Reclamă

(P) Husele de canapea de la AloShop – protecție cu aspect plăcut

Canapeaua este de cele mai multe ori punctul central al camerei de zi. Adesea, aici începem să ne reîncărcăm bateriie atunci când ajungem acasă după o zi stresantă – petrecem timp cu familia, ne destindem în compania necuvântătoarelor, vedem un film sau citim cartea preferată. Hai să aflăm mai multe despre husele de canapea de la AloShop!

Publicat: 5 august 2022, 10:11 / Actualizat: 5 august 2022, 17:13

La AloShop întelegem că micile detalii contribuie la imaginea de ansamblu, de la decorațiuni până la aspecte utile și practice. Câteva ajustări calitative și bine alese pot face din casă, acasă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Husele de canapea de la AloShop

Indiferent că aveți un mobilier vechi, nou, sau unul ce trebuie reîmprospătat, husele de protecție sunt cheia pentru a-i mări durata de viață, rezultatul fiind imediat vizibil și palpabil.

Astfel, vă prezentăm soluțiile noastre. Acestea vin prin gama de huse pentru canapele, fotolii și colțare Easy Cover Protect. Totodată mai propunem husele de fotolii și canapele Sofa Saver. Ele sunt extrem de apreciate de majoritatea cumpărătorilor. Cu ajutorul lor scăpați de grija petelor cauzate de firmituri, scame sau murdărie. Mai mult, ajută la protejarea de daunele provocate de gheruțele animalor. Tehnologiile utilizate împiedică pătrunderea lichidelor în țesătură și apariția semnelor de uzură.

Unicitatea modelelor și calitatea huselor de canapea de la AloShop

Modelele sunt proiectate pentru a fi durabile, rezistente și plăcute vederii, sunt ideale pentru familiile cu animale de companie sau copii mici, ferindu-i pe cei dragi de acarieni sau microbi care pot provoca alergii sau iritații. Află și cât de des recomandă specialiștii să speli lenjeria de pat! Vezi de ce e important acest aspect.

Reclamă

Toate aceste calități reunite fac din husele Sofa Saver și Easy Cover Protect investitii cu adevărat profitabile, amortizate în timp prin renunțarea la tratamente profesionale sau chiar înlocuiri și schimburi mult mai costisitoare. Husele de canapea din cele 2 game acoperă o gamă largă de necesități, fiind disponibile în mai multe variante și pachete avantajoase.

Unde găsești modelele de huse și care este prețul acestora

Pe AloShop.ro veți găsi modele cu două sau trei locuri, cu dimensiuni de la  223 cm x 177 cm  până la 298 cm x 177 cm, pachetele oferind combinații avatajoase (set de o husă de canapea împreună cu una sau două huse pentru fotoliu, uneori însoțite de diferite accesorii precum organizatoare care pot fi agățate de manerele canapelei).

Reclamă
Un fotoliu pe care se află o husă de protecție AloShop gri
Modelele huselor sunt proiectate pentru a fi durabile, rezistente și plăcute vederii / AloShop.ro

Luând în considerare combinațiile variate de nuanțe disponibile și presărând un pic de imaginație, observăm că husele de protecție se potrivesc oricărui tip de ambient!

Pachetele au prețuri cuprinse între 99 și 249 lei, în funcție de dimensiuni și număr de perechi!

AloShop.ro livrează doar produse originale, văzute la TV, direct la tine acasă, prin curier rapid.

Alege sa trăiești confortabil cu AloShop!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×