Reclamă

Oprah Winfrey este spitalizată din cauza unor probleme medicale la stomac. Vestea vine la 5 luni după ce a declarat că a luat pastile pentru a pierde în greutate

Oprah Winfrey este spitalizată din cauza unor probleme medicale la stomac. Vestea a venit la aproape 5 luni după ce vedeta a declarat că a luat pastile pentru a pierde în greutate. Apropiații divei au făcut mai multe declarații pentru presa internațională.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iunie 2024, 14:07

Gayle King, o prietenă apropiată a prezentatoarei TV, a declarat că Oprah a fost internată deoarece a suferit probleme grave de sănătate. Gayle a spus pentru publicația Daily Mail că stomacul divei „excretă de la ambele capete”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oprah Winfrey este spitalizată din cauza unor probleme medicale la stomac

Prietenii vedetei sunt îngrijorați pentru sănătatea acesteia. Prezentatoarea , în vârstă de 70 de ani, a fost dusă de urgență la spital și a fost internată.

Nu se cunoaște cauza exactă a problemelor sale de sănătate, însă presa pune incidentul pe seama dezvăluirilor recente făcute de divă.

În urmă cu 5 luni a recunoscut că a apelat la medicamente pentru a pierde în greutate.

„A avut un fel de chestie cu stomacul în care ieșeau lucruri de la ambele capete. Nu vreau să descriu prea mult. Este inutil să spun că a ajuns la spital, deshidratată. A avut mare nevoie de îngrijiri medicale” a spus prietena divei.

Reclamă

Când a fost întrebată despre starea actuală de sănătate a vedetei, Gayle a răspuns: „Va fi bine!” după ce a explicat motivul din spatele absenței prezentatoarei TV.

Gayle a spus că speră ca Oprah să nu fie supărată pe ea pentru că a oferit detalii atât de intime. Oprah, a cărei greutate a fluctuat de-a lungul timpului, a ajuns recent pe prima pagină a presei după ce a reușit să slăbească semnificativ.

Vedeta internațională a recunoscut că a apelat la ajutorul medicamentelor pentru slăbit pentru a vedea rezultatele dorite.

Reclamă

Ce a spus Oprah Winfrey despre decizia de a apela la medicamente pentru slăbit

Oprah a vorbit cu sinceritate despre decizia pe care a luat-o. Vedeta a spus că a adus mereu o luptă cu imaginea sa. Viața sa s-a desfășurat în cea mai mare parte a timpului în fața camerelor de filmat.

„Este un subiect foarte personal pentru mine, dar și pentru sutele de milioane de oameni afectați de pe tot globul care s-au luptat ani întregi cu obezitatea și kilogramele în plus”, a spsu Oprah într-un interviu din trecut.

Oprah a mărturisit în decembrie că a cedat. Vedeta a luat medicamente pentru slăbire, după ce anterior a simțit „că trebuie să se bazeze pe propria voință”.

„Greutatea mea a ocupat un spațiu mare din gândurile mele. Am făcut yo-yo și am simțit că pur și simplu nu pot să reușesc acest lucru. Am crezut că puterea voinței este cel mai mare eșec al meu. După operația la genunchi am început să fac drumeții”.

„M-am simțit mai puternică. Mâncam ultima mea masă la ora 4, beam multă apă. Am fost conștientă de medicamente, le-am luat o eprioadă, dar am simțiti că trebuie să dovedesc că am voința să o fac singură. Acum nu știu dacă mai simt asta”, a mai declarat vedeta într-un interviu din trecut.

Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle vești despre starea de sănătate a divei și speră să o vadă curând în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care aleargă printr-o pădure pentru a arăta cum arată puterea manifestării
Horoscop
Afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Cum poți să folosești manifestarea în favoarea ta
Descoperă și tu lista cu afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Dacă ești atrasă de puterea manifestării, atunci acest articol te poate ajuta să o folosești în favoarea ta....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
3
O femeie frumoasă care stă pe un scaun într-o rochie roz pudrat pentru a reprezenta una dintre cele trei zodii care pierd bani în luna iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iulie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Cele trei zodii care pierd bani în luna iulie 2024 spune reprezentate de nativii care nu au știut să-și gestioneze bugetul. Berbecii, Leii și Balanțele se confruntă cu probleme financiare în această perioadă și...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care se îmbrățișează și reprezintă o pereche de zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024
Horoscop
Zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Ei sunt nativii care nu țin cont de sentimentele celor din jur
Astrologii au dezvăluit care sunt acele zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Acești nativi nu țin cont de sentimentele celor din jur. Dacă întâlnești un astfel de nativ, cel mai bine...
5
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
PARTENERI
×