Reclamă

Schimbare subtilă în machiajul Prințesei Kate. Detaliul care o ajută să pară mai tânără

Experții regali au remarcat o schimbare subtilă în machiajul Prințesei Kate. Acest detaliu o ajută pe Prințesa de Wales să pară mai tânără. Soția Prințului William rămâne în continuare un simbol al eleganței pentru milioane de femei din lumea întreagă.

Publicat: 18 februarie 2023, 7:30

Kate Middleton pare că este decisă să facă o schimbare de imagine. Aceasta a ales să-și îmbunătățească machiajul clasic. Prințesa de Wales optează în general pentru un look cât mai natural. Aceasta apare deseori machiată în public, însă machiajul este unul extrem de discret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbare subtilă în machiajul Prințesei Kate

Prințesa de Wales s-a afișat recent în public cu un nou machiaj. Kate a adoptat un look nou și tineresc. Soția Prințului William a început să folosească un gloss de buze roz, scrie Express.co.uk. Sarah Amelia Fogg, make-up artist pentru o mulțime de celebrități, a povestit ai multe despre această schimbare subtilă a Prințesei de Wales.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton, zâmbește la camere, în timp ce se află la un eveniment
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni / Profimedia Images

Kate Middleton nu lucrează cu un make-up artist pentru intalnirile pe care le are în public. De cele mai multe ori, Prințesa de Wales se machiază singură înainte de a apărea în public. Ochii sunt tot timpul ațintiți asupra sa, iar de data aceasta curioșii au remarcat faptul că Prințesa a ales un gloss de buze roz. Nuanța tinerească î pune în evidență frumusețea naturală.

Reclamă

Schimbarea este una delicată și greu sesizabilă pentru cei care nu sunt atenți la machiajul său obișnuit. În general, Kate obișnuia să poarte nuanțe de piersică pe buze. Experții în beauty spun că această alegere o face pe Kate să pară mult mai tânără.

Nunața de roz se completează perfect cu nunața tenului său și aduce un plus de strălucire machiajului simplu pe care îl aplică în mod obișnuit. Buzele Prințesei de Wales par mult mai pline și sunt mai strălucitoare atunci când folosește acest gloss, spun specialiștii.

Prințesa de Wales continuă să fie atentă cu alegerile pe care le face și să păstreze întotdeauna discreția când vine vorba de produsele cosmetice pe care le folosește.

Reclamă

Detalii pe care nu le știai despre soția Prințului William

Kate Middleton este tot timpul în atenția presei internaționale. Soția Prințului William are totuși câteva secrete pe care le păstrează departe de ochii curioșilor. Află câteva detalii mai puțin cunoscute despre Kate. Unul dintre ele este legat de locul de naștere.

Prințesa de Wales s-a născut în Reading, Anglia și s-a mutat în Amman, Iordania, atunci când avea doi ani. Kate a mers la grădiniță în Iordania.

Prințesa de Wales a avut mereu o legătură specială cu Prințul Philip. Atunci când se afla la Colegiul Marlborough, Kate a participat la Duke of Edinburgh Award, un program de dezvoltare a tinerilor. Puțini știu faptul că Prințesa este pasionată de sporturi.

Aceasta a stabilit și un record de atletism atunci când era înscrisă la Școala St. Andrew. Un alt lucru mai puțin cunoscut este faptul că Prințesa de Wales a lucrat drept chelneriță pentru o perioadă.

Tot la capitolul beauty, Kate a dezvăluit în trecut faptul că și-a făcut singură machiajul din ziua nunții. Prințesa nu a vrut să apeleze la ajutorul unui make-up artist, aceasta a vrut să se răsfețe singură.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×