Reclamă

Oleg Psiuk, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina. Imagini emoționante cu solistul trupei Kalush Orchestra și iubita sa

Oleg Psiuk, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina. Solistul trupei Kalush Orchestra a fost nevoit să-și ia la revedere de la iubita sa. Artistul nu s-a putut bucura pe deplin de victoria obținută în cadrul marelui concurs. Psiuk se va întoarce acasă pentru a se înrola în armată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 mai 2022, 13:23

Fotografii l-au surprins pe Psiuk în timp ce își săruta iubita în fața hotelului la care a fost cazat în Torino, Italia. Oleksandra și-a strâns în brațe iubitul și i-a oferit gesturi tandre înainte de a-și lua la revedere de la acesta. Solistul a fost pozat purtând pălăria sa roz, ce a devenit deja o semnătură a sa pe scena de la Eurovision 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oleg Psiuk, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina

Oleg Psiuk a făcut un adevărat spectacol alături de trupa din care face parte, Kalush Orchestra. Artistul a reușit să câștige trofeul mult râvnit pentru țara sa. Președintele Ucrainei i-a felicitat pe cântăreții ucraineni prin intermediul unui mesaj emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale.

Vezi mai multe imagini cu Kalush Orchestra la Eurovision 2022 în Galeria Foto!

În ciuda victoriei obținute, Psiuk și colegii săi sunt nevoiți să se întoarcă în Ucraina pentru a se înrola în armată. Pe scena de la Eurovision, solistul trupei i-a rugat pe toți cei din jur să-și arate sprijinul față de Ucraina.

Reclamă

La doar o zi distanță, Oleg și-a îmbrățișat iubita în fața hotelului din Torino. Acesta a fost nevoit să urce într-un taxi și să îndrepte către aeroport pentru a se întoarce în Ucraina. Bărbații din Ucraina nu au voie să părăsească țara decât cu permisiune specială, mai ales în aceste vremuri complicate.

Oleg, alături de colegii săi de trupă, a anunțat deja că vrea să vândă la licitație trofeul de la Eurovision. Banii care se vor strânge vor ajunge la o fundație ce susține armata ucraineană. Psiuk le-a mulțumit celor care au votat pentru Ucraina în cadrul unei conferințe de presă.

”Victoria aceasta înseamnă foarte mult pentru noi. Această victorie va ridica moralul multor persoane și ne va ajuta pe toate fronturile. Oamenii își pierd viața pe front, nu este momentul să celebrăm această victorie chiar acum. Cultura noastră este sub atac. Am vrut să prezentăm oamenilor muzica noastră”.

Reclamă

Ce a declarat Oleg Psiuk despre întoarcerea în Ucraina

Oleg Psiuk, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina la scurt timp după ridicarea trofeului și după ce a oferit câteva informații în cadrul unei conferințe de presă. Artistul a vorbit cu emoție în glas despre motivul pentru care se va întoarce să lupte pentru țara sa.

”Am scris cântecul acesta pentru mama mea cu mult înainte ca războiul să înceapă. La final de zi, el a căpătat valențe noi pentru oameni diferiți din întreaga lume. Mă întorc acasă.”

”Conduc o organizație de voluntari care ajută refugiații cu hrană, adăpost, medicamente și tot ceea ce este necesar. Mă voi implica în continuare în acest proiect. Vom găzdui următoarea ediție Eurovision într-o țară reconstruită și fericită.”

În ciuda faptului că a fost nevoit să-și ia la revedere de la iubită, Oleg este pregătit să se întoarcă pentru a înfrunta forțele armatei rusești. Solistul trupei Kalush Orchestra a fost felicitat de Președintele Ucrainei după câștigarea concursului. Zelenski a declarat că ”victoria împotriva inamicului nu este departe”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×