Reclamă

Târgul de Crăciun din București 2022. Când se va deschide și cum se va face intrarea

Târgul de Crăciun din București 2022 va avea loc în Piața Constituției, iar intrarea nu se va mai face cu bilet de acces, așa cum s-a întâmplat anul trecut. Data oficială a deschiderii târgului nu a fost încă stabilită. Anunțul inițial al organizatorilor a dezvăluit că perioada desfășurării târgului ar urma să aibă loc între 20 noiembrie și 26 decembrie.

Publicat: 17 noiembrie 2022, 6:00
O imagine de la târgul de Crăciun din București
Târgul de Crăciun din București 2022 va avea loc în Piața Constituției, iar intrarea nu se va mai face cu bilet / Shutterstock

Târgul de Crăciun din București de anul trecut a fost organizat în Piața Universității, iar intrarea s-a  făcut în baza unui bilet în valoare de 5 lei, achiziționat online, sau 7 lei, dacă optai oentru varianta de a cumpărăa biletul chiar de la târgul de Crăciun. Anul acesta s-a renunțat definitiv la acest principiu. Târgul de Crăciun s-a reîntors în Piața Constituției și promite să le ofere oamenilor o atmosferă de poveste.

Târgul de Crăciun din București 2022

Târgul de Crăciun din bucurești s-a desfășurat după reguli stricte în timpul pandemiei. Anul acesta lucrurile par să se întoarcă la normal, iar restricțiile să fie mult mai relaxate. Oamenii așteapt cu nerăbdare să se bucure de expozițiile care vor fi făcute.

Organizatorii evenimentului sunt pregătiți să întrunească toate dorințele participanților. Ca în fiecare an vor exista căsuțe speciale cu tematica sărbătorilor de iarnă. Oamenii își vor putea achiziționa decorațiuni, bijuterii, obiecte cu specificul Crăciunului, dar și alimente dedicate sărbătorilor de iarnă.

Nu doar părinții se pot bucura de magia sărbătorilor de iarnă. Copii sunt așteptați cu mic cu mare la ateliere dedicate activităților de iarnă. La târgul de Crăciun din București 2022, micuții se vor putea distra alături de organizatori, dar și la spectacolele care urmează să se țină.

Totodată se va deschide și un patinoar, pentru cei dornici să se relaxeze. Programul zilnic de vizitare a Târgului de Crăciun urmează să fie comunicat de către organizatori în cel mai scurt timp.

Reclamă

Dacă ești interesată să afli mai multe despre evenimentele specifice sărbătorilor de iarnă, te invităm să vezi cum arată cele mai mari târguri de Crăciun din Europa. Oaspeții sunt așteptați în număr cât mai mare.

Programul târgului de Crăciun din București

Târgul de Crăciun din București va fi deschis începând cu data de 20 noiembrie până pe data de 26 decembrie. Programul de luni până vineri va fi între orele 12:00 și 23:00. În zilele de sâmbătă și duminică, programul va fi între 10:00 și 23:00.

Reclamă

Mai bine de 70 de căsuțe vor fi amplasate anul acesta în târgul de Crăciun din București. La fel ca în fiecare an, micuții vor putea să viziteze Casa lui Moș Crăciun. Acolo vor putea să se întâlnească și să facă poze alături de Moș Crăciun. Atmosfera va fi completată de bradul de Crăciun, patinoarul pregătit pentru cei îndrăzneți, dar și de caruselul și roata panoramică.

Programul va include și spectacole și concerte. Spectacolele vor avea loc în zilele de weekend și în zilele de sărbătoare.

Vor exista spectacole pe data de 30 noiembrie, 4 decembrie, 6 decembrie, 9 – 11 decembrie, 16 – 18 decembrie și 23 – 26 decembrie. Mai multe detalii privind programul urmează să apară în zilele care au mai rămas până la deschiderea târgului de Crăciun din București. 

Ce produse vor fi aduse la târgul de Crăciun din București 2022

Târgul de Crăciun din București 2022 îi așteaptă pe participanți cu o mulțime de produse alimentare și nonalimentare. Regulamentul de înscriere pentru expozanți a fost deja postat, iar oficial se cunosc ce standuri vor fi aduse în Piața Constituției.

Organizatorii promit oamenilor standuri cu mâncare tradițională, cu produse dulci de tip fast-food, dar și standuri cu băuturi precum vinul fiert sau cafeaua. Totodată vor exista căsuțe care vor găzdui și produse artizanale realizate de meșteri populari.

Vor exista standuri cu produse realizate de artiști plastici, produse handmade și produse naturiste de îngrijire personală. Cele mai așteptate vor fi standurile cu produse speciale de Crăciun, cum ar fi decorațiunile pentru brad sau micile ornamente care pot oferite drept cadou celor dragi.

Va exista un târg de Crăciun și în Parcul Drumul Taberei

Conform publicației Euronews.ro, anul acesta Primăria Sectorului 6 va avea un parteneriat cu organizatorii unui celebru festival pentru a deschide târgul de Crăciun ”West Side Christmas”. Târgul ar urma să se deschidă pe data de 25 noiembrie.

Organizatorii au ales drept locație Parcul Drumul Taberei și vor să-l transforme în cel mai mare parc tematic de Crăciun din București. Evenimentul va avea loc până pe data de 27 decembrie 2022. Se vor organiza mai multe ateliere, dar și workshop-uri pentru copii și adulți.

Totodată se vor organiza spectacole speciale în spiritul sărbătorilor de iarnă. Se pare că evenimentul va fi finanțat din fonduri private. Accesul la târgul de Crăciun din Drumul Taberei se va face gratuit. Programul nu a fost încă anunțat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×