Reclamă

Rebel Wilson a explicat de ce nu a inclus mărimi plus-size în noua ei linie de haine. Actrița a slăbit mult în ultimii doi ani

Rebel Wilson a explicat de ce nu a inclus mărimi plus-size în noua ei linie de haine. Mai multe persoane au criticat-o. Vedeta s-a folosit de rețelele sociale pentru a oferi un răspuns celor care au comentat alegerea ei.

Publicat: 2 decembrie 2022, 8:08

Wilson a postat pe Instagram: "Experimentăm cu această colecție capsula limitată de doar două piese, cu dimensiuni limitate".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a explicat de ce nu a inclus mărimi plus-size în linia de haine

Ea a continuat să-și întrebe urmăritorii ce culori și ce dimensiuni ar dori să vadă în continuare și a remarcat că colecția ei, etichetată R&R Club, are deja stocul epuizat, scrie foxnews.com.

Wilson a primit o mulțime de critici recent după ce oamenii și-au dat seama că colecția ei de haine de treninguri asortate are mărmi doar între XS-XL.

Reprezentantul lui Wilson nu a răspuns la cererea de comentarii a presei internaționale.

Reclamă

„Epidemie uriașă de fete grase care au slăbit și acum se bucură de aceeași fobie a grăsimilor care le-a făcut să se urască atunci când erau grase”, a scris un utilizator pe Twitter. „Acum vrea să se distanțeze de grăsime, deoarece societatea încă urăște femeile care slăbesc pentru că au fost grase”.

Vedeta Pitch Perfect a dezvăluit anterior că decizia ei de a începe un an al sănătății a venit după ce medicul ei ginecolog a remarcat că ar avea șanse mai mari să devină mamă dacă ar face unele schimbări în dieta sa.

„M-a privit în sus și în jos și a spus. Te-ai descurca mult mai bine dacă ai fi mai sănătoasă”, a declarat actrița pentru revista People.

Reclamă

„Am fost surprinsă. M-am gândit că tipul ăla era atât de nepoliticos. Avea dreptate. Purtam multă grăsime în exces. Parcă nu m-am gândit la propriile mele nevoi. M-am gândit la nevoile unui viitor copil care m-au inspirat cu adevărat să devin mai sănătoasă.”

Rebel Wilson a devenit mamă

Actrița a ajuns să slăbească peste 40 de kilograme în ultimii doi ani.

După ce a slăbit, Wilson și-a surprins fanii spunând că a devenit mamă de fetiță prin intermediul unei mame surogat.

„Sunt atât de mândră să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, născut săptămâna trecută prin surogat”, a dezvăluit ea în postare.

„Nici nu pot descrie dragostea pe care o am pentru ea, este un miracol frumos! Sunt mereu recunoscătoare tuturor celor care s-au implicat, au trecut ani de zile, dar mi-am dorit în mod deosebit. Mulțumesc minunatei mele surogat care a purtat-o și a născut-o cu atâta har și grijă. Mulțumesc că m-ai ajutat să-mi întemeiez propria familie, este un cadou uimitor. Cel mai bun cadou!!”

Ea a adăugat: „Sunt gata să-i ofer micuței Roycie toată dragostea imaginabilă. Învăț repede. Mult respect pentru toate mamele! Mândră că sunt în clubul tău”.

Vedeta a vrut să-și îmbunătățească sănătatea corpului și a și reușit. Aceasta a decis să-și înghețe ovulele, iar mai apoi a apelat la o mamă surogat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×