În timp ce talentele lor de a amesteca preparate unice și de a umple halbe de bere perfect, până la margine, sunt foarte apreciate, ai fii surprinsă să afli câteva dintre trucurile ascunse pe care barmanii le au atunci când le devii client, scrie eatthis.com.
Secrete pe care barmanii nu vor să le știi
Unii dintre ei caută să strângă mai multe sfaturi. Alții încearcă să economisească bani pe băuturile rămase în spatele barului. Oricum ar fi, barmanul ar prefera să nu afli despre aceste șase secrete care se întâmplă frecvent în spatele barului.
Unii ignoră datele de expirare
Când barmanii vor să facă produsele să reziste, unii încearcă să încalce regulile timpului. Pentru a evita să fie prinși servind ingrediente mai vechi, barmanii ar putea șterge datele de expirare de pe etichetele produselor, relatează The U.S.Sun.
Sfat profesionist: Un produs comun care se strică ușor într-un bar? Vermutul. Aruncă o privire în spatele barului. Dacă poți vedea o sticlă de vermut stând de mult timp, ferește-te să comanzi un Manhattan sau un martini. Află ce aici care sunt băuturile ce îți dau dureri de cap.
Îți vor servi o alternativă de băutură dacă ai depășit limita paharelor
Se mai întâmplă să bei prea mult într-o noapte în oraș. Cu toate acestea, pentru a evita să te dea afară, unii barmani vor găsi o altă cale pentru a face față situației.
Un expert în industria serviciilor a împărtășit pentru Insider că vor servi bere fără alcool dacă văd pe cineva în stare avansată de ebrietate. În plus, sursa a spus că ar putea chiar să sugereze un pahar cu apă. Înainte ca oaspetele să-și dea seama, noaptea se va încheia fără nicio dramă.
Băutura ta va deveni mai tare doar dacă plătești pentru ea
Un truc pe care barmanii îl folosesc pentru a-i face pe oameni să creadă că primesc alcool în comandă este să toarne câteva picături suplimentare de lichior în paie, potrivit Buzzfeed. Primele înghițituri ale băuturii tale ar putea avea gust de băutură. Adevărul este că vei primi exact ceea ce ai plătit.
Resturile nu se irosesc
Schimburile de personal din spatele barului pot deveni extrem de nebunești. Nu toți barmanii au timp să ia pauze și să mănânce ceva. Acestea fiind spuse, un barman al unui complex de lux a spus pentru Insider că, dacă văd resturi lăsate în urmă de ospătarii lor sau de clienții simpatici, adesea vor termina ei băutura sau felul de mâncare.
Ei știu să lucreze bine cu sistemul de la casa de marcat
Barmanii nu se pot baza întotdeauna pe bunăvoința unui client. Așa că, pentru a continua să primească bacșișurile, vor folosi sistemul de înregistrare în avantajul lor. De exemplu, atunci când ceri votcă cu energizant, mulți barmani vor percepe unui client suma totală pentru o cutie întreagă. Cu toate acestea, ei ajung să folosească doar jumătate. Restul îl vor folosi pentru un alt client pe care îl vor taxa tot cu suma integrală. Așa își vor face singuri bacșișul.
Când primești o băutură gratuită, nu este atât de special pe cât crezi
Potrivit unui alt utilizator Reddit, în cea mai mare parte, multe baruri permit sau încurajează barmanii să ofere o anumită cantitate de băuturi gratuite pe tot parcursul nopții. Dar, adevăratul secret este, în cea mai mare parte, că barmanii aleg să-și ofere băuturile gratuite oamenilor care dau bacșiș mari. Așa își vor fideliza oamenii care consumă mult și plătesc pe măsură.