Reclamă

La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril! Urări, mesaje și felicitări pentru cei dragi

Sfinții Mihail și Gavril sunt sărbătoriți pe data de 8 noiembrie. În această zi de sărbătoare te invităm să descoperi cele mai frumoase mesaje de la mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril. Milioane de români își serbează onomastica alături de persoanele dragi. Te invităm să descoperi care sunt cele mai frumoase urări pe care le-ai putea trimite anul acesta sărbătoriților din viața ta.

Publicat: 8 noiembrie 2022, 6:00

Poate fi dificil să găsești mesajul potrivit în fiecare an. În acest sens, noi îți venim în ajutor cu idei creative și pline de emoție pentru a le trimite persoanelor dragi din viața ta. Alege mesajul potrivit în funcție de persoana căreia urmează să-l trimiți. Ai o listă întreaga de unde poți slecta cele mai potrivite cuvinte pentru mesajul tău.

Mesaje frumoase de la mulți ani pentru Sfinții Mihail și Gavril

Peste 8 milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfinții Mihail și Gavril. În această zi de sărbătoare oamenii care poartă numele de Mihai, Gabriel, Gabriela și Mihaela se bucură alături de cei dragi lor. Nu doar aceste nume sunt sărbătorite. Există o mulțime de alte nume derivate cum ar fi Mihail, mihnea, Michaela, Găbița și multe altele, relatează A1.ro.

Viața să-ți fie plină de bucurie și liniște. La mulți ani! Sfinții Mihail și Gavril să-ți călăuzească pașii pe tot parcursul vieții.

Îți doresc un călduros și sincer la mulți ani! În această zi să ai parte doar de fericire, iar în restul timpului de bucurii și multă sănătate.

Această zi este special pentru tine și sper că o petreci alături de cei dragi ție. Îți doresc din tot sufletul să ai parte de împlinire și bucurie. La mulți ani și multă sănătate!

Reclamă

Fie ca această onomastică să-ți aducă doar bucurie în viață. Această zi frumoasă să te încânte, așa cum și tu aduci bucurie în viețile celor pe care îi ai lângă tine. La mulți ani!

La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril

Fie ca toate dorințele tale să înceapă să prindă contur în această zi special. Sfinții Mihail și Gavril să-ți călăuzească pașii și să te ajute să iei cele mai bune decizii. La mulți ani!

Reclamă

Lasă grijile în spate, iar în această zi bucură-te de fiecare clipă petrecută alături de oamenii iubiți. Îți doresc tot binele din lume.

Urări scurte de trimis prin SMS

 Cu ocazia acestei zile speciale, eu îți doresc multă sănătate!

La mulți ani și multă sănătate! Sfinții Mihail și Gavril să te protejeze pe tot parcursul vieții.

Tot ce-ți doresc este să ai parte de o zi minunată. Fii motivul de bucurie din viața ta și a celor din jurul tău!

Îți doresc doar clipe de fericire și împlinire alături de cei dragi.

Momentele acestea frumoase să rămână alături de tine pentru totdeauna. La mulți ani și multă sănătate!

Tot ce-ți doresc este să ai parte de fericire și multe momente magice alături de persoanele dragi.

Indiferent unde te va purta viața, eu îți doresc doar sănătate și bucurie. La mulți ani!

La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

Cele mai frumoase felicitări de Sfinții Mihail si Gavril

Dacă îți dorești să le urezi celor dragi un călduros la mulți ani, te invităm să descoperi cele mai frumoase felicitări de Sfinții Mihail și Gavril.

Galeria FOTO te așteaptă cu cele mai frumoase urări! Uite cum poți să-i surprinzi pe sărbătoriții din viața ta într-un mod cu totul deosebit. Ai nevoie doar de o felicitare unică, iar mesajul tău va fi complet diferit de al celor din jur.

O felicitare cu tort și mesaj de la mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril
Felicitări cu ocazia zilei de nume. Să primești azi cele mai frumoase flori, multă iubire din partea celor dragi. Sper ca oamenii dragi să nu te uite niciodată. La mulți ani. / Shutterstock

Mesaje frumoase pentru Mihaela și Gabriela

Fie ca toate dorințele tale să devină realitate. La mulți ani, prietena mea dragă!

Numele tău aduce lumină și iubire în viața mea, îți mulțumesc că îmi ești mereu aproape. La mulți ani!

Nu aș putea cere mai mult de la viață, decât să te am pe tine alături. La mulți ani, draga mea!

Prietenia noastră trece dincolo de cuvinte. La muți ani și multă sănătate!

Fie ca toate momentele pe care le-am petrecut împreună să rămână mereu amintiri în albumul vieții. Te îmbrățișez cu drag!

La mulți ani, draga mea! Cea mai mare bucurie este aceea că faci parte din viața mea.

Dacă ești curioasă să decoperi mai multe urări, te invităm să te inspiri din propunerile noastre. Este momentul să-i surprinzi pe cei dragi cu un mesaj aparte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×