Reclamă

Plante de apartament care nu au nevoie de multă apă. Sunt ideale dacă nu ai timp să le îngrijești

Cu siguranță și tu îți dorești plante superbe, care să dea un aer de eleganță locuinței tale. Ele însuflețesc chiar și cele mai plictisitoare colțuri ale unei camere, dar să-ți amintești să ai grijă de ele poate fi o bătaie de cap. De aceea, află mai multe despre aceste plante de apartament care nu au nevoie de multă apă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 februarie 2024, 7:38

Vestea bună este că nu toate plantele au nevoie să te ocupi prea mult de ele. De fapt, unele chiar cresc mai mult și mai frumos dacă le lași în pace și le uzi mai rar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plante de apartament care nu au nevoie de multă apă

Dacă ai tendința să uzi plantele din locuința ta, cele de mai jos sunt perfecte pentru tine. Nu necesită să le uzi prea des și chiar se dezvoltă foarte bine dacă nu le umpli ghiveciul cu apă.

Plantele suculente

Nu este un secret pentru nimeni că plantele suculente au câștigat popularitate în ultimii ani. Au forme geometrice superbe, nuanțe frumoase și sunt destul de ușor de îngrijit, deoarece au rezervoare secrete de apă în frunze. Udarea săptămânală este de obicei suficientă, dar asigură-te să verifici dacă solul lor este uscat înainte de a le uda din nou.

Planta ZZ

Reclamă

Această plantă este înaltă și zveltă și are frunze cu aspect cauciucat. Din fericire, ele durează mult dacă sunt lăsate în pace. Acestea preferă niveluri moderate de lumină solară și chiar să se dezvolte mai bine dacă sunt lăsate în pace.

Pothos

Perfectă pentru cei care își doresc plante în locuință, dar nu știu prea multe despre îngrijirea lor, putem spune că planta Pothos nu este deloc pretențioasă. Se dezolvă perfect șu sub lumină slabă, așa că băile sau birourile sunt spațiile ei preferate.

Reclamă

Limba soacrei

Acesta este cu siguranță o plantă pentru cei care cumpără ghivece cu flori ca să le decoreze spațiul, dar care mai apoi uită de ele. Pot sta săptămâni întregi fără să le uzi. Se spune spune despre ele că poate îmbunătăți calitatea aerului din interior.

Begonie

Begoniile sunt cunoscute pentru frunzele lor mari și superbe. Pot intra în contrast cu orice colț al casei, dar o fac cu multă eleganță. Sunt cu siguranță ușor de îngrijit, dar pot fi sensibile la udare excesivă. Așa că, pur și simplu așteaptă până când frunzele se lasă înainte de a o uda din nou.

Cactus zebră

Cactusul Zebra este o plantă de apartament cu aspect exotic, care cu siguranță se va face remarcată chiar și în ochii celor mai pretențioase persoane care îți trec pragul. S-ar putea să nu le placă zonele reci, dar au nevoie de îngrijire foarte redusă, având nevoie de apă doar o dată pe lună.

Dracena

Dracena este o plantă tropicală, cu origini în Madagascar, dar cu un caracter puternic și care durează foarte mult timp. Dracena este o idee simplă cei care iubesc să vadă plante în jurul lor, dar nu le place să le și îngrijească. Sunt tolerante la condiții extreme de interior și pot supraviețui chiar și atunci când sunt bine udate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×