Reclamă

Perseidele în 2022: ating punctul maxim între 11 – 13 august 2022 și schimbă totul pentru zodii

Ca de fiecare dată, perseidele în 2022 reprezintă cea mai inedită ploaie de meteori. Va atinge punctul maxim între 11 și 13 august, iar nativii vor avea parte de surprize incredibile pe toate planurile. Pentru cei mai sceptici dintre aceștia, semnele vizibile vor fi recunoscute imediat. Perseidele reprezintă un eveniment ceresc în care mai mulți meteori radiază în același timp într-un punct fix.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 august 2022, 8:21 / Actualizat: 10 august 2022, 9:56

Totul se datorează unor corpuri cosmice numite și meteoriți care intră în atmosfera Pământului la viteze extrem de mari pe traiectorii paralele. Aceștia lasă în urma lor o particulă ce măsoară sub 1 mm diametru ce reușește să aprindă aerul când intră în atmosfera Pământului. Acest fenomen se poate observa pentru o fracțiune de secundă și este denumit de astronomi meteor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perseidele în 2022 ating punctul maxim între 11 – 13 august

Cei mai mulți specialiști asociază ploaia de meteori cu cometa Swift Tuttle. Aceasta este văzută periodic, fiind descoperită de Lewis Swift și Horace Parnell Tuttle între 16 și 19 iulie 1962. Credincioșii catolici numesc perseidele ca fiind lacrimile Sfântului Laurențiu. Acest lucru se datorează faptului că această sărbătoare se află pe 10 august, data la care se poate observa ploaia de meteoriți. Perioada activă a perseidelor este între 17 iulie și 26 august. Acestea ating punctul maxim între 11 și 13 august. Mai precis, între 12 și 13 august noaptea, la ora 4 TLR.

Cea mai bună metodă de a vedea perseidele este de a găsi un loc unde se poate observa întreaga boltă cerească. Nu trebuie echipament ajutător, asta pentru că pot fi recunoscute și în cel mai întunecat punct. Ochiul se poate adapta la toată luminozitatea cerului chiar și pentru 45 de minute. Luna se va afla în Faza Plină. Pentru cunoscători, aceștia știu deja că perseidele nu reprezintă o ploaie de stele, ci de meteoriți.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Perseidele în 2022 vin cu vești bune pentru nativii Berbec. Aceștia sunt îndemnați să apelez la curaj. Pentru o mai mare recunoaștere a meritelor, este indicat să ieșiți din zona de confort. Chiar dacă vă place luxul, necesită multă muncă pentru a ajunge acolo unde vă doriți. Succesul nu se arată peste noapte, iar pentru acest lucru este nevoie de răbdare și perseverență.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur, perseidele în 2022 îi surprinde cu dare de mână. Acest lucru semnifică faptul că pe lângă cheltuielile zilnice, aceștia vor profita de banii primiți în plus pentru a face cumpărături ce nu sunt atât de necesare, arată Yourtango.com.

Sunt recomandate liste care trebuie respectate. Urmează câteva săptămâni înfloritatea din punct de vedere financiar, însă nu este cazul să abuzăm de noroc.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de momente surprinzătoare, asta pentru că vor învăța lecția cumpătării. Dacă până acum aveau sezon deschis la orice plăcere mult dorită, acum totul se schimbă. Învață să trăiești cu strictul necesar pentru că vor veni vremuri dificile. De asemenea, formează-ți o listă de priorități pe care este necesar să o respecți. Viața ta se va schimba total.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Perseidele în 2022 te găsesc într-o disperare continuă de a-ți căuta prieteni. Nu te destăinui unor oameni în care nu ai încredere doar pentru că ai ajuns într-un impas. Chiar dacă este important să fii deschisă tuturor, s-ar putea ca soluțiile salvatoare să nu apară chiar de unde îți imaginezi. Din contră, pot exista momente în care îți vei crea mai mult rău decât bine cu această gândire. Ia totul pas cu pas și vezi unde vei ajunge.

Leu: 23 iulie – 22 august

Chiar dacă de cele mai multe ori te simți responsabilă pentru bunul mers al lucrurilor, de data aceasta ești sfăuită să stai pe margine, spune Astrology.com. Locul tău pe bancă nu îl poate ocupa nimeni, asta pentru că mai ai nevoie și de odihnă. Evită să iei decizii importante în aceste zile, iar discuțiile în contradictoriu nu sunt de luate în considerare. Deciziile pe termen lung nu vor avea o finalitate acum. Doar tu știi care sunt acelea și de ce este important să le eviți.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au nevoie de o schimbare radicală a percepțiilor. Astrele te îndeamnă să nu treci atât de ușor peste acest eveniment astral. Meditațiile sau notele dintr-un jurnal pot fi foarte la îndemână atunci când te simți pierdută. Nu trebuie să te implici în activități extrem de solicitante din punct de vedere sentimental. Tot ce trebuie să vezi acum este luminița de la capătul tunelului.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță vor avea parte de discuții importante cu un anumit membru al familiei. Acesta îți va oferi o cu totul altă perspectivă asupra vieții, iar tu o vei privi ca atare. Soluțiile ți se vor arăta atunci când te aștepți mai puțin. Nu căuta să rezolvi anumite situații dacă nu știi cu exactitate unde vor duce planurile tale. Dacă îți dorești, poți repara anumite probleme cu un simplu telefon îndreptat către prietenii buni.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Perseidele în 2022 vin pentru nativii Scorpion cu multe surprize. În această perioadă te vei arăta mai suspicioasă ca de obicei. Atunci când prietenii îți prezintă anumite situații, te simți exclusă. Încearcă să comunici pentru a nu-ți creea idei care nu există. Cel mai probabil vei petrece câteva zile ruptă de toată aglomerația orașului. Îți dorești să faci acest lucru singură, însă ulterior te vei simți mândră de toate deciziile luate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător această perioadă vine cu emoții. Este posibil să nu obții rezultatele droite în fazele preliminarii ale unui examen. Acest lucru nu semnifică eliminarea din luptă. Poți încerca mai multe modalități prin care să ai succes, însă trebuie să gândești la rece situația. Astrele vor fi întotdeauna lângă tine și îți vor indica faptul că poți opta întotdeauna pentru începerea fiecărui proiect de la primele semne ale unor idei mărețe.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru acești native perioada următoare va însemna succesul pe plan profesional. Întâlnirea cu anumite persoane influnete va contribui la clădirea carierei mult visate. Acestea îți vor clarifica anumite aspecte pe care nu le-ai înțeles încă de la început. Încearcă să nu te lași dusă de val și să prezinți fiecare situație în parte așa cum o vizualizezi cu adevărat.

Află totul despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Perseidele în 2022 vin pentru nativii Vărsător cu noroc pe plan personal. Acest lucru înseamnă că vei întâlni persoana ideală, nu înainte să ai parte de câteva obstacole pe parcurs. Fiecare conversație cu persoana respectivă îți va crea așteptări peste măsură. Cu toate acestea, vei avea parte de o surpriză atunci când te aștepți mai puțin. Pe plan profesional vei demara o afacere sau un proiect pentru care vei primi laude ulterior.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se vor găsi într-o perioadă excelentă pentru studiu. Indiferent de subiectul ales, trebuie să știi că vei avea succes. Nu te plafona pe un singur element, ci încearcă să combini mai multe materii pentru a putea realiza o întreagă capodoperă. Mai ai multe de demonstrat și acum este momentul oportun.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×