Reclamă

Târgul de Crăciun din Sibiu 2022. Când se deschide și ce ateliere sunt pregătite pentru copii

Târgul de Crăciun din Sibiu 2022 se va desfășura în perioada 11 noiembrie 2022 – 2 ianuarie 2023. Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale iernii a ajuns la ediția cu numărul 15 și pregătește o mulțime de surprize pentru adulți și copii deopotrivă.

Publicat: 8 noiembrie 2022, 7:58

Organizatorii anunță că anul acesta vor partitipa la Târgul de Crăciun din Sibiu 2022 o mulțime de expozanți care depun toate eforturile să le ofere vizitatorilor cele mai plăcute experiențe. Evenimentul se va desfășura în Piața Mare din Sibiu și se anunță a fi unul dintre cele mai spectaculoase de până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târgul de Crăciun din Sibiu 2022

Organizatorii au invitat la târg expozanți din toate colțurile țării care promit să satisfacă toate dorințele. Într-un cadru de basm, vizitatorii se pot bucura de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Pe lângă asta, cei prezenți pot achiziționa produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Betleem.

Copiii se pot bucura de atelierele dedicate lor. Printre acestea se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber. De asemenea, adulții se pot delecta cu produse alimentare care mai de care mai gustoase. De la Târgul de Crăciun din Sibiu 2022, vizitatorii pot cumpăra mezeluri locale, preparate ungurești, burgeri din carne de vită Angus sau alimente vegetale.

Pe site-ul dedicat târgului de Crăciun din Sibiu, organizatorii promit proiecții spectaculoase de lumini. Fiecare clădire din Piața Mare a Sibiului o să fie luminată diferit, toate aceste detalii creând o atmosferă de poveste în centrul orașului.

Program zilnic de vizitare este între orele 11:00 – 22:00.

Reclamă

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu autoritățile municipale din Sibiu.

Dacă ești curioasă, află și cum este sărbătorit Crăciunul în alte țări ale lumii.

Atelierul lui Moș Crăciun de la Târgul de Crăciun din Sibiu 2022

Reclamă

La ediția din acest an, copiii se po bucura de activități care să le stimuleze creativitatea, lucrul în echipă și manifestarea artistică sub îndrumarea unor specialiști.

Atelierele sunt dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 9 ani. La finalul fiecărei activități, cei mici pot păstra lucrările realizate de ei, dar vor primi și o diplomă și o fotografie de grup. Costul participării la ateliere este de 30 lei de persoană, iar rezervările se fac pentru minimum 15 participanți.

  • Lumânărar de Crăciun – atelier de creat lumânări
  • Perioada: 14 – 20 noiembrie 2022
  • Pictură pe turtă dulce – atelier de pictat și decorat turtă dulce
  • Perioada: 21 – 27 noiembrie 2022
  • Biscuiți de Crăciun – atelier de preparat biscuiți
  • Perioada: 28 noiembrie – 04 decembrie 2022
  • Pictură pe globuri – atelier de pictat globuri de sticlă
  • Perioada: 05 – 11 decembrie 2022
  • Decorațiuni Pixel Art – atelier de creație folosind piese termoadezive
  • Perioada: 12 – 16 decembrie 2022
  • Micul Tipograf – atelier de creat felicitări de Crăciun prin metode străvechi
  • Perioada: 17 – 23 decembrie 2022

Pentru școli, grădinițe și grupuri, participarea la ateliere se face de luni până vineri, între orele 08:00 – 17:00 și durează 40 minute. Vizita de face doar în baza unei programări efectuate online, folosind formularul special, în limita locurilor disponibile.

Sâmbătă și duminică atelierele sunt accesibile tuturor vizitatorilor, fără o programare în prealabil.

Alte atracții la Târgul de Crăciun din Sibiu

Și pentru ca evenimentul să fie unul de poveste, organizatorii au pregătit și alte surprize. Fiecare vizitator este liber să se bucure de atracțiile de la târg, în funcție de preferințe și priorități.

Sibiul le va oferi celor are decid să-l descopere noi puncte de atracție. În afară de atelierele pentru copii, Târgul de Crăciun are colțuri instagramabile, photocornere, experiențe teatrale.

Roata Panoramică

Roata Panoramică nu va lipsi nici în acest an de la Târgul de Crăciun din Sibiu 2022. Aceasta le oferă vizitatorilor bucuria de a admira Piața Mare de la înălțime. Roata Panoramică are o înălțime de 22 metri și este un model modern, fiind construită special în anul 2019 pentru a fi prezentă la Târgul de Crăciun din Sibiu.

Patinoar

Patinoarul din acest an de la Târgul de Crăciun din Sibiu 2022 are o suprafață de 600 metri pătrați și o capacitate de 300 de persoane. Patinele se pot închiria de la standurile special amenajate. Programul este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00 și este amplasat în Piața Mare din Sibiu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×