Reclamă

Trucuri care alungă oboseala de pe chip

Bineînțeles că am putea dormi puțin mai mult, dar ziua are doar 24 de ore. Majoritatea dintre noi este în căutarea unor soluții rapide pentru a falsifica aspectul unei odihne mai bune. Iată câteva trucuri geniale care alungă oboseala de pe chip, pe care să le folosești atunci când ești la „nevoie”.

Publicat: 9 aprilie 2021, 17:22 / Actualizat: 20 ianuarie 2022, 13:04

Să arăți odihnită nu este întotdeauna atât de ușor cum sună. Lucratul până târziu, finalizarea treburile casnice târziu în noapte, sau copiii care uneori au propriul lor ceas deșteptător, te pot face să arăți epuizată! Este dificil să dormi corespunzător când sunt atâtea de făcut. Și totuși, vrei să arăți odihnită a doua zi dimineață!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trucuri geniale care alungă oboseala de pe chip

Începe-ți ziua cu curățarea feței. Urmează apoi folosirea unei creme hidratante obișnuite. Pielea hidratată îți conferă un avantaj, aceasta face în mod natural pielea să arate mai strălucitoare și mai vibrantă. Acesta este unul dintre obiceiurile matinale ale persoanelor cu o piele grozavă.

Un strop de strălucire

Potrivit make-up artistului Cher Webb, citat de Glamour, există un truc de machiaj ușor pentru a face ochii să pară mai mari și mai luminoși – și implică un pic de strălucire, aplicată exact în locul potrivit.

În loc să aplici fardul strălucitor pe întreaga pleoapă, așa cum ai proceda în cazul unui machiaj obișnuit, folosește-ți degetul pentru a aplica o nuanță strălucitoare doar în centrul pleoapei.

Reclamă

Fardul strălucitor reflectă lumina, făcând ca acea parte a ochiului tău să pară mai mare.

Corector

Pentru mascarea cearcănelor este necesar să desenezi un triunghi cu capul în jos, chiar sub zona ochilor.

Reclamă

Finalizează cu un contur aplicat pe pomeți (nu sub) și un pic de fard de obraz pe locul în care ai aplica în mod tradițional highlighter-ul. Aceste tehnici simple de aplicare creează o iluzie optică, făcându-te să arăți bine odihnit.

Comprese reci

Dacă ochii tăi sunt umflați când ești obosită, cel mai rapid și mai eficient tratament pentru „ochii pufoși” este să aplici pe aceștia un obiect rece. Acesta este unu dintre cele mai bune trucuri geniale care alungă oboseala de pe chip.

Optează pentru un cub de gheață pe care să îl aplici pe toată fața, sau o lingură rece. Masează ușor pielea pentru a stimula drenajul limfatic.

Dacă ai timp 10 minute să închizi ochii, poți continua punând câte o felie de castravete pe pleoapele închise. Temperatura rece îți va ajuta circulația, ajutând la reducerea inflamației.

Presopuncura

Presopunctura vă face ochii să strălucească și vei arăta complet înviorată. Bazată pe aceleași principii ca acupunctura (fără ace însă), presopunctura atenuează tensiunea din corpul tău și echilibrează energia prin aplicarea presiunii – în acest caz, cu vârful degetelor – pe diferite puncte de pe față și corp.

Renunță la creionul de ochi

Nu e nevoie să folosești fiecare produs din geantă pentru a contracara efectele unei nopți nedormite.

Nu folosi creionul de ochi când ești obosită. Acesta face ca ochii să pară mai mici, și captează tonurile întunecate din zonele de sub ochi.

Îndreaptă-ți atenția spre buze

Adăugă o culoare vie, dar subtilă, fără a părea exagerată. Acest truct oferă iluzia unei fețe odihnite, proaspete!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×