Reclamă

Rebel Wilson a explicat de ce nu a inclus mărimi plus-size în noua ei linie de haine. Actrița a slăbit mult în ultimii doi ani

Rebel Wilson a explicat de ce nu a inclus mărimi plus-size în noua ei linie de haine. Mai multe persoane au criticat-o. Vedeta s-a folosit de rețelele sociale pentru a oferi un răspuns celor care au comentat alegerea ei.

Publicat: 2 decembrie 2022, 8:08

Wilson a postat pe Instagram: "Experimentăm cu această colecție capsula limitată de doar două piese, cu dimensiuni limitate".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a explicat de ce nu a inclus mărimi plus-size în linia de haine

Ea a continuat să-și întrebe urmăritorii ce culori și ce dimensiuni ar dori să vadă în continuare și a remarcat că colecția ei, etichetată R&R Club, are deja stocul epuizat, scrie foxnews.com.

Wilson a primit o mulțime de critici recent după ce oamenii și-au dat seama că colecția ei de haine de treninguri asortate are mărmi doar între XS-XL.

Reprezentantul lui Wilson nu a răspuns la cererea de comentarii a presei internaționale.

Reclamă

„Epidemie uriașă de fete grase care au slăbit și acum se bucură de aceeași fobie a grăsimilor care le-a făcut să se urască atunci când erau grase”, a scris un utilizator pe Twitter. „Acum vrea să se distanțeze de grăsime, deoarece societatea încă urăște femeile care slăbesc pentru că au fost grase”.

Vedeta Pitch Perfect a dezvăluit anterior că decizia ei de a începe un an al sănătății a venit după ce medicul ei ginecolog a remarcat că ar avea șanse mai mari să devină mamă dacă ar face unele schimbări în dieta sa.

„M-a privit în sus și în jos și a spus. Te-ai descurca mult mai bine dacă ai fi mai sănătoasă”, a declarat actrița pentru revista People.

Reclamă

„Am fost surprinsă. M-am gândit că tipul ăla era atât de nepoliticos. Avea dreptate. Purtam multă grăsime în exces. Parcă nu m-am gândit la propriile mele nevoi. M-am gândit la nevoile unui viitor copil care m-au inspirat cu adevărat să devin mai sănătoasă.”

Rebel Wilson a devenit mamă

Actrița a ajuns să slăbească peste 40 de kilograme în ultimii doi ani.

După ce a slăbit, Wilson și-a surprins fanii spunând că a devenit mamă de fetiță prin intermediul unei mame surogat.

„Sunt atât de mândră să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, născut săptămâna trecută prin surogat”, a dezvăluit ea în postare.

„Nici nu pot descrie dragostea pe care o am pentru ea, este un miracol frumos! Sunt mereu recunoscătoare tuturor celor care s-au implicat, au trecut ani de zile, dar mi-am dorit în mod deosebit. Mulțumesc minunatei mele surogat care a purtat-o și a născut-o cu atâta har și grijă. Mulțumesc că m-ai ajutat să-mi întemeiez propria familie, este un cadou uimitor. Cel mai bun cadou!!”

Ea a adăugat: „Sunt gata să-i ofer micuței Roycie toată dragostea imaginabilă. Învăț repede. Mult respect pentru toate mamele! Mândră că sunt în clubul tău”.

Vedeta a vrut să-și îmbunătățească sănătatea corpului și a și reușit. Aceasta a decis să-și înghețe ovulele, iar mai apoi a apelat la o mamă surogat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×