Reclamă

Soluție de curățare a prafului făcută în casă. Cum să scapi de murdărie cu ajutorul unui ingredient simplu

Praful este una din problemele principale ale oricărei gospodine. Oricât de mult ai încerca să scapi de el, acesta se așează rapid pe suprafețe. În sezonul călduros lupta împotriva acestui dușman devine cu atât mai dificilă. În acest scop ți-am pregătit o soluție de curățare a prafului făcută în casă.

Publicat: 19 august 2022, 7:09

Atunci când vine vorba de curățenie o gospodină trebuie să lucreze inteligen împotriva prafului. Nicio femeie nu-și dorește să aibă toată ziua ocupată cu făcutul de curățenie. Prin urmare ai nevoie de soluții eficiente, rapide și care să-ți mențină curățenia pe termen lung.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soluție de curățare a prafului făcută în casă

Praful se acumulează negreșit. Chiar dacă îl ștergi cu atenție, acesta se va așeza rapid pe suprafețele curățate. Pentru a reduce praful și a nu face cheltuieli majore te invităm să descoperi cum poți prepara un spray de curățare chiar la tine acasă.

Nu vei mai avea nevoie de o mulțime de produse de curățare, ci doar de câteva ingrediente pe care sigur le găsești deja șa tine în casă. Se crede că acest produs scade timpul de curățare, iar tu nu vei mai fi nevoită să ștergi praful la fel de des.

Tot ce ai nevoie este puțin oțet, ulei de măsline și puțin bicarbonat de sodiu, scrie publicația apartmenttherapy.com. Va fi nevoie să combini două căni cu apă, o cană cu oțet, două lingurițe de ulei de măsline și o linguriță de bicarbonat de sodiu.

Aceste ingrediente te vor ajuta să prepari spray-ul necesar pentru îndepărtarea prafului de la tine din casă. Soluția de curățare se utilizează pe suprafețele obișnuite, însă nu este recomandată pentru ștergerea produselor electronice din casă.

Reclamă

Astfel vei avea o soluție de curățare a prafului făcută în casă, rapidă și ușor de utilizat. Tot ce îți rămâne de făcut este să te înarmezi cu puțină răbdare și să începi curățenia generală.

Cât de des este recomandat de fapt să faci curățenie în casă

Dacă ai înțeles cât de simplu poate fi să lupți împotriva prafului, află că există și câteva reguli când vine vorba de curățarea casei. Experții au dezvăluit cât de des este recomandat de fapt să faci curățenie în casă. Conform acestora bucătăria este spațiul în care petreci cel mai mult timp.

Reclamă

Aceasta trebuie curățată cu atenție zilnic. Sigur, o curățenie generală te va ajuta mai apoi să păstrezi ordinea pe termen lung. În cazul băilor este recomandat să le cureți de cel puțin două ori pe săptămână. Baia are nevoie de atenție specială și de produse de curățare pentru îndepărtarea murdăriei.

Geamurile trebuie atent curățate și ele. Uite cum poți curăța geamurile fără să rămână pete. Totodată, experții spun că dormitorul ar trebui curățat de cel puțin două ori pe săptămână Așternuturile trebuie aerisite, la fel și pernele.

Designeri spun că există o adevărată dezbatere pe tema alegerii culorilor de perne și draperii în dormitor. Se pare că aceste nuanțe îți pot influența calitatea somnului. Prin urmare, data viitoare când îți aranjezi dormitorul încearcă să iei în seamă și aceste reguli simple, dar utile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×