Reclamă

Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica

Conform statisticilor extinsă peste 2,2 milioane de români care își serbează onomastica pe data de 15 august. Anul acesta îți venim în ajutor cu câteva idei de urări. Așadar, dacă ai oameni dragi care își serbează onomastica în această zi, iată care sunt cele mai speciale mesaje de Sfânta Maria pentru anul 2022.

Publicat: 14 august 2022, 6:00 / Actualizat: 14 august 2022, 8:11

Numele Maria a derivat de-a lungul timpului, iar acum este purtat de peste 1,8 milioane de femei din întreaga țară. Dacă ai în preajma ta o Maria, Mariana sau Marinica, atunci trebuie să-i trimiți cele mai sincere și mai calde urări de la mulți ani.

Pentru că este greu să ai idei noi în fiecare an, noi îți venim în ajutor cu câteva propuneri de mesaje unice pentru cei dragi.

Mesaje de Sfânta Maria 2022

De Sfânta Maria românii își serbează onomastica alături de prieteni și de familie. Persoanele care poartă numele de Maria, Marian, Ana-Maia, Marinel, Mimi, Maricica, Mărioara și multe alte derivate se bucură alături de cei dragi. Uite aici o listă cu cele mai populare urări de Sfânta Maria pentru anul 2021.

Pe data de 15 august românii care poartă numele sfânt primesc mesaje speciale de la oamenii importanți din viața lor. Dacă ai alături persoane cu numele de Maria sau Marian sau chiar derivate de la aceste nume, îți propunem să le trimiți cele mai frumoase mesaje de la mulți ani.

Iar dacă vrei să afli mai multe, te invităm să descoperi tradiții și obiceiuri de Sfânta Maria. Vezi ce se spune în popor despre această zi specială.

Reclamă

Urări pentru cei care își serbează onomastica

În această zi superbă îți doresc doar bine și sănătate. La mulți ani de ziua numelui tău. Să ai parte doar de bucurie și oameni care să te împlinească.

Să ai o zi extraordinară și să te bucuri de numele pe care îl porți. La mulți ani, Maria!

Reclamă

Îți transmit cele mai sincere urări. Cu inima deschisă îți urez să ia parte doar de lucruri bune, iar Sfânta Maria să te ocrotească la fiecare pas. La mulți ani de ziua numelui tău!

O zi specială, pentru o persoană deosebită. De ziua numelui tău îți doresc doar fericire și împlinire. Să nu-ți pierzi niciodată strălucirea și căldura din suflet!

Găsești în Galeria Foto felicitari pentru Sfânta Maria 2022!

Numele tău are o semnificație aparte și aduce bucurie în sufletele noastre. Îți doresc doar fericire. La mulți ani, om frumos și cu suflet luminos!

În această zi deosebită numele tău a înseninat viața noastră. Îți doresc să fii iubită și apreciată. La mulți ani de Sfânta Maria!

Îți doresc o zi minunată de Sfânta Maria. Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai mereu alături oameni frumoși ca tine. La mulți ani!

Ești cel mai minunat om din viața mea. Mulțumesc pentru tot ceea ce însemni pentru mine și mulți alții. La mulți ani, om drag sufletului meu!

De Sfânta Maria îți doresc o zi minunată! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească. Sper să ai parte de o zi extraordinară și să trăiești mereu viața cu aceeași poftă molipsitoare. La mulți ani!

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii. La mulți ani cu fericire și împlinire!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de cumpănă. Aceștia trebuie să țină cont de faptul că astrele vor fi întotdeauna acolo să le ofere o mână de...
4
icon
Cătălin Cazacu, pe un fotoliu, în tricou și pantaloni scurți, la CaTine.ro
CaTine
Interviu CaTine La Masculin cu Cătălin Cazacu: „Sunt un dezastru și un haos controlat”
Cătălin Cazacu este unul dintre sportivii de renume din motociclism. Pasionat, el a dus pasiunea pentru acest sport la un nivel atât de mare, încât recunoaște că nu se vede făcând altceva în această...
5
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
PARTENERI
×