Într-un interviu pentru publicația Insider, cheful regal a spus că Prințesa Diana trebuia să mănânce o cutie de fasole coaptă de cel puțin trei ori pe săptămână. Darren McGrady a fost bucătarul ei personal între anii 1993 și 1997.
Prințesa Diana avea tabieturi matinale
Bucătarul regal a vorbit despre cum Prințesa de Wales se trezea în fiecare dimineață la ora 7:30 pentru a-și face exercițiile fizice după ce servea micul-dejun. Aceasta cerea întotdeauna o cutie de fasole coaptă, un grepfrut roz, o ceașcă de cafea și un pahar cu suc de portocale. Deoarece Prințesa Diana avea tabieturi matinale, acest meniu era pregătit de câte ori voia să se ducă să facă sport.
Prințesa Diana avea un stil de viață sănătos
Motivul pentru care aceasta a cerut în mod specific acel tip de fasole a fost pentru faptul că nu conținea carbohidrați. Chef Darren McGrady a povestit cum Prințesa Diana l-a rugat să includă acest produs la micul-dejun.
Voia un anumit tip de fasole pentru că cineva îi spusese că nu conține mulți carbohidrați, are în compoziție puține grăsimi și multe proteine. Ceea ce este foarte benefic pentru cineva care face sport.
Pentru mai multe imagini cu Prințesa Diana vezi Galeria Foto.
Prințesa Diana nu era adepta cărnii roșii
Darren McGrady a vorbit despre faptul că Prințesa Diana avea tabieturi matinale și într-un alt interviu, pentru publicația Hello! , în anul 2017. Cheful a povestit despre cum Prințesa nu consuma foarte multă carne roșie precum sunt vita sau porcul. La anumite ocazii gusta carne de miel, când dorea să socializeze cu musafirii. Preferințele ei în materie de carne se limitau la pui sau pește ori preparate vegetariene.
Darren McGrady a servit-o pe Prințesă Diana timp de 11 ani. Acesta a lucrat și la Palatul Buckingham pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
Chef Darren McGrady a dezvăluit preparatele preferate ale Prințesei
Pe lângă faptul că Prințesa Diana avea tabieturi matinale, aceasta avea și o serie de preparate pe care le consuma regulat. Bucătarul ei regal a împărtășit care erau cele mai apreciat rețete de Prințesa Diana.
Unul dintre preparatele ei preferate era Oul Suzette. Rețeta presupune un cartof scobit, care mai apoi e umplut cu spanac. Peste se adaugă un ou poșat și puțin sos olandez.
Darren McGrady a spus că a fost nevoit să-și schimbe stilul de gătit când a ajuns bucătarul personal al Prințesei. Dacă Regina mânca preparatele cu mult mai mult sos și puțin mai grase, Prințesa le voia mai ușoare și lipsite de grăsimi. Obișnuia să-i spună că dacă el se ocupă ca mâncarea să fie sănătoasă, ea va arde carbohidrații la sală.
Pe lângă interviurile pe care le-a dat despre Prințesa Diana, bucătarul scrie acum și cărți despre perioada în care a lucrat la Palat. În prezent locuiește în Dallas și se ocupă de publicarea filmulețelor și cărților despre experiența lui ca chef regal.