Reclamă

Mesaje de Sfântul Dumitru 2023. Urări și felicitări pentru sărbătoriți

O mulțime de români își serbează onomastica pe data de 26 octombrie 2023. Cu această ocazie ți-am pregătit câteva idei de mesaje de Sfântul Dumitru 2023. Dacă și tu ai un sărbătorit sau o sărbătorită în familie, atunci este momentul să-i faci ziua mai frumoasă cu o urare specială.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 octombrie 2023, 6:29 / Actualizat: 25 octombrie 2023, 9:49

Mesajele trimis din sfulet ajung întotdeauna cu multă emoție la destinatar. Data de 26 octombrie este prilej de mare sărbătoare pentru cei care poartă numele de Dumitru sau derivate ale acestuia. Nu rata ocazia de a însenina ziua unui sărbătorit cu un mesaj cu totul aparte.

Mesaje de Sfântul Dumitru 2023

Sfântul Mare Mucenic Dumitru este sărbătorit pe 26 octombrie. Acesta mai este cunoscut și drept izvorâtorul de Mir sau Sfântul Mare Mucenic Dumitru. Dacă ai un sărbătorit în familie, atunci îi vei putea face ziua mai frumoasă cu o urare specială.

Ce trebuie să știi mai întâi este faptul că Sfântul Dumitru a trăit în perioada a doi mari împărați: Dioclețian și Maximian. Sfântul Dumitru a fost fiul unui prefect din Tesalonic. Atunci când împăratul Maximian a aflat că Dumitru este creștin acesta a poruncit ca Sfântul Dumitru să fie întemnițat și ucis cu sulița.

O statistică din anii trecuți arăta că peste 340.000 de români își serbează onomastica de Sfântul Dumitru, a citat A1.ro. Cu această ocazie specială te invităm să descoperi mai jos câteva mesaje pentru sărbătoriții din viața ta.

Sfântul al cărui nume îl porți te va veghea întreaga viață. La mulți ani, Dumitru!

Reclamă

Fie ca toate dorințele tale să devină realitate, să ai parte de sănătate și iubire. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

La mulți ani cu bucurie. Sfântul Dumitru să-ți aducă doar fericire și liniște în suflet. Meriți tot ce este mai bun!

De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de multe momente de neuitat. Fie ca această perioadă să-ți aducă doar bucurie. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Reclamă

La mulți ani, Dumitru! Să ai parte de o zi extraordinară. Sperăm că te bucuri alături de cei dragi de numele pe care îl porți.

Ziua aceasta să fie pentru tine un nou început. Sper să ai parte de un drum plin de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru 2023!

De ziua numelui tău ar trebui să te bucuri alături de cei dragi. Fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să-ți ocrotească pașii. La mulți ani!

Ce zi mai frumoasă decât aceea în care îți sărbătorești onomastica. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Ești una dintre cele mai important epersoane din viața mea. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

În această perioadă sper să ai parte doar de clipe minunate și de bucurii. La mulți ani!

Urări de Sfântul Dumitru 2023

Sfântul Dumitru Izvorâtorul de Mir este sărbătorit an de an la data de 26 octombrie 2023. Această zi este marcată de o mulțime de tradiții și obiceiuri. Totodată, este prilejul deosebit de a trimite un mesaj scurt, dar plin de iubire.

Ziua numelui pe care îl porți să-ți aducă doar fericire. La mulți ani!

Fericirea să fie de partea ta în această zi specială. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi fericit. Eu sunt bucuroasă că te am în viața mea și că te pot sărbători în această zi deosebită. La mulți ani!

Să fii fericită și mereu iubită. La mulți ani, Dumitrița!

Ziua numelui tău este motiv de bucurie. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Să ai o zi frumoasă și plină de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Dacă ai un sărbătorit în familie și vrei să-i faci ziua mai frumoasă poți să-i trimiți unul dintre mesajele noastre de Sfântul Dumitru 2023. Poți să-l surprinzi și cu un tort preparat chiar de tine. Încearcă rețeta de Tort Doboș, rețeta unuia dintre cele mai elegante torturi pe care le poți face chiar la tine acasă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×