Numărul din data nașterii scoate la iveală lecții din viața ta trecută. În numerologie se spune că sufletele noastre sunt unice, dar trupurile se pot reîncarna de mai multe ori pentru a evolua. În fiecare dintre trăiri, învățăm noi lecții, dar niciodată nu vom fi perfecți. Pe drumul acesta facem greșeli și abuzăm de tot ce este natural.
Karma ta în funcție de anul nașterii
Numerele 13, 14, 16 și 19 sunt pentru datoriile karmice pe care le avem de plătit, ceea ce indică nereguli din viața trecută. Trebuie să înțelegem faptul că aceste greșeli dintr-o viață anterioară ne ajută să ne echilibrăm și să ne vindecăm în prezent. Există patru numele pentru datoriile karmice, și toate dintre acestea indică o diferită formă de abuz sau greșeală.
În ceea ce privește personalitatea ta, aceasta se poate identifica în funcție de anul nașterii. Pentru a-ți calcula karma ta este foare simplu, trebuie doar să aduni fiecare număr. La fel se procedează și cu data nașterii.
De exemplu: 09.12.1984 – 1 + 2 + 0 + 9 + 1 + 9 + 8 + 4 = 34. Acest lucru indică faptul că numărul karmic este 34, arată Astrology.com. Acesta vine cu o transformare interioară, asta pentru că vor exista multe evenimente ce te vor schimba pe parcurs.
Numerele indicate îți transmit cine ai fost de fapt într-o viață anterioară. Ambele numere îți spun dacă ai avut sau nu nevoie de ajutor.
Cel de-al doilea număr indică greșelile pe care le-ai făcut și îți sugerează drumul pe care ar trebui să mergi pentru a—ți clarifica situația.
În Tibet, există această idee cum că te poți reîncarca în 9 trupuri diferite. Fiecare dintre aceste etape te pune la încercări diferite, caractere noi și relații pe care nu le poți evita.
Citește despre lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Ce este Karma
Există mai multe explicații pentru această idee de karma, însă cu ajutorul astrologiei Mewa, putem descoperi idei concrete. Aceasta se bazează pe un sistem de 9 numere, fiecare dintre acestea indicând de câte ori ni s-a reîncarnat sufletul. În limba sanscrită, karma înseamnă “acțiune”. Este un concep care ne duce departe de ideea de păcat.
Este de asemenea sinonim cu “legea firii”. Este o doctrină esențială în buddhism și hinduism, un concep religios și filosofic totoodată, spune Yourtango.com. Se spune astfel că fiecare activitate sau decizie are o urmare obligatorie, aceasta fiind pozitivă sau negativă.
Cu toate că pare simplu la început, acest concept este de fapt unul foarte complicat. Pentru a avea o karmă bună, trebuie să-i răsplătești pe cei din jur cu aceeași monedă. Pentru a servi bine unei karme pe care o datoriezi, uneori trebuie să livrezi acțiuni care nu îți fac cinste. Karma poate fi explicată și cu câteva proverbe românești printre care și “cum îți așterni, așa dormi”.