Reclamă

Mesaje de Florii 2023. Urări de la mulți ani pentru cei dragi

Cu ocazia sărbătorii Floriilor, oamenii dragi din viața ta, cei care poartă nume de flori merită toată atenția ta. Ai mai jos o listă cu mesaje de Florii 2023. Textele de la mulți au fost și sunt mereu apreciate, iar oamenii care le primesc trăiesc clipe de fericire că cei dragi și-au rupt din timpul lor ca să le transmită toată dragostea lor.

Publicat: 8 aprilie 2023, 7:21

Sărbătoarea Floriilor marchează intrarea Domnului în Ierusalim, pe un asin. Acesta a fost întâmpinat cu flori, ramuri de măslin și finic, de mii de oameni. Cu ocazia acestei sărbători, pentru a-i bucura pe oamenii din jurul tău, iată câteva mesaje de Florii 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Florii 2023

Ziua de Florii reprezintă începutul sărbătorilor pascale şi se sărbătorește cu o săptămână înainte de Paşte. Iată cele mai frumoase mesaje de Florii pe care le poți trimite duminică sărbătoriților zilei.

Ai aici și o listă cu mesaje de la mulți ani pentru evenimentele speciale din viața celor dragi ție.

Mesaje de Florii pentru familie și prieteni

Cu ocazia zilei tale de nume, primește din partea mea cele mai sincere urări de La Mulți Ani. Îți doresc multă sănătate și noroc în toate.

Reclamă

Astăzi îți trimit cele mai sincere urări de bine. Un buchet de flori virtual și multă dragoste pentru tine și familia ta. La mulți ani!

Îți doresc să ai parte de o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Nu uita cât de mult contezi pentru mine. Să fii fericită, iubită și norocoasă. La mulți ani!

Pentru că ești o persoană specială, azi, toate florile din lume îți urează la mulți ani. Drumul vieții tale să fie presărat numai cu iubire și multă bucurie. La mulți ani!

Reclamă

Floarea numelui tău te-a învățat să iubești așa cum numai tu o poți face, să fii tandră și să-i luminezi pe cei din jurul tău. Fie ca această zi să fie o sărbătoare și o bucurie pentru tine. La mulți ani!

La Mulți Ani ! Ești un om foarte bun, sincer, și unic în această lume. Primește urările mele de bine. Fie ca toată iubirea, fericirea și împlinirea să vină către tine.

Mesaje de Florii 2023 pentru colegi

La mulți ani pentru această zi. Și pentru că toți îți urează azi, eu îți doresc ca toate celelalte zile să fie pline de bucurie și împliniri.

La mulți ani, sănătate și fericire! Azi sărbătorim ziua numelui tău și toți îți mulțumim că ne dai șansa să fim în preajma ta în fiecare zi.

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!

Îți doresc ca această zi să fie urmată de altfele la fel de frumoase și de speciale. Îți urez să ai parte de împlinire și multă bucurie în viața ta. La mulți ani!

Cu ocazia onomasticii tale eu îți urez multă sănătate, fericire, dragoste și iubire. Să iubești cum știi tu și să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani!

De fiecare dată când vei citi acest mesaj să știi că mă gândesc la tine. Sunt multe feluri în care îmi doresc să-ți spun cât de mult însemni pentru mine, dar îmi e greu să mă exprim. Cu toate acestea, să știi că pe fiecare petală de floare din lumea aceasta ai câte puțin din iubirea mea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×