(P) The PUB: povestea restaurantul unic în România

Și astăzi suntem #UnulPentruAltul. Ne hrănim cu burgeri și specialități atent pregătite, cu poftă de viață, cu spectacole și cu momente artistice oferite de un alt restaurant din comunitatea noastră. Care e povestea restaurantul The PUB.

Publicat: 10 aprilie 2021, 6:30
The PUB este o franciză din Cehia, care a apărut în România în anul 2013 / Shutterstock

Să descoperim împreună în rândurile următoare povestea restaurantului The PUB, în interviul semnat de Radu Gorgu, manager The PUB Universității.

Povestea restaurantul The PUB

The PUB este o franciză din Cehia, care a apărut în România în anul 2013. Hai să aflăm împreuna povestea unui restaurant atât de îndrăgit în București.

Cu ce preparate își răsfață The PUB clienții

eatZZ.ro: De cât timp sunteți în industrie și care este specializarea voastră?

Radu Gorgu, manager The PUB: The PUB Universității și-a deschis porțile în 2013 și face parte din franciza The PUB Pilsner din Cehia. Sunt mai mult de 15 pub-uri în rețea. În Cehia, Germania, Austria, Polonia și Taiwan, The PUB Universității fiind singurul din Romania. Toate aceste pub-uri sunt conectate digital, fapt ce ne oferă o mulțime de informații.

Cu ce se diferențiază The PUB de alte restaurante

Pot să vă dau un exemplu: putem vedea în timp real consumul de bere de la fiecare masă și din fiecare pub. Atracția constă în faptul că există 13 mese cu draught la care clientul își toarnă singur berea. Îsi poate clăti halba de câte ori își dorește acest lucru. La fiecare masă se pot crea până la 10 conturi separate, fiecare client contorizând separat berea pe care o consumă. De pe display-ul de la masă se pot comanda produse din bar sau din bucătărie. Acest sistem permite organizarea de concursuri între pub-urile francizate.

Meniul de mâncare este unul specific pub-ului, cu mare atenție însă la materiile prime care sunt de calitate foarte bună. Burgeri, coaste de porc, tartare de vita sau somon, paste și pizza, toate fac parte din meniul nostru. Vedete însă sunt tarte flambee – specialitate Alsaciana – care se prepară doar la The PUB Universității. Mix-ul de cârnați care conține atât cârnați nemțești, cât și celebri pleșcoi și cârnați de bere original romanești.
Atât terasa din Piața Universității, cât mai ales Grădina interioară fac din The PUB o oază de liniște și relaxare la kilometru 0 al Bucurestiului.

The PUB nu este doar un loc cu bere și mâncare bună, este un hub cultural deja cunoscut în București. Avem un program variat de spectacole. De la piese de teatru și spectacole interactive la concerte de jazz, blues, rock etc.

Cum a afectat pandemia restaurantul The PUB

eatZZ.ro: Care este impactul pandemiei asupra ta, la nivel personal? Dar asupra ta profesional?

Radu Gorgu: Așa cum toată industria a fost și este afectată, la The PUB de asemenea activitatea a fost serios diminuată. Luna decembrie era pentru noi o gură mare de aer pentru anul următor prin petrecerile pe care le organizam pentru firme. Am funcționat cu terasa și grădina. Imediat ce s-au deschis interioarele restaurantelor am început seria evenimentelor artistice. Se cunoaște deja că la The PUB scena este deschisă și ne putem lăuda cu spectacole de teatru și concerte foarte bune și nișate pe clientela specifică.

Personal am depășit cu bine momentul și încerc să o fac în continuare. Acest lucru se întâmplă din două motive: conducerea este una serioasă, care și-a asumat costurile în perioada pandemiei și ne-a fost alaturi 100%; în al doilea rând, echipa noastră a susținut chiar și în momentele mai puțin plăcute conceptul The PUB.

Ce mâncăruri preferă Radu Gorgu, manager The PUB

eatZZ.ro: Ce mănânci foarte des din bucătăria voastră? Sau ce fel de mâncare ne recomanzi din bucătăria voastră?

Radu Gorgu: Așa cum am spus, datorită materiilor prime de cea mai bună calitate, cât și experienței și profesionalismului staff-ului din bucătărie, preparatele noastre sunt minunate. Totuși, dacă ar fi să aleg în mod special ceva din meniu, ar fi Tarte Flambee și preparatele al forno, produse noi la The PUB. Am deschis divizia de pizza și preparate franțuzești și italienești în 2020, chiar înainte de pandemie. Atenția în mod deosebit pentru această divizie, rețetele și modul de preparare îmi aparțin, meseria mea de bază fiind de bucătar. Am lucrat mulți ani în Romania și în China cu astfel de preparate și am ajuns să creez rețete adaptate și foarte speciale.

eatZZ.ro: Suntem convinși că ești mare iubitor al preparatelor voastre, dar când ai poftă de altceva, ce alegi?

Radu Gorgu: Am cunoscut, cu ocazia filmărilor pentru clipul nostru, pe Oh!Salad. Mi-a plăcut foarte mult atât conceptul, cât și preparatele lor. Ideea de simplu, sănătos, dar savuros m-a cucerit. L-am regăsit pe Victor, care pune multă pasiune în ceea ce face, și îl încurajez să dezvolte brandul. Răspunsul este că aleg salatele Oh!Salad :).

Care este mesajul lui Radu Gorgu

eatZZ.ro: Ai un mesaj pentru noi? O poveste? Un sfat?

Radu Gorgu: M-a bucurat foarte mult ideea voastră și am fost plăcut impresionat de profesionalismul, dar și de eficienta și energia bună a echipei voastre. Este din acest punct de vedere o similitudine între modurile noastre de lucru. Și eu la The PUB încerc să dezvolt prin simplitate și eficiență echipa; cu o abordare sinceră, în primul rând față de clienți și parteneri, rezultatele sunt garantate.

Ce este aplicația de food delivery eatZZ

eatZZ, cea mai nouă aplicație de food delivery, este comunitatea prin care susținem industria HoReCa, într-una dintre cele mai grele perioade prin care trece aceasta.

eatZZ, lansată sub sloganul „Unul pentru altul”, îndeamnă utilizatorii să se sprijine unul pe celălalt, pune accent pe respect și ajutor reciproc și încurajează competiția sănătoasă. Fără intermediari, aplicația oferă mai multă siguranță şi comisioane mai mici.

De la preparate tradiționale, cu specific românesc, la bucătăriile internaționale europene și nu numai, eatZZ le propune utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru mic dejun, prânz, cină și “orice poftă există între ele”, după cum spun chiar ei.

eatZZ este momentan disponibil exclusiv pentru bucureșteni în App Store și Google Play, dar și pe website-ul www.eatzz.ro. Platforma îşi propune ca în viitor să ajungă în cât mai multe zone din ţară.

Este timpul să fim mai mult unul pentru altul. Tu fii pentru noi în aplicația EatZZ. Descarcă! Comandă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI