Reclamă

Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica

Conform statisticilor extinsă peste 2,2 milioane de români care își serbează onomastica pe data de 15 august. Anul acesta îți venim în ajutor cu câteva idei de urări. Așadar, dacă ai oameni dragi care își serbează onomastica în această zi, iată care sunt cele mai speciale mesaje de Sfânta Maria pentru anul 2022.

Publicat: 14 august 2022, 6:00 / Actualizat: 14 august 2022, 8:11

Numele Maria a derivat de-a lungul timpului, iar acum este purtat de peste 1,8 milioane de femei din întreaga țară. Dacă ai în preajma ta o Maria, Mariana sau Marinica, atunci trebuie să-i trimiți cele mai sincere și mai calde urări de la mulți ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că este greu să ai idei noi în fiecare an, noi îți venim în ajutor cu câteva propuneri de mesaje unice pentru cei dragi.

Mesaje de Sfânta Maria 2022

De Sfânta Maria românii își serbează onomastica alături de prieteni și de familie. Persoanele care poartă numele de Maria, Marian, Ana-Maia, Marinel, Mimi, Maricica, Mărioara și multe alte derivate se bucură alături de cei dragi. Uite aici o listă cu cele mai populare urări de Sfânta Maria pentru anul 2021.

Pe data de 15 august românii care poartă numele sfânt primesc mesaje speciale de la oamenii importanți din viața lor. Dacă ai alături persoane cu numele de Maria sau Marian sau chiar derivate de la aceste nume, îți propunem să le trimiți cele mai frumoase mesaje de la mulți ani.

Iar dacă vrei să afli mai multe, te invităm să descoperi tradiții și obiceiuri de Sfânta Maria. Vezi ce se spune în popor despre această zi specială.

Reclamă

Urări pentru cei care își serbează onomastica

În această zi superbă îți doresc doar bine și sănătate. La mulți ani de ziua numelui tău. Să ai parte doar de bucurie și oameni care să te împlinească.

Să ai o zi extraordinară și să te bucuri de numele pe care îl porți. La mulți ani, Maria!

Reclamă

Îți transmit cele mai sincere urări. Cu inima deschisă îți urez să ia parte doar de lucruri bune, iar Sfânta Maria să te ocrotească la fiecare pas. La mulți ani de ziua numelui tău!

O zi specială, pentru o persoană deosebită. De ziua numelui tău îți doresc doar fericire și împlinire. Să nu-ți pierzi niciodată strălucirea și căldura din suflet!

Găsești în Galeria Foto felicitari pentru Sfânta Maria 2022!

Numele tău are o semnificație aparte și aduce bucurie în sufletele noastre. Îți doresc doar fericire. La mulți ani, om frumos și cu suflet luminos!

În această zi deosebită numele tău a înseninat viața noastră. Îți doresc să fii iubită și apreciată. La mulți ani de Sfânta Maria!

Îți doresc o zi minunată de Sfânta Maria. Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai mereu alături oameni frumoși ca tine. La mulți ani!

Ești cel mai minunat om din viața mea. Mulțumesc pentru tot ceea ce însemni pentru mine și mulți alții. La mulți ani, om drag sufletului meu!

De Sfânta Maria îți doresc o zi minunată! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească. Sper să ai parte de o zi extraordinară și să trăiești mereu viața cu aceeași poftă molipsitoare. La mulți ani!

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii. La mulți ani cu fericire și împlinire!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×