Reclamă

Mesaje de Florii 2023. Urări de la mulți ani pentru cei dragi

Cu ocazia sărbătorii Floriilor, oamenii dragi din viața ta, cei care poartă nume de flori merită toată atenția ta. Ai mai jos o listă cu mesaje de Florii 2023. Textele de la mulți au fost și sunt mereu apreciate, iar oamenii care le primesc trăiesc clipe de fericire că cei dragi și-au rupt din timpul lor ca să le transmită toată dragostea lor.

Publicat: 8 aprilie 2023, 7:21

Sărbătoarea Floriilor marchează intrarea Domnului în Ierusalim, pe un asin. Acesta a fost întâmpinat cu flori, ramuri de măslin și finic, de mii de oameni. Cu ocazia acestei sărbători, pentru a-i bucura pe oamenii din jurul tău, iată câteva mesaje de Florii 2023.

Mesaje de Florii 2023

Ziua de Florii reprezintă începutul sărbătorilor pascale şi se sărbătorește cu o săptămână înainte de Paşte. Iată cele mai frumoase mesaje de Florii pe care le poți trimite duminică sărbătoriților zilei.

Ai aici și o listă cu mesaje de la mulți ani pentru evenimentele speciale din viața celor dragi ție.

Mesaje de Florii pentru familie și prieteni

Cu ocazia zilei tale de nume, primește din partea mea cele mai sincere urări de La Mulți Ani. Îți doresc multă sănătate și noroc în toate.

Reclamă

Astăzi îți trimit cele mai sincere urări de bine. Un buchet de flori virtual și multă dragoste pentru tine și familia ta. La mulți ani!

Îți doresc să ai parte de o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Nu uita cât de mult contezi pentru mine. Să fii fericită, iubită și norocoasă. La mulți ani!

Pentru că ești o persoană specială, azi, toate florile din lume îți urează la mulți ani. Drumul vieții tale să fie presărat numai cu iubire și multă bucurie. La mulți ani!

Reclamă

Floarea numelui tău te-a învățat să iubești așa cum numai tu o poți face, să fii tandră și să-i luminezi pe cei din jurul tău. Fie ca această zi să fie o sărbătoare și o bucurie pentru tine. La mulți ani!

La Mulți Ani ! Ești un om foarte bun, sincer, și unic în această lume. Primește urările mele de bine. Fie ca toată iubirea, fericirea și împlinirea să vină către tine.

Mesaje de Florii 2023 pentru colegi

La mulți ani pentru această zi. Și pentru că toți îți urează azi, eu îți doresc ca toate celelalte zile să fie pline de bucurie și împliniri.

La mulți ani, sănătate și fericire! Azi sărbătorim ziua numelui tău și toți îți mulțumim că ne dai șansa să fim în preajma ta în fiecare zi.

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!

Îți doresc ca această zi să fie urmată de altfele la fel de frumoase și de speciale. Îți urez să ai parte de împlinire și multă bucurie în viața ta. La mulți ani!

Cu ocazia onomasticii tale eu îți urez multă sănătate, fericire, dragoste și iubire. Să iubești cum știi tu și să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani!

De fiecare dată când vei citi acest mesaj să știi că mă gândesc la tine. Sunt multe feluri în care îmi doresc să-ți spun cât de mult însemni pentru mine, dar îmi e greu să mă exprim. Cu toate acestea, să știi că pe fiecare petală de floare din lumea aceasta ai câte puțin din iubirea mea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×