucas, Mexic, în timpul sărbătorilor. Iubita actorului a fost fotografiată topless în preajma celebrului actor. Din imagini se poate vedea că cei doi se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Nu mai au deloc rețineri și relația lor devine una destul de serioasă.

Reclamă

„Ines și-a luat o grămadă de timp liber de la serviciu în timpul sărbătorilor pentru a petrece cu Brad și a sta de Revelion cu el. S-au distrat de minune în Cabo, pur și simplu, relaxându-se și distrându-se împreună”, a spus un insider pentru ET.

„Sunt un cuplu grozav. Au multe în comun și lui Brad îi place cât de relaxată și discretă este Ines. Sunt încântați de direcția în care se îndreaptă lucrurile între ei.”

Cu ce se ocupă Ines de Ramon

De Ramon a absolvit Universitatea din Geneva în 2013 cu o diplomă de licență în administrarea afacerilor. Ea deține, de asemenea, o certificare în nutriție de la Institutul pentru Nutriție Integrativă.

Cu toate acestea, cea mai mare parte a experienței profesionale a lui de Ramon a fost în industria bijuteriilor. Potrivit LinkedIn, ea a ocupat anterior poziții în departamentul de bijuterii la Christie’s și la bijutierul elvețian de lux De Grisogono.

De Ramon lucrează în prezent ca șef al departamentului de en-gros pentru brandul de bijuterii Anita Ko Jewelry, cu sediul în Los Angeles. Printre vedetele care cumpără de la ei se numără precum Hailey Bieber, Kourtney Kardashian și Mandy Moore. În februarie 2022, de Ramon a fost implicată chiar și într-o campanie foto pentru brand, pe care a distribuit-o pe Instagram.

De Ramon subtitrează majoritatea postărilor ei de pe Instagram în franceză, în special fotografiile din trecut. De asemenea, cunoaște limba engleză, germană și italiană.

Pitt și de Ramon par să aibă o relație serioasă. Ei au fost văzuți împreună de mai multe ori în ultimele două luni. Cei doi au stârnit pentru prima dată zvonuri despre relația lor în luna noiembrie anul trecut. Ei au participat atunci la un concert Bono din Los Angeles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×