Reclamă

Mesaje și urări de Sfântul Ștefan 2023. La mulți ani pentru sărbătoriții zilei de 27 decembrie

În a treia zi de Crăciun oamenii au încă un motiv de sărbătoare. Aceștia pot trimite mesaje și urări de Sfântul Ștefan 2023 prin care să ureze la mulți ani sărbătoriților zilei de 27 decembrie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 decembrie 2023, 7:04

Sfântul Ștefan a fost primul martir creștin condamnat la moarte de autoritățile iudaice din Ierusalim și este o sărbătoare mare în calendarul creștin-ortodox. Cei care își aniversează onomastica pe data de 27 decembrie sunt: Ștefan, Ștefania, Ștefana, Ștefănuț, Stefanela, Stefanita, Ștefănică, Stefanos, Stefania, Stefanida, Stefanel, Steful, Steflea, Fanica, Fanel, Fane, Fanache, Fana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje și urări de Sfântul Ștefan 2023

Aproximativ 515.000 de români îşi sărbătoresc onomastica de sărbătoarea Sfântului Ştefan, pe 27 decembrie. Potrivit datelor furnizate de Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor, este vorba despre 362.037 bărbaţi şi 152.558 femei, conform Agerpres.

După ce Biserica a fost întemeiată, apostolii au fost aleși din rândul bărbaților. Ei trebuiau să fie „plini de Duh Sfânt şi de înţelepciune” și să slujească în lăcaşele de cult ca să se asigure că tradiţia este respectată.

Au fost şapte apostoli, primul dintre ei fiind Ştefan. Ceilalți șase se numeau Filip, Prohor, Nicanor, Timon, Parmenă şi Nicolae. Ei au predicat cuvântul Evangheliei, au botezat şi au ținut slujbe. Rolul apostolilor a dus la crearea unei biserici puternice, în care oamenii veneau să-şi caute alinarea sufletească, potrivit libertatea.ro.

Sfântul Ștefan a fost martorul Învierii Domnului și Înălțării Sale la cer, dar și al Pogorârii Duhului Sfânt. Pentru că el predica credința Bisericii, a stârnit furia fariseilor și a conducătorilor evrei. Aceștia din urmă l-au acuzat în mod fals de blasfemie contra lui Moise și a lui Dumnezeu și a fost judecat și omorât cu pietre.

Reclamă

Mesaje și urări de Sfântul Ștefan 2023 pentru cei din familie

Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La mulți ani!

Reclamă

Îți urez să îți găsești pacea și fericirea, să ți se îndeplinească toate dorințele și să ai grijă de tine și familia ta. La mulți ani!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ştefan să aducă un nou început în viața ta, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

Toate gândurile mele se îndreaptă azi către tine! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurată doar de iubire! La mulţi ani!

Sfântul Ştefan al cărui nume porți să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să îți umple inima cu speranță! La mulţi ani cu împliniri!

Mesaje și urări de Sfântul Ștefan 2023 pentru prieteni

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru ceea ce ți-ai propus! Să ai parte numai de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

Cu ocazia sărbătorii onomasticii tale, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine! La mulți ani !

De ziua numelui îți urez să ai parte numai de momente speciale, cu bucurii și să rămâi numai cu amintiri frumoase! La mulți ani!

Fie ca toate dorințele tale să devină realitate. Ești un om drag sufletului meu și așa vei rămâne mereu. La mulți ani!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani!

Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la ține să-ți aducă succes, fericire și prosperitate! La mulți ani!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×