Trucuri care alungă oboseala de pe chip

Bineînțeles că am putea dormi puțin mai mult, dar ziua are doar 24 de ore. Majoritatea dintre noi este în căutarea unor soluții rapide pentru a falsifica aspectul unei odihne mai bune. Iată câteva trucuri geniale care alungă oboseala de pe chip, pe care să le folosești atunci când ești la „nevoie”.

9 aprilie 2021 la 17:22
Prim plan al feței unei femei, care își aplică sub zona ochilor trei puncte de fond de ten
Pielea hidratată îți conferă un avantaj, aceasta face în mod natural pielea să arate mai strălucitoare și mai vibrantă / Shutterstock

Să arăți odihnită nu este întotdeauna atât de ușor cum sună. Lucratul până târziu, finalizarea treburile casnice târziu în noapte, sau copiii care uneori au propriul lor ceas deșteptător, te pot face să arăți epuizată! Este dificil să dormi corespunzător când sunt atâtea de făcut. Și totuși, vrei să arăți odihnită a doua zi dimineață!

Trucuri geniale care alungă oboseala de pe chip

Începe-ți ziua cu curățarea feței. Urmează apoi folosirea unei creme hidratante obișnuite. Pielea hidratată îți conferă un avantaj, aceasta face în mod natural pielea să arate mai strălucitoare și mai vibrantă. Acesta este unul dintre obiceiurile matinale ale persoanelor cu o piele grozavă.

Un strop de strălucire

Potrivit make-up artistului Cher Webb, citat de Glamour, există un truc de machiaj ușor pentru a face ochii să pară mai mari și mai luminoși – și implică un pic de strălucire, aplicată exact în locul potrivit.

În loc să aplici fardul strălucitor pe întreaga pleoapă, așa cum ai proceda în cazul unui machiaj obișnuit, folosește-ți degetul pentru a aplica o nuanță strălucitoare doar în centrul pleoapei.

Fardul strălucitor reflectă lumina, făcând ca acea parte a ochiului tău să pară mai mare.

Corector

Pentru mascarea cearcănelor este necesar să desenezi un triunghi cu capul în jos, chiar sub zona ochilor.

Finalizează cu un contur aplicat pe pomeți (nu sub) și un pic de fard de obraz pe locul în care ai aplica în mod tradițional highlighter-ul. Aceste tehnici simple de aplicare creează o iluzie optică, făcându-te să arăți bine odihnit.

Comprese reci

Dacă ochii tăi sunt umflați când ești obosită, cel mai rapid și mai eficient tratament pentru „ochii pufoși” este să aplici pe aceștia un obiect rece. Acesta este unu dintre cele mai bune trucuri geniale care alungă oboseala de pe chip.

Optează pentru un cub de gheață pe care să îl aplici pe toată fața, sau o lingură rece. Masează ușor pielea pentru a stimula drenajul limfatic.

Dacă ai timp 10 minute să închizi ochii, poți continua punând câte o felie de castravete pe pleoapele închise. Temperatura rece îți va ajuta circulația, ajutând la reducerea inflamației.

Presopuncura

Presopunctura vă face ochii să strălucească și vei arăta complet înviorată. Bazată pe aceleași principii ca acupunctura (fără ace însă), presopunctura atenuează tensiunea din corpul tău și echilibrează energia prin aplicarea presiunii – în acest caz, cu vârful degetelor – pe diferite puncte de pe față și corp.

Renunță la creionul de ochi

Nu e nevoie să folosești fiecare produs din geantă pentru a contracara efectele unei nopți nedormite.

Nu folosi creionul de ochi când ești obosită. Acesta face ca ochii să pară mai mici, și captează tonurile întunecate din zonele de sub ochi.

Îndreaptă-ți atenția spre buze

Adăugă o culoare vie, dar subtilă, fără a părea exagerată. Acest truct oferă iluzia unei fețe odihnite, proaspete!

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×