Reclamă

(P) Trucuri simple pentru sprâncene perfecte

Industria frumuseții deține mii de secrete care pot schimba radical look-ul oricărei persoane. Printre acestea se află și cel al sprâncenelor perfecte, care datorită experților MAKEUP, nu mai este un mister pentru nimeni! Descoperă și tu câteva trucuri simple pentru sprâncene perfecte.

Publicat: 15 iulie 2024, 16:03

De la aranjare, până la colorare și fixare, ritualul de stilizare a sprâncenelor a fost îmbunătățit și este gata să fie împărtășit cu toate profesionistele, dar și pasionatele în materie de machiaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

(P) Trucuri simple pentru sprâncene perfecte

În articolul ce urmează îți vom prezenta câteva trucuri simple pentru a obține sprâncene perfecte ce conturează forma feței și definitivează întregul aspect. I-a un carnețel și fă notițe, să începem!

Crearea formei corecte

Folosind un creion pentru sprâncene, determină punctele de început, arc și sfârșit. Aliniază creionul vertical de-a lungul nasului pentru a găsi punctul de început, apoi trece-l paralel cu centrul irisului pentru a marca arcul și finalizează în colțul extern pentru a determina sfârșitul.

După ce ai definit forma corectă, urmează pensatul. Extrage firele care ies din șablonul sprâncenei, evitând să intri pe linia acesteia, pentru a preveni crearea golurilor.

Reclamă

Fixarea

Cu ajutorul unei perii speciale, piaptănă firele de păr pe direcție verticală la început, iar în timp ce înaintezi, schimbă direcția pe orizontală. La necesitate, poți tăia vârful firelor care ies din forma sprâncenelor, pentru a menține aspectul îngrijit și bine definit.

Ulterior, cu un gel pentru sprâncene transparent sau colorat, fixează firele în poziția dorită, oferindu-le un aspect ordonat. Utilizează un produs cu rezistență mare, a cărui efect durează de dimineața până seara. Alege dintr-o gamă variată de formule transparente și colorate, cu un singur click pe site-ul nostru!

Reclamă

Desenarea firelor individuale

După ce creezi șablonul sprâncenei și te ocupi de fixare, desenează fire individuale pentru a completa aspectul natural al acestora.

Utilizează un marker cu vârf subțire și trasează linii fine de la bază spre vârf. La început mergi pe direcție verticală, iar pe măsură ce înaintezi, orientează-te paralele cu firele naturale.

Dacă nu dispui de marker special, atunci poți să utilizeze un creion pentru sprâncene bine ascuțit, care în mare parte îți va oferi aproximativ același efect.

Iluminator sub sprâncene

Adaugă un strop de iluminator sau fard de culoare deschisă sub arcul sprâncenelor pentru a evidenția forma și a crea un efect de lifting ochilor. Această tehnică maximizează vizual privirea, oferindu-ți un aspect proaspăt și revitalizat.
De obicei, femeile care își doresc un look natural de zi cu zi se opresc la această etapă, însă pentru evenimentele festive poți continua prin aplicarea unor farduri.

Umplerea golurilor

La această etapă trebuie să analizezi forma sprâncenei, iar dacă ți se pare că are loc o asimetrie sau poate îți dorești să adaugi un pic de intensitate, folosește un fard pentru sprâncene în nuanța firelor de păr pentru a umple golurile sau a contura forma. Această tehnică este perfectă pentru machiajul de seară, deoarece oferă mai multă rezistență și subliniază eleganța.

Vopsirea

În cazurile când nu dispui de mult timp pentru stilizarea sprâncenelor, vopsirea acestora este o metodă salvatoare. Folosind o vopsea semi-permanentă poți colora firele de păr blonde sau pe cele gri, intensificandu-le nuanța.
Nu în ultimul rând, poți apela la procedura de micropigmentare pentru un efect mai de durată, iar astfel vei economisi timp atunci când aplici fard, creion sau gel pentru sprâncene.

Utilizând aceste trucuri în rutina ta de îngrijire poți fi sigură că obții sprâncene frumoase și bine definite, care îți vor accentua trăsăturile feței, aducând armonie întregului look!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×