Reclamă

Machiaj de nuntă pentru ochi căprui. Nuanțe și tehnici pentru un look perfect de mireasă

Iată câteva idei de machiaj de nuntă pentru ochi căprui. Când vine vorba de machiajul de nuntă, există o mulțime de opțiuni. Dacă nu știi ce să alegi, ți-am pregătit o listă de nuanțe care să îți pună în valoare ochii căprui. Astfel, vei obține look-ul perfect și vei străluci în ziua cea mare.

Claudia-Ellena Ignat
Claudia-Ellena Ignat
Publicat: 22 iulie 2024, 8:34

Descoperă ce culori de fard de ochi pot intensifica nuanța ochilor tăi, făcându-i să iasă în evidență în fotografii și în realitate. Alege un machiaj care să se potrivească cu rochia, părul și, cel mai important, cu nuanța pielii tale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Machiaj de nuntă pentru ochi căprui

Dată fiind calitatea neutră a ochilor căprui, poți folosi orice culoare intensă, chiar și roz aprins. Dar dacă vrei să îți accentuezi ochii, folosește culori precum violet, auriu și maro.

Dacă ai pielea închisă la culoare, specialiștii recomandă să eviți machiajele cu umbre dure pe pleoape. În schimb, poți încerca să folosești bronzer sau farduri în tonuri neutre.

Dacă tonul pielii tale este mai deschis, poți opta pentru un fard de ochi strălucitor pe toată pleoapa superioară.

Poți adăuga chiar și sclipici pe pleoape. Acest lucru îți va scoate în evidență ochii și vei fi radiantă! Nu uita de eyeliner! Un tuș negru intens îți va accentua forma ochilor și va completa perfect look-ul tău de mireasă, spune Parade.com.

Reclamă

Machiaj ombre violet

Primul machiaj de nuntă pentru ochi căprui din listă este un ombre cu nuanțe de violet. Dacă vrei să alegi o culoare care să elimine orice nuanță de galben nedorită de pe ten, culoarea violet este cea mai bună alegere.

Violet este o culoare contrastantă față de maro pe roata culorilor, astfel încât îți va evidenția ochii. Poți folosi un amestec de nuanțe diferite pentru a crea un efect fumuriu. Pentru un finish perfect, pune o nuanță de lavandă ușor strălucitoare în mijlocul pleoapei și rezultatul final va fi strălucitor.

Reclamă

Machiaj natural

Dacă îți place să fii discretă fără să exagerezi cu machiajul, aceasta poate fi alegerea ideală. O piele strălucitoare, un machiaj al ochilor în tonuri pământii, precum verde kaki sau maro, care să îi accentueze și un ruj nude vor fi suficiente pentru a obține un aspect elegant și natural, scrie InStyle.

Pentru a obține un machiaj natural, care să nu treacă neobservat, adăugă o umbră mai adâncă în colțul exterior al ochiului. Renunță la strălucirea de pe pleoapă pentru a păstra un look simplu și delicat.

Machiaj complementar nuanței părului

Culoarea părului poate avea o influență asupra machiajului ochilor. Atunci când alegi un machiaj al ochilor în culori, care să se potrivească cu subtonurile părului, rezultatul va accentua nuanța ochilor tăi și va arăta extrem de chic.

Dacă ai părul blond, poți alege pentru machiajul ochilor niște pigmenți metalici pe care să îi aplici începând din centrul pleoapei superioare. Nu uita să aplici un rimel cu efect de alungire. Din lista cu lucrurile esențiale de care are nevoie o mireasă, nu poate lipsi un ruj nude, care este perfect pentru a completa machiaj.

Machiaj auriu strălucitor

Dacă îți dorești pentru ziua ta specială un look strălucitor, optează pentru nuanțe de auriu. Un fard de ochi auriu metalic face ca ochii căprui de chihlimbar să strălucească sub lumina reflectoarelor. Pigmenții din auriu nu numai că vor reflecta lumina asupra ochilor, dar vor amplifica și orice pete aurii din iris.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×