Reclamă

Meghan Markle a apărut într-un blazer alb la evenimentul dedicat Zilei Mondiale a Sănătății Mintale. Ducii de Sussex au fost gazda evenimentului de la New York

Meghan Markle a apărut într-un blazer alb la evenimentul dedicat Zilei Mondiale a Sănătății Mintale. Ducii de Sussex au fost gazda evenimentului de la New York. Prințul Harry și Meghan Markle au sosit la un summit de sănătate mintală din New York. Ei au fost fotografiați venind într-un convoi de șapte vehicule.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 octombrie 2023, 13:42

Se pare că cei doi și-au luat măsuri suplimentare de securitate la cinci luni după ce au fost implicați în ceea ce au descris ca fiind o „aproape catastrofală urmărire cu mașini” în Manhattan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a apărut într-un blazer alb, la evenimentul dedicat Zilei Mondiale a Sănătății Mintale

Ducele și Ducesa de Sussex au găzduit o discuție la Festivalul Zilei Mondiale a Sănătății Mintale. Meghan, în vârstă de 42 de ani, a sosit la summit purtând un blazer Altuzarra alb de 987 de dolari. Aceata a fost asortat cu pantaloni albi și tocuri asortate. Soțul ei, în vârstă de 39 de ani, a îmbrăcat un costum bleumarin elegant.

Cei doi au fost fotografiați cu zâmbetul pe buze când au ajuns la locație. Ei au devenit însă destul de emoționați odată ce evenimentul a început. Ambii au avut expresii triste pe față la începutul panelului cu părinți care „au suferit o pierdere tragică legată de utilizarea rețelelor sociale de către copilul lor”.

Ei au dezvăluit în timpul evenimentului că au lucrat cu părinții în ultimul an. Și-au dorit să poată „crea o comunitate de experiențe comune”. Harry și Meghan au urcat ulterior pe scenă pentru a le mulțumi tuturor acelor mame și tați.

„Nu pot începe fără să mulțumesc tuturor părinților, mamelor și taților care au fost aici astăzi, fizic. Dar și pentru că au fost în această călătorie în ultimul an, creând această comunitate de experiență comună”, a spus Harry într-un videoclip distribuit de The Hollywood Reporter.

Reclamă

„Știm că nu este ușor pentru voi să fiți aici, așa că vă mulțumesc foarte mult.”

Ce spune Meghan Markle despre poveștile părinților care și-au pierdut copiii

Între timp, Meghan a recunoscut că a plâns când a auzit unele dintre poveștile împărtășite de părinți când s-au întâlnit prima dată.

Reclamă

„Cu un an în urmă, când ne-am întâlnit cu unele dintre familii, era imposibil să nu plângem. Sunt sigură că mulți dintre voi ați auzit astăzi aceste povești”, a spus ea.

„Puteți auzi aceste povești din nou și din nou și din nou. Va avea în continuare același impact emoțional pentru că este atât de devastator.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, pe un scaun, la un eveniment dedicat sănătății mintale
Cei doi au fost fotografiați cu zâmbetul pe buze când au ajuns la locație / Meghan Markle

Meghan Markle se îngrijorează pentru copiii ei

Meghan a continuat să-și împărtășească temerile pentru propriii ei copii. Și micuții ei cresc într-o epocă în care rețelele sociale joacă un rol atât de important în viața tuturor.

„Ca părinți, deși copiii noștri sunt mici, au doi ani și jumătate și patru și jumătate avem temeri pentru că rețelele sociale nu dispar”, a continuat ea.

„Cred că, prin proiectare, a existat un punct de intrare care trebuia să fie pozitiv în crearea comunității. Ceva a evoluat și nu există nicio modalitate de a auzi asta și de a nu încerca să ajutăm aceste familii să-și facă auzite poveștile.”

Într-un videoclip împărtășit de reporterul Huffington Post Carly Ledbetter, Meghan a continuat să-și descrie rolul de mamă drept „cel mai important lucru din viața ei, în afară de a fi soție” pentru Harry.

„A fi mamă este cel mai important lucru din întreaga mea viață. În afară, desigur, de a fi soție pentru acesta”, a spus ea, când a fost întrebată de Carson cât de „prioritară” este siguranța rețelelor sociale pentru ea, ca mama a doi copii mici.

„Dar voi spune că mă simt norocoasă că copiii noștri au o vârstă, din nou, destul de mică. Așa că, acest lucru nu este în viitorul nostru imediat. Dar mă simt speriată de modul în care continuă să se schimbe.”

Un alt videoclip filmat în cadrul evenimentului, care a fost postat pe Twitter, o arată pe Meghan îmbrățișând câțiva dintre vorbitori după ce aceștia au coborât de pe scenă.

Apariția lui Harry și Meghan la festival are loc la doar câteva ore după ce fratele lui Harry, Prințul William și soția sa, Prințesa Kate, și-au găzduit propriul eveniment al sănătății mintale în West Midlands.

La acest eveniment perechea părea să fi luat măsuri destul de stricte pentru a-și asigura siguranța. Ei au avut o escortă marcată NYPD. Acesta a însoțit flota lor de SUV-uri la locația evenimentului de la Hudson Yards.

Ducii de Sussex și-au sporit măsurile de securitate

Încă rămân întrebări cu privire la relatarea lui Harry și a lui Meghan despre urmărirea cu mașini. Purtătorul lor de cuvânt a descris-o ca fiind „aproape catastrofală”.

Purtătorul de cuvânt a spus că cuplul, precum și mama lui Meghan, Doria Ragland, au fost victimele unei „urmăriri necruțătoare care a durat mai mult de două ore” de către „paparazzii extrem de agresivi”.

Ducii de Sussex într-o mașină în New York
Meghan a recunoscut că a plâns când a auzit unele dintre poveștile împărtășite de părinți când s-au întâlnit prima dată / Profimedia Images

Cu toate acestea, poliția din New York a spus ulterior pentru NBC că nu crede că urmărirea a fost „aproape catastrofală”. Autoritățile au descris-o în schimb ca „o scenă puțin haotică”.

Julian Phillips, comisar adjunct pentru informații publice din New York, a mai dezvăluit că NYPD a „asistat” echipa de securitate privată a cuplului.

Între timp, primarul New York-ului, Eric Adams, și-a exprimat empatia față de Ducii de Sussex. El a descris acțiunile paparazzilor drept „nechibzuite” și „iresponsabile”.

Înainte de a ajunge la Hudson Yards, cuplul a făcut o vizită la Școala Marcy Lab din Brooklyn. Acesta este descrisă ca o „alternativă la facultate”. Instituția „pregătește tinerii adulți de culoare pentru cariere pline de satisfacții, generatoare de bogăție în sectorul tehnologiei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×