Reclamă

Rebel Wilson a dezvăluit ce obiceiuri a adoptat pentru a-și menține greutatea. Ce spune actrița despre rezultatele obținute

Rebel Wilson a dezvăluit recent ce obiceiuri a adoptat pentru a-și menține greutatea. Actrița în vârstă de 41 de ani și-a deschis sufletul într-un interviu sincer oferit pentru Today Health. Vedeta internațională și-a surprins publicul reușind să slăbească 35 de kg, scrie Daily Mail.

Publicat: 9 noiembrie 2021, 6:56 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:17

Rebel Wilson a trecut printr-o transformare remarcabilă. Actrița s-a aflat într-o adevărată luptă împotriva kilogramelor în plus. Aceasta și-a dorit extrem de mult să fie sănătoasă pentru a avea un copil. Este unul din motivele principale pentru care Rebel a decis că este momentul să piardă în greutate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a dezvăluit ce obiceiuri a adoptat pentru a-și menține greutatea

De când a reușit să slăbească 35 de kilograme, Rebel Wilson a intrat tot mai des în atenția publicului. Oamenii sunt fascinați de transformarea sa și își dorească să afle care este ”secretul” din spatele imaginii sale noi. Rebel a oferit mai multe interviuri în ultima vreme în care a povestit despre schimbările din viața sa, dar și despre felul în care i s-a îmbunătățit sănătatea.

Actrița a fost întotdeauna transparentă față de publicul său și nu a ascuns nimic din călătoria pe care a început-o. Tot pe rețelele sociale, Rebel își încurajează deseori admiratorii să facă pași mici pentru a-și îmbunătăți stilul de viață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Recent, Rebel Wilson a dezvăluit și ce obiceiuri a adoptat pentru a-și menține greutatea obținută în urma procesului de slăbire. Actrița spune că nu face tot timpul antrenamente solicitante, însă merge frecvent la plimbări relaxante.

Uneori mi se pare că oamenii cred că trebuie să depui foarte mult efort fizic pentru a vedea rezultate. Probabil că e adevărat dacă te antrenezi pentru a fi următorul Thor. Însă de cele mai multe ori este vorba despre lucrurile mărunte. Plimbările sunt foarte sănătoase pentru oricine.

– Rebel Wilson

Vedeta de la Hollywood spune că obișnuiește să asculte muzică sau un podcast în timp ce se plimbă. Mersul devenind activitatea sa fizică preferată. Deși i-a fost teamă că se va întoarce la vechiurile obiceiuri, dat fiind programul încărcat, Rebel spune că a reușit să depășească anumite probleme.

Reclamă

Vedeta obișnuia să mănânce foarte mult zahăr atunci când se simțea obosită sau stresată. Însă obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat de-a lungul timpului au ajutat-o să se țină departe de tentații.  

Ce s-a schimbat în viața lui Rebel Wilson de când a reușit să piardă în greutate

Rebel Wilson a dezvăluit recent ce obiceiuri a adoptat pentru a-și menține greutatea. Vedeta internațională și-a dorit ca în urma procesului de slăbire să ajungă la 75 de kilograme. Rebel spune că nu a făcut această schimbare doar pentru a arăta mai bine.

Actrița și-a dorit un stil de viață sănătos pentru a putea avea copiii. Totul a pornit în momentul în care medicul i-a spus că este nevoie să piardă în greutate pentru a remedia câteva probleme de sănătate care o împiedicau pentru a-și întemeia o familie.

”Anul sănătății” așa cum a fost numit anul 2020 de către vedetă a venit cu multe provocări, dar și cu multe vești bune. În urma analizelor pe care le-a făcut recent, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit vizibil. Rebel spune că cel mai important lucru pentru ea este să fie bine pentru a se bucura de viață la maximum.

Cred că pandemia ne-a învățat că cel mai important lucru este sănătatea. Sănătatea ta este lumea ta. Nu contează câți bani ai, dacă ai o stare de sănătate teribilă atunci nu te vei putea bucura de viață, însă dacă ești sănătos vei putea să trăiești fiecare clipă din plin.

– Rebel Wilson

Rebel Wilson a muncit din greu pentru a-și transforma visul în realitate. Transformarea sa continuă să uimească publicul. Vedeta spune că principala sa prioritate este să-și mențină greutatea și să-și întemeieze o familie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×