Reclamă

Jeff Bezos și-a sărbătorit ziua de naștere. De ce nu a vrut miliardarul să primească daruri de la invitații săi

Jeff Bezos și-a sărbătorit ziua de naștere. Miliardarul a organizat o petrecere specială pentru prietenii apropiați. Bezos a împlinit 60 de ani pe data de 12 ianuarie, dar petrecerea a fost organizată mult mai târziu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 ianuarie 2024, 10:25

Jeff Bezos a avut parte de o petrecere de neuitat cu ocazia împlinirii a 60 de ani. Bărbatul cu una dintre cele mai impresionante averi din lume a avut o regulă clară și strictă pentru invitații săi. Mogulul are o avere netă raportată la peste 177 de miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeff Bezos și-a sărbătorit ziua de naștere

Jeff Bezos a avut o „politică neconvențională” la petrecerea sa aniversară. Regula acestuia pentru invitați a fost ca aceștia să nu aducă niciun cadou. Petrecerea a fost presărată de momente de neuitat, iar printre invitați s-au aflat doar nume celebre.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Petrecerea a avut loc la conacul miliardarului din Beverly Hills. Miliardarul și logodnica sa, Lauren Sanchez, au fost cei care și-au întâmpinat oaspeții. Printre aceștia s-au numprat; Jay Z, Beyonce, Ivanka Trump, Jared Kushner, Ciara, Oprah și mulți alții, scrie People.

Reclamă

Petrecerea, organizată de Sanchez, a fost asistată de organizatorul celebru de evenimente, Mindy Weiss. Sanchez a fost cea care a venit cu ideea de a recrea primul birou al companiei lui Bezos. Weiss a jucat un rol crucial în executarea acestei viziuni, încorporând în decor chiar și scaunul de birou din primele zile ale lui Bezos.

Atenția la detalii a fost una remarcabilă, a scris presa internațională. Katy Perry, îmbrăcată în ținute extravagante, a fost cea care a întreținut atmosfera. Usher i s-a alăturat mai apoi lui Perry pentru al celebra pe sărbătorit.

Ce i-a surprins pe cei mai mulți a fost decizia lui Bezos de a aplica o politică „fără cadouri” la petrecerea sa.

Reclamă

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai bogați bărbați din lume, miliardarul a spus clar că nu își dorește nimic material de la invitații săi. Miliardarul a apreciat efortul invitaților de a fi prezenți la aniversarea sa.

Lauren Sanchez spune că ea și Jeff Bezos trăiesc „o viață obișnuită”

Miliardarul și logodnica sa ar avea o viață cât se poate de „obișnuită”. Logodnica miliardarului a vorbit în trecut despre felul în care decurge o zi din viața lor. Lauren a oferit un tur aerian al fermei pe care cei doi o au în Texas. Turul a fost oferit pentru cei de la Vogue.

Valoarea fermei din Texas nu a fost niciodată dezvăluită, dar The Wall Street Journal a raportat în anul 2019 că ferma cuprinde peste 30.000 de acri.

Jeff Bezos deține mai multe proprietăți și mijloace de transport. Miliardarul are în posesia sa un iaht personal, submarine și elicoptere. Averea sa netă continuă să domine și să-l plaseze ca a doua cea mai bogată persoană din lume.

Presa de peste hotare scrie că Bezos este al 24-lea cel mai mare proprietar de teren din lume. Miliardarul și partenera sa duc o viață lipsită de griji și preferă să se relaxeze departe de ochii lumii. El și Lauren sunt surprinși deseori la bordul iahtului personal. Ambarcațiunea miliardarului ar valora aproximativ 500 de milioane de dolari. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Dezamăgirile în dragoste, dar și reușitele pe plan profesional vor acapara viețile nativilor în această perioadă. Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024 îți aduce toate detaliile. Zodiile vor trece prin mai multe...
2
Un cuplu toxic de zodii care se ține în brațe într-un peisaj idilic
Horoscop
6 cupluri toxice de semne zodiacale. Nativii care nu se potrivesc
Există câteva cupluri toxice de semne zodiacale cu o compatibilitate naturală scăzută. Însă asta nu le împiedică să simtă o atracție ca în filme. Inima are logica ei. Realitatea este că ne putem îndrăgosti...
3
Porții de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată
Rețete
Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Rețeta vedetă a verii
S-au copt caisele și te gândești să le incluzi în diferite rețeta de deserturi cât mai delicioase și spectaculoase? Îți oferim mai jos o rețetă de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată, care poate...
4
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
5
icon
Laura Cosoi în timp ce pozează de pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Laura Cosoi, despre carieră și viața de familie: „Nu m-am obișnuit nicio secundă cu gândul că aș fi la ultima sarcină”
Deși are o perioadă aglomerată, Laura Cosoi și-a răpit din timp pentru a ne răspunde tuturor curiozităților. Între viața de familie și cea profesională, Laura reușește să găsească un echilibru și să îmbine armonios...
PARTENERI
×