Primele imagini cu Lucas Philip. Cum arată băiețelul frumoasei Zara Tindall

Zara Tindall a fost fotografiată pentru prima dată împreună cu fiul ei de cinci săptămâni, Lucas Philip Tindall, la Cirencester Park International Horse Trials. Acestea sunt primele imagini cu Lucas Philip, iar fanii sunt în extaz. Nepoata Reginei Elisabeta a fost pozată din toate unghiurile de fotografii britanici.

Publicat: 3 iunie 2021, 7:31 / Actualizat: 2 iunie 2021, 11:32

Cu o ținută casual, Zara a atras toată atenția în timp ce își ținea bebelușul în brațe. Aceasta a purtat o șapcă de baseball, bligi și cizme. Deși era prezentă la un eveniment important, nepoata Reginei Elisabeta nu și-a luat ochii de la micuțul ei. Lucas Philip are numai 5 săptămâni și este pur și simplu adorabil, scrie DailyMail.

Primele imagini cu Lucas Philip

Zara Tindall a fost prezentă la un eveniment pentru a-și susține calul, Classicals Euro Star. În acea zi, calul său a fost călărit de Jason Wood. Deși știa că este fotografiată din toate părțile, Zara nu s-a sfiit să-și tragă pe față gluga de la pelerina de ploaie pentru a ține la distanță vremea rece. Mai apoi aceasta a mers la o mașină care asigura mâncarea la eveniment.

Zara Tindall a primit în anul 2007 premiul MBE pentru echitație. E a mai câștigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice din anul 2012. Aceasta a făcut parte din echipa Marii Britanii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Zara Tindall, în timp ce se joacă cu bebelușul ei pe iarbă, la un concurs de echitație
În luna decembrie a anului 2016, Zara și Mike Tindall au anunțat că au pierdut un bebeluș, la doar o lună după ce făcuseră anunțul despre sarcină / Profimedia Images

Nepoata Reginei Elisabeta l-a născut pe Lucas Philip acasă anul acesta, într-una dintre băile moșiei Prințesei Anne Gloucestershire. Zara și Mike Tindall mai au împreună două fete, Mia, de 7 ani și Lena, de doi ani. În luna martie, Mike Tindall a spus că după ce băiețelul s-a născut și i-a tăiat cordonul ombilical, acesta și-a dus copilul în living-ul casei. Au avut contact direct și s-au uitat împreună la emisiuni sportive. Potrivit bărbatului, nimic nu a fost mai frumos decât acele clipe.

Zara și Mike Tindall, despre familia lor

Cei doi sunt cunoscuți pentru nerespectarea protocolului regal de anunțare a nașterii unui nou membru al Familiei Regale Britanice.

O purtătoare de cuvânt a cuplului a spus: „Zara și Mike Tindall sunt bucuroși să anunțe nașterea celui de-al treilea copil al lor, Lucas Philip Tindall. Băiețelul este cel de-al zecelea strănepot al Reginei Elisabeta și al regretatului Duce de Edinburgh și al 22-lea în linie la tron.”

Mike Tindall a povestit despre nașterea micuțului Lucas Philip că acesta s-a grăbit să vină pe lume. Lucas Philip i-a cunoscut mai repede decât se așteptau. Deși Zara a avut contracții, a preferat să-și pună fetițele la somn. După aceea nu a mai avut timp să ajungă la spital. Bărbatul a spus că prietena lor cea mai bună, Dolly Maude a fost acolo pentru a-i ajuta. Moașa care urma să o asiste pe Zara la nașterea din spital a ajuns și ea rapid în casa lor.

În luna decembrie a anului 2016, Zara și Mike Tindall au anunțat că au pierdut un bebeluș, la doar o lună după ce făcuseră anunțul despre sarcină. Doi ani mai târziu, într-un interviu acordat Sunday Times, Zara a vorbit despre pierderea copilului. Ea a dezvăluit că a suferit un al doilea avort spontan înainte de a rămâne însărcinată cu fiica Lena. Nepoata Reginei Elisabeta a spus că partea cea mai grea după avort a fost să anunțe acest lucru, din cauza faptului că anunțul sarcinii fusese făcut public.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×