Reclamă

Prințul William și Kate Middleton se ceartă des: „aruncă cu lucruri unul în celălalt”. Autorul Tom Quinn a făcut dezvăluirile în noua sa carte

Prințul William și Kate Middleton se ceartă des: „aruncă cu lucruri unul în celălalt”. Deși Prințul și Prințesa de Wales prezintă întotdeauna o imagine perfectă în timpul ieșirilor regale, autorul Tom Quinn a dezvăluit în noul său volum, Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family, că în spatele ușilor închise, între cei doi soți sunt tensiuni mari.

Publicat: 15 martie 2023, 11:26

Kate Middleton și Prințul William sunt văzuți ca un cuplu perfect. Se pare însă că alta este de fapt relația dintre cei doi atunci când sunt în intimitate. "Cineva de la palat mi-a spus despre poreclele pe care le au unul pentru celălalt. Dar nu totul este despre alint. Au certuri groaznice în care aruncă cu lucruri unul în celălalt", a mărturisit autorul recent.

Prințul William și Kate Middleton se ceartă des

Kate ar putea părea o persoană foarte calmă, și William, de asemenea. Dar se pare că nu aceasta este adevărata lor față, potrivit lui Quinn. Pentru că marele stres pentru William și Kate este că sunt în permanență înconjurați de asistenți de palat: „este ca într-un roman cu Jane Austen”.

În ciuda „țipetelor” și a faptului că își „spun lucruri neplăcute” unul altuia, Kate, în vârstă de 41 de ani, este întotdeauna capabilă să se reorienteze și să restabilească liniștea în familie.

Kate Middleton își încurajează soțul în timpul unei clase de cycling
Cursa virtuală de anduranță i-a provocat pe Kate și William / Profimedia Images

„Kate este cea mai calmă, William este cel care este puțin supărat”, a explicat el. „Kate este foarte liniștită. Ea este cea care va turna ulei pe apele tulburi și va spune să nu facă valuri prea mari”.

Reclamă

În ciuda faptului că și-au păstrat problemele departe de lumina reflectoarelor, autorul a remarcat că perechea nu vrea să pretindă că sunt „cuplul perfect pe care toți ceilalți ar trebui să încerce să-l imite”, a mai spus Quinn. „Vor să fie văzuți ca un cuplu obișnuit. Cu aceleași tensiuni din viața de familie, de la muncă și de tot ce le aduce viața”.

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și Prințesa de Wales au reușit parțial acest lucru datorită stilului lor modern de a-și educa copiii. Cei doi au trei copii împreună, pe Prințul George, de 9 ani, pe Prințesa Charlotte, de 7 ani și pe Prințul Louis, în vârstă de 4 ani.

Prințul William ar avea o amantă

Reclamă

Recent, despre Prințul William s-a scris că ar avea o amantă. Aceasta se numește Rose Hanbury și este o nobila engleză. Se pare că relația dintre ei a început din 2019. Acum au ieșit la iveală și alte informații despre ei.

S-a aflat că cei doi împart un conac luxos în care se întâlnesc. Se pare că se văd mereu singuri, fără ca nimeni să-i vadă. Pe această proprietate pe care o deține, nobila engleză a organizat multe petreceri. Nu există însă dovezi foto de la aceste evenimente, dar se pare că Prințul William a luat parte la ele. Cel mai frapant lucru la acest loc este că se află la șapte kilometri de Norfolk. Aici au locuit în trecut Prințul de Wales și Kate Middleton împreună cu cei trei copii ai lor.

Nu a existat până în acest moment nicio reacție din partea Palatului Buckingham cu privire la acest subiect. Cu toate acestea, în presa internațională ies din ce în ce mai multe lucruri la iveală despre legătura dintre cei doi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×