Reclamă

Rita Ora și-a expus silueta într-o ținută all black. Cântăreața a fost fotografiată pe străzile din Londra

Rita Ora și-a expus silueta într-o ținută all black. Cântăreața internațională a fost surprinsă singură pe străzile din Londra. Aceasta a participat la un eveniment privat fără partenerul său, Taika Waititi. Recent Rita a vorbit despre povestea sa de dragoste și despre sentimentele puternice pe care i le poartă bărbatului care o împlinește.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 octombrie 2022, 7:20 / Actualizat: 14 octombrie 2022, 16:16

Rita Ora a muncit din greu pentru a ajunge la silueta pe care o are în prezent. De-a lungul timpului aceasta a fost surprinsă de mai multe ori la sala de fitness. Vedeta a investit timp și energie pentru  ajunge la cea mai bună formă a sa. Acum se mândrește cu silueta pe care o are și poartă ținute care să-i lase abdomenul tonifiat la vedere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora și-a expus silueta într-o ținută all black

Rita Ora este o femeie puternică și determinată, iar acest lucru îl demonstrează cu fiecare apariție. Cele mai recente fotografii au demonstrat că aceasta muncește din greu pentru imaginea pe care o are. Diva pune foarte mult accent pe fizicul său.

Vezi mai multe imagini cu Rita Ora în Galeria Foto!

Rita Ora într-o ținută all black în timp ce se plimbă prin Londra
Rita Ora a mers singură la o petrecere privată din Londra / Profimedia Images

Paparazzi au surprins-o de această dată în Londra, la o petrecere privată. În ultima perioadă a fost invitată la mai multe evenimente, de fiecare dată aceasta a ales să vină singură. Se pare că partenerul său, Taika Waititi are în continuare un program foarte încărcat. Însă Rita nu pare deranjată de lipsa iubitului. Aceasta se distrează la fel de bine în compania prietenilor săi.

Reclamă

Rita a avut o apariție uimitoare într-o ținută all black. Vedeta și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje, dar și trupul tonifiat. Ținuta excentrică a fost compusă dintr-un top scurt, care i-a permis să-și expună abdomenul. În partea de jos a ales să poarte o fustă foarte scurtă. Diva nu a lăsat loc imaginației cu alegerile vestimentare pe care le-a făcut.

Machiajul a fost unul de seară în timp ce părul a ales să-l lase desfăcut. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile înainte de a intra în localul de lux.

Vedeta s-a bucurat de atenția primită, însă s-a asigurat că lângă ea se află constant și un bodyguard. Aceasta nu iese la plimbare fără să fie însoțită de cineva care să-i asigure protecția.

Reclamă

Rita Ora și Taika Waititi s-au căsătorit în secret

Rita Ora și Taika Waititi și-au confirmat relația la începutul anului 2021 și au declarat că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au apărut la nenumărate evenimente împreună și au fost surprinși deseori împreună. Artista nu a vrut să-și păstreze relația secretă. De fapt, ea s-a afișat ori de câte ori a avut ocazia alături de partenerul ei.

Anul trecut, în perioada Crăciunului, s-a zvonit că Taika o va cere în căsătorie pe frumoasa blondină. În ciuda așteptărilor venite din partea apropiaților cuplului, Rita s-a întors din vacanța de Crăciun fără un inel pe deget. Însă acest lucru nu a pus nicio barieră între cei doi.

Iubirea lor a evoluat constant. Rta a făcut mai multe declarații despre modul în care decurge relația sa cu Taika. Diva a decis să rupă tăcerea. Se pare că ea și regizorul s-au căsătorit în secret în cursul anului 2022.

”Sunt îndrăgostită! Sunt foarte îndrăgostită! Îndrăgostită! Ammin! Dragoste, dragoste și iar dragoste. Am crezut mereu în dragoste și mereu am așteptat cu sufletul la gură acea poveste desprinsă din basme! Pentru mine a fost foarte important să găsesc partenerul perfect. Sunt foarte fericită că am reușit să-l găsesc. Îl iubesc din tot sufletul pe Taika”

Diva a declarat că a fost inspirată întotdeauna de părinții săi, care au fost căsătoriți pentru mai bine de 30 de ani. Conform publicației PageSix, Rita și Taika s-ar fi căsătorit în secret în luna august în Londra.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×