Reclamă

Povestea din spatele rochiei lui Harry Styles. Care a fost motivul alegerii vestimentare controversate

Povestea din spatele rochiei lui Harry Styles face parte din colecția de haine a designerului britanic-american, Harris Reed. Acesta este cunoscut pentru piesele sale vestimentare și pentru faptul că nu ține cont de normele societății atunci când creează.

Publicat: 21 februarie 2021, 8:10 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 17:51

Despre hainele lui se spune că sunt făcute pentru a produce conversație. Designerul vorbește într-un interviu cu Naomi May despre cum vrea să depășească barierele impuse și despre autenticitatea pe care își dorește să o dea hainelor sale. Cea mai discutată piesă vestimentară pe care a creat-o este costumul-rochie pe care l-a purtat Harry Styles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea din spatele rochiei lui Harry Styles. Care a fost motivul alegerii vestimentare controversate

În luna decembrie ediția americană a revistei Vogue l-a avut pe copertă pe fostul membru al trupei One Direction. Harry Styles a apărut atunci purtând o rochie peste care a adăugat un sacou negru. Alegea a fost extrem de discutată și criticată, însă cântărețul este adeptul experimentării și o face cu plăcere.

Să te gândești că Harry Styles s-a îmbrăcat într-o rochie poate stârni ceva controverse, dar pentru Reed acest lucru înseamnă strălucire renascentistă. Pasiunea pe care o pune designerul în procesul de creație se poate observa și de oamenii din jurul lui. Acesta se află deja de o lună la hotelul Standard din King’s Cross unde stă împreună cu echipa sa de trei oameni. Împreună, lucrează la colecția demi-couture prin care Harris Reed dorește să-și facă debutul la Săptămâna Modei de la Londra.

Reclamă

Harris Reed nu se lasă îngrădit de barierele sociale americane

Designerul a vorbit despre cum a folosit toate criticile și furia îndreptate spre apariția artistului ca inspirație pentru viitoarea lui colecție. Povestea din spatele rochiei lui Harry Styles l-a motivat să lucreze în continuare. Într-un interviu pentru publicația Evening Standard acesta vorbește despre faptul că a fost conștient de apariția controverselor, pentru că locuiește în Statele Unite ale Amercii.

Harry Styles într-o rochie – și ce? Știam că va fi un eveniment controversat doar pentru simplul motiv că am trăit peste tot prin America, unde dacă nu ești heterosexual și alb este o problemă. Deci am știut că cineva de calibrul lui îmbrăcat într-o rochie va cauza agitație.

Reclamă

După ce Harry Styles s-a îmbrăcat într-o rochie, rețelele de socializare au izbucnit într-o serie de păreri și critici. Postările de pe Twitter îl acuzau pe câtărețul melodiei Sign of the Times că îmbrăcămintea lui ar fi un atac la masculinitate. Nu există nicio societate care să supraviețuiască fără bărbați puternici, scriau oamenii în mediul online.

Cariera lui Reed este în plină ascensiune

Harris Reed are doar 24 de ani, dar cariera lui profesională a luat un avânt extrem de puternic. După ce a lucrat ca model pentru Gucci, a creat haine pe care sora lui Beyoncé, Solange Knowles, le-a îmbrăcat. De asemenea a făcut piese vestimentare și penru actorul Ezra Miller. Abia apoi i-a venit ideea cu povestea din spatele rochiei lui Harry Styles.

Pentru a crea acea rochie, Harris Reed a avut nevoie de șase zile și de ajutorul prietenei lui, Molly, precum și a celor doi interni ai săi. Piesa este una unică, făcută în întregime de mână, dintr-un costum croit și atașat de o crinolină, acoperită de un tul de culoarea fildeșului și fuchia.

Echipa Annei Wintour m-a chemat și mi-a cerut să fac ceva din colecția pe care o pregătisem pentru absolvire. Asta a fost incredibil pentru că acea colecție a fost făcută în totalitate în perioada de lockdown.

Stilistul personal al lui Harry Styles le-a făcut cunoștință

Povestea din spatele rochiei lui Harry Styles a apărut abia după ce stilistul lui personal, Harry Lambert, i-a făcut cunoștință cu Reed. Lambert l-a descoperit pe designer pe Instagram și l-a rugat să creeze câteva piese pentru un client de-al lui. Abia când s-au întâlnit ulterior față în față, Harris Reed a descoperit că făcuse haine pentru artistul care cântă melodia Watermelon Sugar.

Reed și Styles s-au înțeles imediat ce s-au văzut. Actorul din Dunkirk a înțeles ce încearcă designerul să transmită și l-a susținut fără să mai stea pe gânduri. Harris Reed a lucrat pentru Harry Styles cât încă studia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×