Reclamă

Târgul de Crăciun din Brașov 2022. Când se deschide și ce atracții poți vedea anul acesta

Cel mai așteptat eveniment al iernii se pregătește să-și deschidă porțile publicului larg. Târgul de Crăciun din Brașov 2022 se va deschide pe data de 30 noiembrie 2022 și va rămâne așa până pe data de 8 ianuarie 2023. Oamenii sunt așteptați cu mic și mare să vină să se bucure de frumusețea peisajului de iarnă în cadrul unui târg plin de magie.

Publicat: 27 noiembrie 2022, 6:13
O imagine panoramică ce surprinde tîrgul de Crăciun din Brașov 2022
Cel mai așteptat eveniment al iernii se pregătește să-și deschidă porțile publicului larg. Târgul de Crăciun din Brașov 2022 se va deschide pe data de 30 noiembrie 2022 / Shutterstock

Piața Sfatului va găzdui și anul acesta târgul de Crăciun. Oamenii sunt așteptați să se bucure de mâncăruri tradiționale, de prăjiturile aromate și de activitățile pentru cei mici. Primăria Municipiului Brașov a pregătit târgul de Crăciun și a pus la cale un eveniment inedit pentru localnici și pentru turiștii din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când se deschide târgul de Crăciun din Brașov 2022

Anul acesta magia se întoarce la Brașov. Târgul de Crăciun din Brașov își deschide porțile pentru cei dornici să-i calce pragul. Evenimentul ”Brașov, oraș de poveste” aduce unul dintre cele mai așteptate târguri din întreaga țară.

Deși startul se dă puțin mai târziu, față de celelalte orașe mari din țară, brașovenii sunt pregătiți să vadă ce le rezervă târgul de anul acesta. Pe lângă iluminatul străduțelor istorice, Piața Sfatului îi așteaptă pe cei curioși să se bucure de bunătățile aduse de expozanți.

Organizatorii au anunțat că vor participa o mulțime de expozanți dornici să ofere oamenilor produsele lor. Cadrul de basm îi va bucura pe cei mici, dar și pe cei mari. Copiii se vor bucura de atelierele dedicate lor, printre care se numără și Atelierul lui Moș Crăciun.

Nu în ultimul rând, oamenii vor putea să admire bradul de Crăciun care a fost deja amplasat în Piața Sfatului. De la târgul de Crăciun din Brașov 2022 oamenii vor putea să cumpere mezeluri locale, preparate cu specific, alimente vegetale, dulciuri, dar și alte produse artizanale.

Reclamă

Conceptul târgului de Crăciun de anul acesta va viza ”magia iernii”. Peste 46 de căsuțe sunt pregătite să-i primească pe pofticioși cu produsele lor.

Ce evenimente s-au pregătit pentru târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din Brașov 2022 aduce cu sine și câteva evenimente inedite. Spectacole vor fi organizate pentru cei dornici să se distreze.

Reclamă

Spectacolele sunt dedicate pentru toate categoriile de vârstă, prin urmare și cei mici se vor putea bucura de magia târgului de Crăciun. Organizatorii târgului au anunțat deja câteva spectacole care urmează să aibă loc în perioada 30 noiembrie – 3 ianuarie.

Aceștia vor pune în scenă concerte colinde. Acestea vor fi realizate de copii, coruri școlare. Acestea se vor ține în zona bradului din târgul de Crăciun.

Căsuța lui Moș Crăciun își ține ușile deschise în perioada 17 – 23 decembrie pentru cei mici. Aceasta va fi deschisă între orele 17:00 – 20:00. Cei mici îl pot întâlni pe Moș Crăciun i îi pot lăsa o scrisoare.

Totodată vor avea loc expoziții de artă, serate de muzică și multe altele. Patinoarul va avea intrarea gratuită și îi așteaptă pe cei curioși. Totodată vor fi organizate ateliere pentru realizarea decorațiunilor și cadourilor de Crăciun.

Acestea vor fi deschise în fiecare weekend în Parcul Titulescu. Dacă ești curioasă și de alte târguri. Te invităm să vezi cum arată târgul de Crăciun din Sibiu 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×