Reclamă

Ce e indicat să faci atunci când intri într-o cameră de hotel. Primii pași ca să te asiguri că e totul în ordine

O verificare care durează cel mult 30 de secunde dacă știi ce ai de făcut te poate scuti de o mulțime de probleme. Ce e indicat să faci atunci când intri într-o cameră de hotel. Primii pași ca să te asiguri că e totul în ordine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 ianuarie 2024, 6:22

Există puține lucruri pe care le dorești atât de mult precum somnul într-un pat mare și moale de la hotel după o călătorie lungă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce e indicat să faci atunci când intri într-o cameră de hotel

Cu toate acestea, înainte să faci o baie, să te pui în pat și să comanzi room service, există ceva ce trebuie să faci aproape mereu. De fapt, este primul lucru pe care ar trebui să-l faci imediat ce intri în camera ta.

Verifică dacă există ploșnițe sau alte insecte

Micile creaturi, care se hrănesc cu sânge uman în timp ce tu te odihnești, sunt de mici dimensiuni, dar suficient de mari pentru a fi văzute cu ușurință. Cel mai ușor se ascund în crăpăturile din mobilier, podele sau pereți. Insectele ajung adesea într-o cameră de hotel în valiza oaspeților sau pe hainele lor.

Hotelurile din Paris au fost anul trecut invadate de ploșnițe, dar nu este singurul oraș care se confruntă cu această problemă. De fapt, un studiu din 2017 a constatat că opt din zece hoteluri s-au confruntat cu dăunătorii în anul precedent.

Reclamă

Dacă nu vrei să fii victima sigură a ploșnițelor de pat sau să le duci acasă în bagaj, petrece primele 30 de secunde după ce ai intrat în cameră făcând verificări.

Verifică tapițeria mobilei, așternuturile, cusăturile saltelei, uită-te la tăblia patului, la scaune. Dacă nu vezi nimic, probabil că totul este în regulă.

Cu toate acestea, dacă ești încă îngrijorată de ceea ce ar putea fi în cameră, mai sunt câțiva pași pe care îi poți face.

Reclamă

Alte măsuri de protecție pe care le poți lua

Ca măsură supremă de precauție, pune valiza cu haine în baie. Dacă există ploșnițe în cameră, nu vor merge acolo pentru că lor le place tapițeria. Majoritatea camerelor de hotel sunt cu mochetă, așa că pur și simplu nu-ți pune bagajul pe mochetă.

De asemenea, dacă ai un bagaj din material textil, îl poți înfolia. Ploșnițele de pat nu prea stau pe plastic. Dacă din păcate se întâmplă să găsești ploșnițe în cameră, anunță imediat conducerea hotelului.

Dacă decizi să nu părăsești hotelul, dar vrei să schimbi camera, sfatul specialiștilor e să nu te muți într-o cameră alăturată pentru că ar putea avea aceeași problemă.

Ca o altă măsură de precauție, poți lua cu tine în bagaj plicuri cu lavandă. Aceasta se numără printre plantele care resping mai multe tipuri de gândaci. Lavanda este toxică pentru ploșnițe. De aceea, specialiștii în călătorie te sfătuiesc să pui în bagajul de călătorie câteva pliculețe.

Pliculețele cu lavandă pot fi puse în fiecare colț al bagajului, printre haine sau în compartimente. Un alt parfum care respinge ploșnițele și alte insecte este menta. Împrăștie aceste pliculețe de ceai de mentă în bagaj, la fel ca pe cele de lavandă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×