Reclamă

Modele de unghii pentru Anul Nou 2024. Idei originale pentru Revelion

Indiferent că alegi să porți o ținută elegantă sau te îmbraci confortabil pentru a petrece acasă, un lucru e cu adevărat important pentru data de 31 decembrie. Manichiura de Anul Nou te va ajuta întotdeauna să intri în starea de sărbătoare. Ai mai jos o listă cu modele de unghii pentru Anul Nou 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 decembrie 2023, 7:55

Sclipiciul argintiu strălucitor și ornamentele pe unghii, nimic nu e prea mult pentru intrarea în Noul An. Nimic nu poate descrie mai bine Revelionul ca arta strălucitoare de pe unghii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii pentru Anul Nou 2024

Manichiura franțuzească, unghiile ombré, efecte mate, toate pot fi duse la următorul nivel. Nu te da în spate nici de la finisaje metalice sau holografice. Opțiunile sunt nesfârșite.

Pentru a nu duce lipsă de inspirație pentru manichiură, ai mai jos câteva modele de unghii pentru Anul Nou 2024. Cu siguranță te vor entuziasma și vei păși cu mai multă încredere în anul care bate la ușă. Vezi mai jos câteva imagini pentru a găsi manichiura care te va ajuta să începi fericită anul nou.

Strălucire argintie

Pare potrivit să începi noul an cu nuanța de care ne-am îndrăgostit în 2023: argintiul. Optează pentru un finisaj cromat pentru unghiile tale argintii. Poți adăuga de asemenea câteva ornamente. Create de nail artistul celebru Brittney Boyce, unghiile de mai jos sunt făcute cu aur alb de 14 karate, împodobite cu diamante.

Reclamă

Albastru

Albastrul este una dintre nuanțele preferate pentru iarnă și în acest sezon de sărbători. Manichiuristul celebru Tom Bachik folosește un albastru ocean intens pe unghiile lungi în formă de migdale ale lui Jennifer Lopez.

Reclamă

Perle

Sezonul sărbătorilor necesită toate tipurile de ornamente, dar dacă îți plac în mod deosebit perlele, atunci acesta este momentul să le folosești. Nail artista Chanel Betina R. Goldstein folosește o pudră sidefată pentru a oferi unghiilor nude o strălucire aparte, înainte de a le decora cu perle de apă dulce.

Modele cu fulgi de nea

Folosește niște autocolante sclipitoare și adorabile cu fulgi de nea. Celebra nail artistă Zola Ganzorigt, care face manichiura pentru Hailey Bieber, Christina Aguilera și Adele, pictează pe un lac cu sclipici și o manichiură clasică franțuzească fulgi de zăpadă pentru o notă finală festivă.

Unghii cu sclipici

Unghiile cu sclipici sunt sinonime cu petrecerea de Revelion. Din fericire, poți duce totul la un alt nivel cu o culoare strălucitoare îndrăzneață. Manichiurista celebrităților Mimi D optează pentru un lac mov strălucitor și folosește fie acoperire completă, fie modele fascinante pe câteva unghii.

Nuanțe de roșu

Nu se poate greși niciodată cu o manichiură roșie. Celebra manichiuristă Mei Kawajiri folosește sclipici roșu deasupra unei baze închise pentru o nuanță profundă de purpuriu, care este capricioasă și atrăgătoare.

Soft Ombré

Unghiile Ombré creează un design dinamic, mai ales când combini două culori contrastante. Celebra manichiuristă Alicia Torello folosește un amestec coral într-o strălucire argintie pentru o unghie simplă, dar totuși demnă de Anul Nou.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×