Reclamă

Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica

Conform statisticilor extinsă peste 2,2 milioane de români care își serbează onomastica pe data de 15 august. Anul acesta îți venim în ajutor cu câteva idei de urări. Așadar, dacă ai oameni dragi care își serbează onomastica în această zi, iată care sunt cele mai speciale mesaje de Sfânta Maria pentru anul 2022.

Publicat: 14 august 2022, 6:00 / Actualizat: 14 august 2022, 8:11

Numele Maria a derivat de-a lungul timpului, iar acum este purtat de peste 1,8 milioane de femei din întreaga țară. Dacă ai în preajma ta o Maria, Mariana sau Marinica, atunci trebuie să-i trimiți cele mai sincere și mai calde urări de la mulți ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că este greu să ai idei noi în fiecare an, noi îți venim în ajutor cu câteva propuneri de mesaje unice pentru cei dragi.

Mesaje de Sfânta Maria 2022

De Sfânta Maria românii își serbează onomastica alături de prieteni și de familie. Persoanele care poartă numele de Maria, Marian, Ana-Maia, Marinel, Mimi, Maricica, Mărioara și multe alte derivate se bucură alături de cei dragi. Uite aici o listă cu cele mai populare urări de Sfânta Maria pentru anul 2021.

Pe data de 15 august românii care poartă numele sfânt primesc mesaje speciale de la oamenii importanți din viața lor. Dacă ai alături persoane cu numele de Maria sau Marian sau chiar derivate de la aceste nume, îți propunem să le trimiți cele mai frumoase mesaje de la mulți ani.

Iar dacă vrei să afli mai multe, te invităm să descoperi tradiții și obiceiuri de Sfânta Maria. Vezi ce se spune în popor despre această zi specială.

Reclamă

Urări pentru cei care își serbează onomastica

În această zi superbă îți doresc doar bine și sănătate. La mulți ani de ziua numelui tău. Să ai parte doar de bucurie și oameni care să te împlinească.

Să ai o zi extraordinară și să te bucuri de numele pe care îl porți. La mulți ani, Maria!

Reclamă

Îți transmit cele mai sincere urări. Cu inima deschisă îți urez să ia parte doar de lucruri bune, iar Sfânta Maria să te ocrotească la fiecare pas. La mulți ani de ziua numelui tău!

O zi specială, pentru o persoană deosebită. De ziua numelui tău îți doresc doar fericire și împlinire. Să nu-ți pierzi niciodată strălucirea și căldura din suflet!

Găsești în Galeria Foto felicitari pentru Sfânta Maria 2022!

Numele tău are o semnificație aparte și aduce bucurie în sufletele noastre. Îți doresc doar fericire. La mulți ani, om frumos și cu suflet luminos!

În această zi deosebită numele tău a înseninat viața noastră. Îți doresc să fii iubită și apreciată. La mulți ani de Sfânta Maria!

Îți doresc o zi minunată de Sfânta Maria. Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai mereu alături oameni frumoși ca tine. La mulți ani!

Ești cel mai minunat om din viața mea. Mulțumesc pentru tot ceea ce însemni pentru mine și mulți alții. La mulți ani, om drag sufletului meu!

De Sfânta Maria îți doresc o zi minunată! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească. Sper să ai parte de o zi extraordinară și să trăiești mereu viața cu aceeași poftă molipsitoare. La mulți ani!

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii. La mulți ani cu fericire și împlinire!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×