Reclamă

Mesaje de Florii 2022. Urări pentru sărbătoriții zilei

Floriile se sărbătoresc anul acesta pe data de 17 aprilie 2022. În mod tradițional de Florii se aniversează persoanele care poartă numele de flori. Iată o listă cu mesaje de Florii 2022.

Publicat: 16 aprilie 2022, 6:58

Această sărbătoare este legată de flori, un element al naturii care nu face decât să ne bucure în fiecare zi din viața noastră. Și pentru că în mod normal atunci când mergi la ziua cuiva duci un buchet de flori dacă persoana este de sex femeiesc, poți scrie și o felicitare cu urări frumoase, care să fie o amintire frumoasă peste ani și ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aici ai lista cu numele care se sărbătoresc de Florii: Anemona, Brânduşa, Bujor, Camelia, Călin, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Dafina, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gențiana, Gherghina, Ghiocel, Iasmin, Iasmina, Iris, Hortensia, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Liliana, Malina, Margareta, Micșunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica.

Mesaje de Florii 2022 pentru femeile din viața ta

Dacă vrei să scrii un text frumos pentru o persoană dragă din viața ta, dar nu ai deloc inspirație, îți oferim câteva urări simpatice. Nimic nu este mai frumos decât o felicitare prinsă într-un buchet cu flori superbe.

Alege un text care să se potrivească cel mai bine persoanei din viața ta care poartă nume de floare. Nu ezita să pui mesajul text pe o felicitare simpatică pe care o poți cumpăra dintr-un magazin de profil sau pe care o poți confecționa chiar tu.

Fie că ai nevoie de un mesaj pentru mama, bunica, o bună prietenă sau mama iubitului, oricare dintre cele de mai jos a fost creat cu speranța că va bucura sufletul cuiva atunci când va citi textul.

Reclamă

Ai aici și o listă cu mesaje de la mulți ani care se potrivesc cu orice ocazie.

Mesaje de Florii pentru mama ta

Ești o persoană minunată și meriți toate florile din lume în această zi superbă. Cu ocazia zilei de nume îți ofer în dar aceste cuvinte și toată dragostea mea. La mulți ani!

Reclamă

Îți mulțumesc că ai fost alături de mine mereu și sper că și eu te bucur când citești aceste cuvinte. Mă bucur să fiu printre oamenii din viața ta și sper să ești fericită că ești mama mea.

Florile să-ți fie mereu aproape de inimă, mai ales azi, de ziua ta. Nu uita nociodată cât de mult te iubesc și că oriunde mă aflu gândul meu este mereu la tine.

Ai grijă de tine atunci când nu sunt lângă tine. Fii mereu așa cum te-am cunoscut eu. Îți mulțumesc în fiecare clipă pentru omul pe care l-ai format, datorită ție sunt așa. La mulți ani, mama. Te iubesc.

Florile înfloresc și se ofilesc. În fiecare primăvară aș vrea să fiu un fluture care stă pe petalele inimii tale. La mulți ani, dragă mamă cu ocazia zilei de nume.

Mesaje de Florii pentru prietene și colege

Porți un nume frumos și deosebit care azi este motiv de sărbătoare. Îți urez să ai parte numai de clipe frumoase în viață și să ne bucurăm împreună de prietenia noastră.

Să primești cât mai multe flori cu ocazia zilei tale de nume. Fii mereu tandră și iubitoare așa cum te-am cunoscut. Ești un om deosebit, care aduce numai bucurie și speranță în viață. La mulți ani.

Pentru că ești o persoană deosebită ți-aș oferi azi toate florile din lume. Fie ca viața ta să fie mereu plină de emoții și sentimente frumoase și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai. La mulți ani!

De ziua numelui tău îți doresc tot binele din lume și să ai parte numai de emoții plăcute și de fericire. Nu uita că sunt mereu alături de tine. La mulți ani frumoși!

Dragostea și bunătatea să fie alături de tine cu ocazia zilei tale de nume. Să ai parte numai de realizări și să nu uiți niciodată cât de mult te iubesc și te apreciez. La mulți ani!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×