Reclamă

Târgul de Crăciun din Brașov 2022. Când se deschide și ce atracții poți vedea anul acesta

Cel mai așteptat eveniment al iernii se pregătește să-și deschidă porțile publicului larg. Târgul de Crăciun din Brașov 2022 se va deschide pe data de 30 noiembrie 2022 și va rămâne așa până pe data de 8 ianuarie 2023. Oamenii sunt așteptați cu mic și mare să vină să se bucure de frumusețea peisajului de iarnă în cadrul unui târg plin de magie.

Publicat: 27 noiembrie 2022, 6:13

Piața Sfatului va găzdui și anul acesta târgul de Crăciun. Oamenii sunt așteptați să se bucure de mâncăruri tradiționale, de prăjiturile aromate și de activitățile pentru cei mici. Primăria Municipiului Brașov a pregătit târgul de Crăciun și a pus la cale un eveniment inedit pentru localnici și pentru turiștii din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când se deschide târgul de Crăciun din Brașov 2022

Anul acesta magia se întoarce la Brașov. Târgul de Crăciun din Brașov își deschide porțile pentru cei dornici să-i calce pragul. Evenimentul ”Brașov, oraș de poveste” aduce unul dintre cele mai așteptate târguri din întreaga țară.

Deși startul se dă puțin mai târziu, față de celelalte orașe mari din țară, brașovenii sunt pregătiți să vadă ce le rezervă târgul de anul acesta. Pe lângă iluminatul străduțelor istorice, Piața Sfatului îi așteaptă pe cei curioși să se bucure de bunătățile aduse de expozanți.

Organizatorii au anunțat că vor participa o mulțime de expozanți dornici să ofere oamenilor produsele lor. Cadrul de basm îi va bucura pe cei mici, dar și pe cei mari. Copiii se vor bucura de atelierele dedicate lor, printre care se numără și Atelierul lui Moș Crăciun.

Nu în ultimul rând, oamenii vor putea să admire bradul de Crăciun care a fost deja amplasat în Piața Sfatului. De la târgul de Crăciun din Brașov 2022 oamenii vor putea să cumpere mezeluri locale, preparate cu specific, alimente vegetale, dulciuri, dar și alte produse artizanale.

Reclamă

Conceptul târgului de Crăciun de anul acesta va viza ”magia iernii”. Peste 46 de căsuțe sunt pregătite să-i primească pe pofticioși cu produsele lor.

Ce evenimente s-au pregătit pentru târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din Brașov 2022 aduce cu sine și câteva evenimente inedite. Spectacole vor fi organizate pentru cei dornici să se distreze.

Reclamă

Spectacolele sunt dedicate pentru toate categoriile de vârstă, prin urmare și cei mici se vor putea bucura de magia târgului de Crăciun. Organizatorii târgului au anunțat deja câteva spectacole care urmează să aibă loc în perioada 30 noiembrie – 3 ianuarie.

Aceștia vor pune în scenă concerte colinde. Acestea vor fi realizate de copii, coruri școlare. Acestea se vor ține în zona bradului din târgul de Crăciun.

Căsuța lui Moș Crăciun își ține ușile deschise în perioada 17 – 23 decembrie pentru cei mici. Aceasta va fi deschisă între orele 17:00 – 20:00. Cei mici îl pot întâlni pe Moș Crăciun i îi pot lăsa o scrisoare.

Totodată vor avea loc expoziții de artă, serate de muzică și multe altele. Patinoarul va avea intrarea gratuită și îi așteaptă pe cei curioși. Totodată vor fi organizate ateliere pentru realizarea decorațiunilor și cadourilor de Crăciun.

Acestea vor fi deschise în fiecare weekend în Parcul Titulescu. Dacă ești curioasă și de alte târguri. Te invităm să vezi cum arată târgul de Crăciun din Sibiu 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×