Reclamă

Planeta Venus intră în zodia Leu pe 11 august 2022. Nativii Scorpion sunt cei mai afectați

Un alt fenomen astrologic important este Planeta Venus care intră în zodia Leu pe 11 august 2022. Nativii Scorpion sunt cei mai afectați. Se pot schimba planurile sentimentale sau pot exista certuri. Pentru ei este totul sau nimic. Nici celelalte zodii nu vor scăpa de probleme în cuplu. Vor exista lucruri pe care nu le vom putea controla în totalitate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 august 2022, 8:19

Pentru nativii Scorpion care se află deja într-o relație, ar putea avea parte de câteva surprize neplăcute din partea partenerului de viață. Aceștia îi vor supune la teste sau examene ale iubirii. Informațiile pe care se bazează persoana iubită i-ar putea îndruma către o pauză de la relație.Nici Gemenii sau Capricornii nu stau bine la capitolul sentimente. Planeta Venus îi îndrumă către planuri de viitor, însă aceștia vor trebui să vadă dacă au aceleași țeluri ca partenerul de viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planeta Venus intră în zodia Leu pe 11 august 2022

Printre influențele pe care acest tranzit le va avea asupra zodiilor se numără și dificultatea cu care vor fi identificate anumite sentimente. Planeta Venus intră în zodia Leu pe 11 august 2022 și te îndeamnă să-ți spui dorințele și nevoile. Este o șansă uncă de a fi sincer atât cu tine cât și cu cei din jur. Nu este cazul să mergi pe un drum ocolit acum. Este cazul ca expresia ta autentică să-i îndemne și pe ceilalți să facă aceleași lucruri. Vom deveni mai teatrali în exprimarea sentimentelor și totul va porni de la iubirea de sine.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Planeta Venus intră în zodia Leu pe 11 august 2022 și nativii Berbec vor dori să impresioneze în această perioadă. Chiar și cei mai apropiați prieteni vor fi uimiți de ceea ce se întâmplă. Vei ajunge să fii lăudată pentru organizarea distracției alături de cei dragi. Vei avea grijă de persoana iubită și îi vei oferi tot ceea ce are nevoie. Îi pregătești o surpriză de neuitat pe care mai apoi este posibil să o vadă cu alți ochi, arată Yourtango.com. Berbecii care lucrează în domenii creative vor avea mare success în această perioadă.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

În cazul nativilor Taur, Venus guvernează casa a șasea, acestu lucru reprezentând casa, proprietatea sau familia. Acest tranzit te va ajuta să-ți crești veniturile și să te bucuri mai mult de lucrurile materiale. Este posibil să cumperi o nouă mașină sau un alt obiect de lux.

Atmosfera în familie este una plăcută. Relația cu părinții se îmbunătățește. Vei avea o perioadă zbuciumată din punct de vedere financiar, asta pentru că nu îți vei da seama ce să faci cu atâția bani. Compensezi la capitolul amoros.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni vor fi surprinși să-și vadă creativitatea în mișcare. Își vor dezvălui talentele și vor fi lăudați de cei apropiați. Relația cu prietenii și frații va fi una pozitivă în această perioadă. Poate fi vorba despre planificarea unei călătorii sau petrecerea orelor împreună. Conversațiile în familie vor fi productive și îți vor readuce la viață sentimente de mult uitate, spune Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Planeta Venus intră în zodia Leu pe 11 august 2022 și îi ferește pe acești nativi de probleme pe toate planurile. Trebuie totuși să fii atentă la resursele financiare. Mai precis, trebuie să te gândești de două ori înainte de a împrumuta cuiva o importantă sumă de bani. Pot exista capcane de care să nu știi la început. Ai ocazia să-ți îmbunătățești veniturile, să câștigi mai mulți bani sau să primești o moștenire. Poți deveni mai cheltuitor și îți vei satisface anumite plăceri la care nici nu visai.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt pregătiți pentru ceea ce urmează în viața lor, asta pentru că vor avea parte numai de evenimente pozitive. Cei singuri vor cunoaște persoana ideală, ba chiar va putea fi vorba despre logodnă. Te vei simți ca o vedetă până în data de 5 septembrie, asta pentru că îți vei îmbunătăți viața și relația. Este posibil ca dorința de a cunoaște oameni noi să-ți reîmprospăteze sentimentele și să îți ofere o șansă nouă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele vor fi puse în situații extrem de complexe. Vor trebui să rezolve anumite probleme care le vor pricinui greutăți. Trebuie să facă față unor momente deloc prietenoase. Apelează la prieteni care îți pot fi alături. Nu te arunca în vâltoarea cheltuielilor fără sens. Ai nevoie să stai departe de cei care îți fac rău. De asemenea, factorii de stres trebuie eliminați. Pot să apară în viața ta persoane din trecut cu care poți relua legătura. Este un moment opportun pentru a te vindeca dintr-o despărțire.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele se vor găsi într-o luptă interioară greu de finalizat. Te focusezi pe atingerea succesului, iar pentru acest lucru este nevoie de eforturi considerabile. E posibil să pleci într-o vacanță cu o persoană dragă. E posibil să nu fie neapărat vorba despre iubitul sau iubita. Va fi afectată casa socială, a prieteniilor. Vei socializa mai mult, ieși la întâlniri sau reuniuni cu prietenii. Poți începe o poveste de iubire cu cineva apropiat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cu Venus în tranzit prin zodia Leu, respectiv în casa carierei, se anunță o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Ești invitat să-ți demonstrezi abilitățile și dai tot ce ai mai bun. Ești gata să-ți impresionezi șefii și te simți mândră de tine. Vei deveni mai romantică și pasională în cuplu, iar acest lucru se va vedea imediat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Venus în zodia Leu îți va aduce schimbări în casa studiilor, perfecționării profesionale, dar și a călătoriilor. Vei fi dornic să plec într-o vacanță ideală. De asemenea, îți dorești realizarea unor proiecte inedite într-un domeniu de mare interes pentru tine. Încerci să obții o diplomă sau un atestat pentru a-ți urma direcția profesională mult visată.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Sectorul avantajelor materiale și a banilor va avea de suferit în această perioadă. Ești determinate să-ți creezi un plan cu partenerul de cuplu. Curățenia financiară este la fel de benefică ca cea sufletească. Vei primi sume mici de bani cu care îți vei acoperi mai multe datorii restante în trecut. Ești dispusă să aplanezi neînțelegeri legate de împărțirea sarcinilor la locul de muncă sau chiar acasă.

Află totul despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Îi acorzi o atenție deosebită partenerului de viață. Activitățile în doi vă vor reîmprospăta relația. Veți fi fericită atunci când iubitul vă va conduce către cea mai luxuriantă vacanță de până acum. Răsfățul și bunul gust vor fi la ele acasă. Dacă ești singură, vei cunoaște o persoană care îți va împărtăși dorințele de viitor. Relațiile de natură profesională se pot îmbunătăți la un acord sau o înțelegere.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești va fi afectată casa muncii și a sănătății până în data de 5 septembrie. Vei rezolva treburi ce țin de sarcinile curente. S-ar putea să-ți găsești un alt job, să te reorientezi. Din punct de vedere al sănătății, va exista o îmbunătățire și îți dorești să adopți un stil de viață sănătos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×