Reclamă

Melinda Gates și fiica cea mică au participat la Săptămâna Modei din New York. Cum arată Phoebe la 20 de ani

Melinda Gates și fiica cea mică au participat la Săptămâna Modei din New York. Femeia în vârstă de 59 de ani, și fiica ei cea mică, Phoebe, în vârstă de 20 de ani, au participat la show-ul unui brand celebru din timpul Săptămânii Modei din New York.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 septembrie 2023, 6:47

Duo-ul mamă-fiică a mers la panou înainte de spectacol. Au pozat pentru mai multe runde de fotografii, ba una lângă alta, ba singure. Melinda a purtat o rochie de culoare verde închis, bucle lejere și machiaj natural.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melinda Gates și fiica cea mică au participat la Săptămâna Modei din New York

Phoebe e studentă la Universitatea Stanford și o antreprenoare în modă. Ea a purtat o rochie roșie, asortată cu sandale cu bretele, o geantă roșie, ruj roșu și părul negru coafat pe o parte. Nu este deloc surprinzător să-l vezi pe cel mai mic copil al familiei Gates la Săptămâna Modei de la New York. Ea lucrează de câțiva ani în lumea în continuă schimbare a modei și a jurnalismului dedicat acestui domeniu.

În ultimii ani, Phoebe a participat la spectacole și petreceri la Săptămânile Modei de la Paris și New York. Ea a petrecut, de asemenea, un stagiu de vară la British Vogue.

Phoebe este în plin proces de lansare a unei platforme de modă sustenabilă împreună cu colega ei de cameră de la facultate, numită Phia, pe care o promovează adesea pe Instagram. Are peste 300.000 de urmăritori pe platforma de socializare.

Deși produsul nu a fost încă definit cu precizie, cele două au obținut deja parteneriate cu designeri de top axați pe durabilitate, precum Stella McCartney.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Melinda și Phoebe Gates au pozat pentru fotografi la Săptămâna Modei de la New York
Melinda Gates și fiica cea mică au participat la Săptămâna Modei din New York / Profimedia Images

Phoebe s-a descris anterior drept „activistă pentru drepturile reproductive” și studiază biologia umană la școală.

Reclamă

Phoebe este cea mai mică dintre cei trei copii din căsătoria lui Melinda Gates cu fondatorul Microsoft, Bill Gates. Phoebe are o avere netă de aproximativ 10 milioane de dolari. Presa scrie că o mare parte din aceasta probabil datorită părinților ei bogați.

Ce s-a întâmplat la despărțirea celor doi soți

Melinda și Bill Gates s-au despărțit acum doi ani și au o avere netă de aproximativ 10 miliarde de dolari.

În timp ce se afla în New York, este posibil ca Melinda să fi trecut și să-și viziteze copilul cel mai mare, fiica Jennifer Gates. Acesta a născut o fetiță la începutul acestui an. Venirea pe lume a micuței a avut loc la mai puțin de doi ani de la frumoasa ei nuntă cu Nayel Nassar.

La începutul acestui an, s-a aflat că perechea s-a mutat într-un penthouse de 51 de milioane de dolari în Manhattan. Locuința a fost deținută anterior de starul F1 Lewis Hamilton.

Apartamentul de 8.900 de metri pătrați, care are 3.400 de metri pătrați de spațiu în aer liber, este cel mai mare dintr-un bloc de apartamente de lux de la 443 Greenwich Street.

Hamilton a vândut locuința în 2021, după patru ani de proprietate. A vândut unui trust din Seattle pentru puțin mai mult decât prețul de listă de 49,5 milioane de dolari.

Cei doi foști soți și-au refăcut viața sentimentală

După despărțirea lor cu mize mari, Bill și Melinda Gates și-au făcut noi relații.

Bill, în vârstă de 67 de ani, a fost văzut de nenumărate ori cu Paula Hurd, în vârstă de 60 de ani. Ea e fosta soție a co-CEO-ului Oracle Mark Hurd, care a murit în octombrie 2019.

Melinda, care a numit divorțul ei de miliardar „incredibil de dureros”, se pare că se întâlnește cu fostul reporter Fox Jon Du Pre, în vârstă de 63 de ani, încă de anul trecut.

În timp ce erau încă un cuplu, cei doi foști soți au spus că vor face tot posibilul pentru a le oferi copiilor o viață normală, în ciuda circumstanțelor extraordinare.

Bill a anunțat anterior că era mai interesat să le ofere copiilor săi o educație. El vrea să le dea orientarea spre o viață independentă. A promis că le va oferi fiecăruia o sumă mică de bani, înainte de a trece restul pe fundația sa omonimă.

Gates a spus: „Copiii noștri vor primi o educație excelentă și niște bani. Așa că, nu vor fi niciodată prost, dar vor ieși și vor avea propria lor carieră. Nu este o favoare pentru copii să aibă sume uriașe de avere. Denaturează orice ar putea face, creându-și propria cale.”

Bill și Melinda au încercat să-și crească copiii cât mai modest posibil. Cu toate acestea, situația lor de viață era departe de a fi umilă. Familia a crescut într-un conac de 131 de milioane de dolari din Medina, Washington, cu mai multe camere. Locuința are 24 de băi și șase bucătării, propria plajă artificială, cinematograf, sală de sport și cameră de distracții.

Proprietatea, în valoare de aproximativ 131 de milioane de dolari, este supranumită „Xanadu 2.0”. E o referire la proprietatea fictivă din filmul „Citizen Kane”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×