Reclamă

Mesaje de Sfântul Dumitru 2023. Urări și felicitări pentru sărbătoriți

O mulțime de români își serbează onomastica pe data de 26 octombrie 2023. Cu această ocazie ți-am pregătit câteva idei de mesaje de Sfântul Dumitru 2023. Dacă și tu ai un sărbătorit sau o sărbătorită în familie, atunci este momentul să-i faci ziua mai frumoasă cu o urare specială.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 octombrie 2023, 6:29 / Actualizat: 25 octombrie 2023, 9:49

Mesajele trimis din sfulet ajung întotdeauna cu multă emoție la destinatar. Data de 26 octombrie este prilej de mare sărbătoare pentru cei care poartă numele de Dumitru sau derivate ale acestuia. Nu rata ocazia de a însenina ziua unui sărbătorit cu un mesaj cu totul aparte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Sfântul Dumitru 2023

Sfântul Mare Mucenic Dumitru este sărbătorit pe 26 octombrie. Acesta mai este cunoscut și drept izvorâtorul de Mir sau Sfântul Mare Mucenic Dumitru. Dacă ai un sărbătorit în familie, atunci îi vei putea face ziua mai frumoasă cu o urare specială.

Ce trebuie să știi mai întâi este faptul că Sfântul Dumitru a trăit în perioada a doi mari împărați: Dioclețian și Maximian. Sfântul Dumitru a fost fiul unui prefect din Tesalonic. Atunci când împăratul Maximian a aflat că Dumitru este creștin acesta a poruncit ca Sfântul Dumitru să fie întemnițat și ucis cu sulița.

O statistică din anii trecuți arăta că peste 340.000 de români își serbează onomastica de Sfântul Dumitru, a citat A1.ro. Cu această ocazie specială te invităm să descoperi mai jos câteva mesaje pentru sărbătoriții din viața ta.

Sfântul al cărui nume îl porți te va veghea întreaga viață. La mulți ani, Dumitru!

Reclamă

Fie ca toate dorințele tale să devină realitate, să ai parte de sănătate și iubire. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

La mulți ani cu bucurie. Sfântul Dumitru să-ți aducă doar fericire și liniște în suflet. Meriți tot ce este mai bun!

De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de multe momente de neuitat. Fie ca această perioadă să-ți aducă doar bucurie. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Reclamă

La mulți ani, Dumitru! Să ai parte de o zi extraordinară. Sperăm că te bucuri alături de cei dragi de numele pe care îl porți.

Ziua aceasta să fie pentru tine un nou început. Sper să ai parte de un drum plin de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru 2023!

De ziua numelui tău ar trebui să te bucuri alături de cei dragi. Fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să-ți ocrotească pașii. La mulți ani!

Ce zi mai frumoasă decât aceea în care îți sărbătorești onomastica. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Ești una dintre cele mai important epersoane din viața mea. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

În această perioadă sper să ai parte doar de clipe minunate și de bucurii. La mulți ani!

Urări de Sfântul Dumitru 2023

Sfântul Dumitru Izvorâtorul de Mir este sărbătorit an de an la data de 26 octombrie 2023. Această zi este marcată de o mulțime de tradiții și obiceiuri. Totodată, este prilejul deosebit de a trimite un mesaj scurt, dar plin de iubire.

Ziua numelui pe care îl porți să-ți aducă doar fericire. La mulți ani!

Fericirea să fie de partea ta în această zi specială. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi fericit. Eu sunt bucuroasă că te am în viața mea și că te pot sărbători în această zi deosebită. La mulți ani!

Să fii fericită și mereu iubită. La mulți ani, Dumitrița!

Ziua numelui tău este motiv de bucurie. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Să ai o zi frumoasă și plină de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Dacă ai un sărbătorit în familie și vrei să-i faci ziua mai frumoasă poți să-i trimiți unul dintre mesajele noastre de Sfântul Dumitru 2023. Poți să-l surprinzi și cu un tort preparat chiar de tine. Încearcă rețeta de Tort Doboș, rețeta unuia dintre cele mai elegante torturi pe care le poți face chiar la tine acasă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×