Reclamă

Unde poți călători în 2024 cu buget redus, potrivit specialiștilor în travel

Plănuiești să organizezi o vacanță la prețuri accesibile anul acesta? Deși costurile de călătorie sunt în creștere cu până la 3,1%, încă este posibil să călătorești cu buget redus. Descoperă unde poți călători în 2024 cu buget redus, potrivit specialiștilor în travel. Ți-am pregătit o listă de destinații de vis.

Claudia-Ellena Ignat
Claudia-Ellena Ignat
Publicat: 9 aprilie 2024, 2:46

Călătoriile reprezintă principala ta sursă de relaxare și deși nici nu s-a terminat vacanța, deja te gândești la următoarea. Iată care sunt cele mai populare destinații care să fie și accesibile la preț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde poți călători în 2024 cu buget redus

În fruntea clasamentului ca fiind cel mai ieftin loc în care să călătorești în acest moment este Hoi An, Vietnam. Costul estimat este de 64,51 dolari pe zi, pentru elementele esențiale de călătorie. Astfel, această bijuterie fermecătoare este și cea mai bună destinație care să nu îți destabilizeze bugetul.

Situat pe coasta centrală a Vietnamului, Hoi An te va atrage cu Orașul Antic. Este un loc pitoresc unde străzile luminate de felinare duc la magazine pitorești și la tarabe de mâncare stradală.

Este, de asemenea, convenabil pentru plajele uimitoare cu nisip alb, unele dintre cele mai frumoase din Asia.

Vizitează Africa de Sud, cu un cost sub 70 de dolari pe zi

Reclamă

Pe locul al doilea pe lista de destinații de călătorie cu buget redus se află Cape Town, Africa de Sud, potrivit raportului Oficiului Postal din U.K., publicat de Forbes.

Pentru 68,48 de dolari pe zi vei avea parte de o experiență de neuitat pe fundalul Muntei Table și a coastelor virgine. O masă cu trei feluri de mâncare pentru două persoane costă în medie 44 de dolari.

Mombasa, Kenya, ocupă locul al treilea pe listă. Această destinație de pe coasta de est a Africii atrage cu țărmurile sale de nisip alb și piețele vibrante. Toate acestea oferă o experiență captivantă pentru călătorii, dacă îți dorești atât relaxare, cât și explorare culturală.

Reclamă

Descoperă Țara Soarelui Răsare

În mod surprinzător, Tokyo, metropola din Japonia, plină de viață în care tradiția se întâlnește cu modernitatea ocupă locul al patrulea pe listă, scrie Parade.com.

Vei avea nevoie doar de 74,43 dolari pe zi, pentru cumpărăturile esențiale, potrivit specialiștilor în călătorii. La acest clasament a contribuit costul unui pahar de vin (o medie de doar 4,56 dolari) și al unei sticle de apă (în medie 77 de cenți).

Destinații de călătorie cu buget redus în Europa

În topul primelor cinci locuri se află Algarve, în Portugalia, care combină cultura, istoria și frumusețea naturală. Costul pentru o astfel de vacantă este de patru ori mai mic față de anii trecuți.

Cu plajele sale însorite, satele fermecătoare și fructele de mare delicioase, Algarve îți va oferi o evadare idilică dacă ești în căutarea unei escapade accesibile și deosebite. Cu siguranță se va afla pe lista de destinații în care să te întorci cu drag.

Îți poți organiza vacanța mult dorită astfel încât să te bucuri de destinații populare, la preț redus în 2024. Ține doar de tine cum îți organizezi bugetul.

Poți vizita unele dintre cele mai scumpe orașe din lume și totuși să nu cheltui o avere. Poți să optezi pentru cazări simple, alege să mănânci mâncare stradală delicioasă și să te bucuri de natură ca atracție principală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×