Reclamă

Rochia de mireasă a lui JLo a creat confuzie în rândul fanilor

Rochia de mireasă a lui JLo i-a luat prin surprindere pe fani. Artista a făcut publică imaginea pe contul de Instagram. Cântăreața s-a îmbrăcat într-o rochie delicată și elegantă și a atras toate privirile.

Publicat: 26 februarie 2021, 13:19

Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez, au fost nevoiți să-și anuleze nunta de două ori în 2020. Totul s-a întâmplat din cauza pandemiei de Covid-19. Cei care au văzut imaginea cu rochia de mireasă a lui JLo s-au gândit că artista și logodnicul ei au făcut în secret marele pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevărul este cu totul altul. Imaginea a fost publicată prima dată de producătorul Elaine Goldsmith Thomas, înainte ca JLo să o pună la ea pe story, scrie Marieclaire.com.

Rochia de mireasă a lui JLo

Această poză cu rochia de mireasă a lui JLo a fost realizată pe platourile de filmare ale producției Shotgun Wedding. Este vorba despre o comedie în care cântăreața joacă alături de Josh Duhamel.

Concluzia este sigură: rochia de mireasă a lui JLo nu a fost cea în care artista a pășit la altar pentru a-și uni destinele cu Alex Rodriguez.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

În luna decembrie a anului trecut, Jennifer Lopez a declarat că a fost extrem de tristă că toate planurile lor de nuntă s-au anulat, mai ales că toate detaliile erau puse la punct.

În luna martie ne gândeam că poate nu o să fie atât de rău. Urma să ne căsătorim în Italia, dar a trebuit să anulăm totul. Apoi am încercat să regândim data, dar nu s-a putut și a fost puțin dezamăgitor. Toate se vor întâmpla la timpul lor.

Reclamă

Jennifer Lopez, cea mai frumoasă surpriză din partea lui Alex Rodriguez

Recent, Jennifer Lopez a publicat pe contul de Instagram imagini cu supriza pe care Alex Rodriguez i-a făcut-o cu ocazia aniversării lor. Artista le-a arătat fanilor imagini în care se vede cât de atent este fostul sportiv cu iubita sa. JLo a primit un buchet imens de trandafiri. Acesta avea alături un bilet cu un mesaj de dragoste și o mulțime de baloane.

Artista a fost foarte impresionată de gestul romantic al iubitului său. JLo le-a dezvăluit fanilor cu această ocazie că ea și Alex Rodriguez s-au întâlnit pentru prima dată pe 1 februarie. Cu alte cuvinte, luna dragostei este pentru ei cu mare însemnătate.

Jennifer Lopez și alex Rodriguez sunt împreună de mai bine de patru ani. Chiar dacă cei doi s-au văzut prima dată atunci când erau implicați în alte relații. Sentimentele puternice i-au adus din nou împreună atunci când nu s-au mai regăsit în brațele foștilor parteneri.

Jennifer Lopez, invitată la ceremonia lui Joe Biden

JLo s-a numărat printre invitatele speciale la ceremonia de depunere a jurământului celui de-al 46-lea președinte al SUA, Joe Biden. Artista s-a făcut atunci remarcată într-o ținută marca Chanel, compusă din pantaloni, cămașă albă transparentă cu volane și un palton alb.

Jennifer Lopez a interpretat ”This Land Is Your Land” al lui Woody Guthrie, ”America the Beautiful” a lui Ray Charles și propriul ei hit ”Let’s Get Loud”. Aceasta a fost prezentă la eveniment alături de soțul ei, Alex Rodriguez.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×