Reclamă

Rebel Wilson a explicat de ce nu a inclus mărimi plus-size în noua ei linie de haine. Actrița a slăbit mult în ultimii doi ani

Rebel Wilson a explicat de ce nu a inclus mărimi plus-size în noua ei linie de haine. Mai multe persoane au criticat-o. Vedeta s-a folosit de rețelele sociale pentru a oferi un răspuns celor care au comentat alegerea ei.

Publicat: 2 decembrie 2022, 8:08

Wilson a postat pe Instagram: "Experimentăm cu această colecție capsula limitată de doar două piese, cu dimensiuni limitate".

Rebel Wilson a explicat de ce nu a inclus mărimi plus-size în linia de haine

Ea a continuat să-și întrebe urmăritorii ce culori și ce dimensiuni ar dori să vadă în continuare și a remarcat că colecția ei, etichetată R&R Club, are deja stocul epuizat, scrie foxnews.com.

Wilson a primit o mulțime de critici recent după ce oamenii și-au dat seama că colecția ei de haine de treninguri asortate are mărmi doar între XS-XL.

Reprezentantul lui Wilson nu a răspuns la cererea de comentarii a presei internaționale.

Reclamă

„Epidemie uriașă de fete grase care au slăbit și acum se bucură de aceeași fobie a grăsimilor care le-a făcut să se urască atunci când erau grase”, a scris un utilizator pe Twitter. „Acum vrea să se distanțeze de grăsime, deoarece societatea încă urăște femeile care slăbesc pentru că au fost grase”.

Vedeta Pitch Perfect a dezvăluit anterior că decizia ei de a începe un an al sănătății a venit după ce medicul ei ginecolog a remarcat că ar avea șanse mai mari să devină mamă dacă ar face unele schimbări în dieta sa.

„M-a privit în sus și în jos și a spus. Te-ai descurca mult mai bine dacă ai fi mai sănătoasă”, a declarat actrița pentru revista People.

Reclamă

„Am fost surprinsă. M-am gândit că tipul ăla era atât de nepoliticos. Avea dreptate. Purtam multă grăsime în exces. Parcă nu m-am gândit la propriile mele nevoi. M-am gândit la nevoile unui viitor copil care m-au inspirat cu adevărat să devin mai sănătoasă.”

Rebel Wilson a devenit mamă

Actrița a ajuns să slăbească peste 40 de kilograme în ultimii doi ani.

După ce a slăbit, Wilson și-a surprins fanii spunând că a devenit mamă de fetiță prin intermediul unei mame surogat.

„Sunt atât de mândră să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, născut săptămâna trecută prin surogat”, a dezvăluit ea în postare.

„Nici nu pot descrie dragostea pe care o am pentru ea, este un miracol frumos! Sunt mereu recunoscătoare tuturor celor care s-au implicat, au trecut ani de zile, dar mi-am dorit în mod deosebit. Mulțumesc minunatei mele surogat care a purtat-o și a născut-o cu atâta har și grijă. Mulțumesc că m-ai ajutat să-mi întemeiez propria familie, este un cadou uimitor. Cel mai bun cadou!!”

Ea a adăugat: „Sunt gata să-i ofer micuței Roycie toată dragostea imaginabilă. Învăț repede. Mult respect pentru toate mamele! Mândră că sunt în clubul tău”.

Vedeta a vrut să-și îmbunătățească sănătatea corpului și a și reușit. Aceasta a decis să-și înghețe ovulele, iar mai apoi a apelat la o mamă surogat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×