Reclamă

Kim Kardashian a purtat un corset negru. Vedeta a fost surprinsă în fața unui hotel din New York

Kim Kardashian a purtat un corset negru. Vedeta internațională a fost surprinsă în fața unui hotel din New York. Aceasta pare că apelează la tot felul de trucuri pentru a avea mereu silueta mult visată. Publicațiile internaționale scriu că diva a avut o întâlnire de afaceri.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2023, 7:57

Kim Kardashian le-a oferit admiratorilor săi o nouă lecție de stil. Vedeta a fost de data aceasta pozată în New York. Kardashian a fost însoțită de doi bărbați la ieșirea din hotel și a fost condusă la mașina personală. Se pare că vedete are un program destul de aglomerat în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a purtat un corset negru

Kim Kardashian nu se ferește să poarte un corset în public. Vedeta internațională și-a pus în valoare silueta cu ajutorul unei ținute all black. Kim a apărut în fața unui hotel din New York într-o ținută casual. Aceasta a ales să poarte un corset cu un decolteu amplu și o pereche de pantaloni din piele. Vedeta internațională a ales un machiaj simplu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian într-un corset negru
Kim Kardashian le-a oferit admiratorilor săi o nouă lecție de stil / Profimedia Images

Părul l-a prins într-o coadă de cal, iar în mână a ținut mereu telefonul. Din ținuta modelului au lipsit accesoriile. Kim nu a avut nevoie de o poșetă. Publicațiile internaționale susțin că diva ar fi avut o întâlnire de de afaceri. Fanii au sesizat și o imperfecțiune în zona axilei.

Reclamă

O parte din pielea vedetei părea să atârne. Kim nu a apărut afectată de acest lucru. Vedeta și-a văzut de drum și i-a ignorat complet pe fotografii prezenți.

Aceasta nu a pozat, ci a preferat să-și vadă de treabă. Cea mai recentă apariție a vedetei la un eveniment a fost la Met Gala. Aceasta a purtat o rochie superbă cu perle în zona bustului.

Kim a fost ajutată de fiica sa, North West, să adune perlele care i-au căzut din rochie înainte să intre pe covorul roșu. Artista a povestit într-un interviu cum s-au desfășurat pregătirile sale pentru Met Gala 2023.

Reclamă

Kim Kardashian a pierdut mai multe kilograme în ultimele luni

Silueta vedeteii s-a aflat în plină schimbare în ultimele luni. Kim a reușit să piardă mai multe kilograme, iar de atunci alege ținute tot mai mulate. În ciuda faptului că are deja un trup de invidiat, Kim recurge la diverse trucuri pentru a părea mai suplă.

În cadrul celei mai recente apariții a purtat un corset modelator. Kim și-a lansat recent și o nouă colecțe de costume e baie. Cu peste 17 modele, vedeta se mândrește cu p afacere de succes. Când vine vorba de fizic, Kim spune că are o rutină de sport pe care o respectă cu strictețe.

Aceasta urmează și o dietă bine pusă la punct și apelează la proceduri de înfrumusețare ori de câte ori este nevoie.

Modelul internațional susține că își dorește să fie cea mai bună versiune a sa. Kim este foarte atentă la imaginea pe care o are. Diva se asociază cu branduri de lux și își alege cu mare atenție ținutele atunci când are apariții publice.

Deși s-a zvonit că aceasta s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate, vedeta susține că a pierdut mai multe kilograme în plus în urma integrării sportului în viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×