Reclamă

Mesaje de Florii 2022. Urări pentru sărbătoriții zilei

Floriile se sărbătoresc anul acesta pe data de 17 aprilie 2022. În mod tradițional de Florii se aniversează persoanele care poartă numele de flori. Iată o listă cu mesaje de Florii 2022.

Publicat: 16 aprilie 2022, 6:58

Această sărbătoare este legată de flori, un element al naturii care nu face decât să ne bucure în fiecare zi din viața noastră. Și pentru că în mod normal atunci când mergi la ziua cuiva duci un buchet de flori dacă persoana este de sex femeiesc, poți scrie și o felicitare cu urări frumoase, care să fie o amintire frumoasă peste ani și ani.

Aici ai lista cu numele care se sărbătoresc de Florii: Anemona, Brânduşa, Bujor, Camelia, Călin, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Dafina, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gențiana, Gherghina, Ghiocel, Iasmin, Iasmina, Iris, Hortensia, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Liliana, Malina, Margareta, Micșunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica.

Mesaje de Florii 2022 pentru femeile din viața ta

Dacă vrei să scrii un text frumos pentru o persoană dragă din viața ta, dar nu ai deloc inspirație, îți oferim câteva urări simpatice. Nimic nu este mai frumos decât o felicitare prinsă într-un buchet cu flori superbe.

Alege un text care să se potrivească cel mai bine persoanei din viața ta care poartă nume de floare. Nu ezita să pui mesajul text pe o felicitare simpatică pe care o poți cumpăra dintr-un magazin de profil sau pe care o poți confecționa chiar tu.

Fie că ai nevoie de un mesaj pentru mama, bunica, o bună prietenă sau mama iubitului, oricare dintre cele de mai jos a fost creat cu speranța că va bucura sufletul cuiva atunci când va citi textul.

Reclamă

Ai aici și o listă cu mesaje de la mulți ani care se potrivesc cu orice ocazie.

Mesaje de Florii pentru mama ta

Ești o persoană minunată și meriți toate florile din lume în această zi superbă. Cu ocazia zilei de nume îți ofer în dar aceste cuvinte și toată dragostea mea. La mulți ani!

Reclamă

Îți mulțumesc că ai fost alături de mine mereu și sper că și eu te bucur când citești aceste cuvinte. Mă bucur să fiu printre oamenii din viața ta și sper să ești fericită că ești mama mea.

Florile să-ți fie mereu aproape de inimă, mai ales azi, de ziua ta. Nu uita nociodată cât de mult te iubesc și că oriunde mă aflu gândul meu este mereu la tine.

Ai grijă de tine atunci când nu sunt lângă tine. Fii mereu așa cum te-am cunoscut eu. Îți mulțumesc în fiecare clipă pentru omul pe care l-ai format, datorită ție sunt așa. La mulți ani, mama. Te iubesc.

Florile înfloresc și se ofilesc. În fiecare primăvară aș vrea să fiu un fluture care stă pe petalele inimii tale. La mulți ani, dragă mamă cu ocazia zilei de nume.

Mesaje de Florii pentru prietene și colege

Porți un nume frumos și deosebit care azi este motiv de sărbătoare. Îți urez să ai parte numai de clipe frumoase în viață și să ne bucurăm împreună de prietenia noastră.

Să primești cât mai multe flori cu ocazia zilei tale de nume. Fii mereu tandră și iubitoare așa cum te-am cunoscut. Ești un om deosebit, care aduce numai bucurie și speranță în viață. La mulți ani.

Pentru că ești o persoană deosebită ți-aș oferi azi toate florile din lume. Fie ca viața ta să fie mereu plină de emoții și sentimente frumoase și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai. La mulți ani!

De ziua numelui tău îți doresc tot binele din lume și să ai parte numai de emoții plăcute și de fericire. Nu uita că sunt mereu alături de tine. La mulți ani frumoși!

Dragostea și bunătatea să fie alături de tine cu ocazia zilei tale de nume. Să ai parte numai de realizări și să nu uiți niciodată cât de mult te iubesc și te apreciez. La mulți ani!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×