Reclamă

Vedeta care s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei. Sutienul minuscul pe care l-a purtat i-a jucat feste

Vedeta care s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei, și-a îndeplinit misiunea. Imaginile cu ea sunt peste tot în presă. Sutienul minuscul pe care l-a purtat i-a jucat feste, deși se afla la un eveniment important unde știa că mai mulți fotografi vor fi prezenți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 octombrie 2024, 6:18

Tallia Storm, căci despre ea este vorba, s-a asigurat că o să fie fotografiată din toate unghiurile când a participat la proiecția Elton John: Never Too Late în cadrul celei de-a 68-a ediții a Festivalului de Film BFI din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei

Cântăreața, în vârstă de 25 de ani, a întors privirile într-un sutien roz minuscul, cu decolteu adânc. Ea și-a etalat bustul în timp ce a pozat pentru fotografii prezenți pe covorul roșu de la The Royal Festival Hall.

Tallia și-a afișat silueta incredibilă în topul plin de culoare. L-a combinat cu o fustă lungă asortată și mănuși lungi.

Ținuta ei a fost completată cu o haină elegantă din blană albă. De asemenea, artista s-a accesorizat cu o pereche de cercei cerc din aur care au atras și ei toate privirile.

Tallia Storm a fost excentrică și în privința machiajului

Reclamă

Părul ei blond și lung era coafat într-un coc jos. Vedeta pop de origine scoțiană și-a completat look-ul cu o paletă de machiaj destul de îndrăzneață pentru ținuta aleasă.

Cântăreața, care a fost descoperită de Sir Elton John la 13 ani, a zâmbit pe toată durata apariției ei pe covorul roșu, înainte de proiecția filmului.

Nu este prima dată când Tallia a depășit limitele pe covorul roșu. Anul trecut, ea a participat la Brit Awards într-o pereche de bikini și o haină din blană roz.

Reclamă

Atunci, ea a dezvăluit că a transpirat foarte mult purtând costumul de baie roz foarte îndrăzneț din două piese și cizme cu blană roz. Tallia a purtat și atunci o haină albă din blană artificială peste ținuta ei minusculă. Vedeta a lăsat-o deschisă pentru a-și etala abdomenul tonifiat.

Tallia a spus atunci că s-a inspirat de la Lady Gaga atunci când a purtat rochia din carne la MTV Video Music Awards 2010 și din ținutele lui Miley Cyrus de la VMA.

Vorbind la FUBAR Radio, popstarul scoțian a divulgat: „În copilărie, posterele din camera mea erau cu Lady Gaga în rochia din carne. Katy Perry cu părul albastru, Miley Cyrus goală la VMA. Acestea erau afișele de pe peretele meu”.

Recent, Tallia a fost ocupată în Los Angeles. Ea a publicat mai multe fotografii cu vedete celebre precum muzicianul will.i.am și actorul Mark Wahlberg.

Tallia Storm, într-un sutien roz, cu o fustă în aceeași nuanță
Tallia și-a afișat silueta incredibilă în topul plin de culoare / Profimedia Images

Talia a renunțat la job-ul din Scoția pentru a reveni la Londra

În martie, Tallia a anunțat că va renunța la slujba din Scoția. Ea s-a alăturat emisiunii matinale în aprilie anul trecut.

Când s-a alăturat show-ului alături de gazda Fat Brestovci pentru prima ei emisiune la radio, a spus că a fost un „vis devenit realitate”. Ea a mai declarat că a fost încântată să se întoarcă în Scoția.

Anunțând plecarea ei pe Instagram, ea a scris: „Cel mai bun an din viața mea. M-am mutat înapoi în Scoția. M-am trezit la ora 5 dimineața pentru a găzdui postul de muzică de succes numărul 1 din Scoția @CapitalScotland alături de regele meu cel mai bun, sarcastic și hilar pe viață @Fatpresenter.

„Mi-a plăcut fiecare minut din el, dar perioada mea aici a trecut și mă mut înapoi la Londra. Trebuie să-mi iau rămas bun de la scoțienii mei. Mi-a plăcut fiecare minut în care am râs, plâns și am sărbătorit cu fiecare dintre voi chiar aici, în Scoția.

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai făcut cele mai sălbatice vise să devină realitate. M-ai lăsat să vorbesc cu tine 4 ore pe zi de luni până vineri!!!! Vă iubesc, băieți, nu există loc ca Scoția!

Tallia a lansat single-ul Ballers tot în martie, numind-o „cea mai preferată melodie pe care am scris-o vreodată”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×