Reclamă

Porecla dată de angajați pentru Ducii de Sussex. Cum îi numeau cei de la Palatul Buckingham pe Prințul Harry și Meghan Markle

Porecla dată de angajați pentru Ducii de Sussex a fost aflată abia acum. Asemenea lui Voldemort, dușmanul jurat al tânărului Harry Potter din saga lui J.K Rowling, Harry și Meghan par astăzi a fi de nedorit.

Publicat: 10 decembrie 2022, 8:20

S-a ajuns până la punctul în care foștii lor angajați de la Buckingham nu mai doresc nici măcar să le pronunțe numele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porecla dată de angajați pentru Ducii de Sussex

De la Megxit, după dezvăluirile cuplului despre Familia Regale și părerile oamenilor care au lucrat pentru ei la Palatul Kensington, Harry și Meghan nu mai sunt deloc doriți printre foștii angajați.

Atât de mult, încât, după cum dezvăluie Gyles Brandrath în noua sa lucrare biografică despre Regina Elisabeta, menționarea familiei Sussex a devenit un subiect de tensiune.

„Când numele ducelui și ducesei de Sussex sunt rostite la Curte, foștii lor angajați schimbă conversația. Se referă la ei drept „acei oameni care locuiesc în străinătate”, scrie marca.com.

Elizabeth: Un portret intim, din care Mail on Sunday a preluat fragmente e un portret al Reginei Elisabeta a II-a. În carte, Gyles Brandrath revine la plecarea Ducilor de Sussex și la felul în care Regina a gestionat criza.

Reclamă

Spre deosebire de Prințul Philip, care nu a spus prea multe cuvinte despre plecarea lui Harry și Meghan, Regina a părut că-i încurajează pe cei doi să facă ce vor. Cu toate acestea, ea a rămas în același timp strictă cu regulile după renunțarea lor la Familie.

Astăzi, Familia Regală pare să fi luat decizia de a nu comenta sau nu-și da părerea despre Ducii de Sussex.

Potrivit cărții, „dacă Harry și Meghan sunt menționați membrilor familiei regale, aceștia zâmbesc scurt și lansează un „Le dorim binele”. Nimic mai mult”.

Reclamă

Dacă Diana ar fi trăit, cei doi nu s-ar fi căsătorit

Cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea memoriilor Prințului Harry, oamenii au început să vorbească mai mult. Memoriile vor fi publicate pe 10 ianuarie 2023.

Comentatorii nu cruță cuplul princiar din Montecito. La fel ca acest fost secretar privat al Reginei care și-a dat cu părerea despre căsătoria soților Sussex.

Dickie Arbiter a lansat o analiză a relației romantice dintre Prințul Harry și Meghan Markle.

Potrivit acestuia, dacă Diana ar fi în viață, fratele lui William „nu s-ar fi căsătorit cu Meghan. Nu s-ar fi aflat în starea în care se afla de la moartea mamei sale. Ar fi luat o cu totul altă cale și ar fi continuat să-l susțină pe Rege”.

Așa că, fostul secretar susține că sănătatea mintală a Prințului Harry a fost cea care l-a făcut să se îndrăgostească de actrița americană.

Dickie Arbiter o descrie pe Prințesa Diana ca pe cineva care „avea un cap pe umeri. Era foarte pragmatică și rezonabilă”. Potrivit lui, dacă Harry ar fi putut să-i ceară sfatul mamei, aceasta nu l-ar fi încurajat să se căsătorească.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×