Reclamă

Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor

Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa Lala Band. Recent, Vlad Gherman a spus totul despre el în cadrul emisiunii Roata Vedetelor.

Publicat: 5 august 2022, 13:35

Beatrice Soare l-a avut invitat pe actor în show-ul exclusiv Antena PLAY. Actorul s-a distrat de minune răspunzând la întrebările care i-au fost adresate. Pentru că mereu a fost extrem de deschis și sincer cu fanii, poate părea că oamenii știu totul despre el. Vlad a oferit însă informații pe care poate doar cei din familie le știu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Gherman a spus totul despre el

Provocările de la Roata Vedetelor sunt multe. Mai ales atunci când vine vorba desre Wild Card, dar nici unele întrebări de la categorii de pe roată nu sunt tocmai comode.

Când a fost nevoit să răspundă la întrebarea din categoria zvonuri, Vlad a spus că o informație pe care părinții lui au citit-o despre el mai întâi în presă a fost legată de faptul că partenera lui este însărcinată.

Actorul a spus că atunci când a primit telefon de la tatăl său a durat un pic până să-l lămurească cum stau lucrurile. Tot Vlad a spus că și-a rugat părinții să nu mai citească toate articolele despre el care apar în presă. El spune că de cele mai multe ori acestea au la bază niște speculații.

Vlad Gherman a spus că presa a speculat tot felul de fotografii, atât cu Oana, cât și cu Criss, despre o posibilă sarcină. Bărbatul susține însă că niciodată nu a fost nimic adevărat din ce s-a scris.

Reclamă

Detalii mai puțin cunoscute despre el

Un alt detaliu mai puțin cunoscut despre Vlad este faptul că la numai 11 ani acesta s-a aflat într-o situație care nu îl face acum să se simtă tocmai confortabil. Acesta a povestit că se afla în fața blocului cu prietenii și jucau fotbal. Unul dintre ei a spus că simte nevoia să bea un suc rece. Au mers toți la magazin, dar niciunul nu avea bani la el. Vlad a fost nevoit să creeze o diversiune și să sustragă o sticlă.

Referitor la provocarea de la Wild Card, Beatrice l-a întrebat pe Vlad dacă este dispus să petreacă 24 de ore din 24 cu persoana iubită pentru tot restul vieții. Actorul a răspuns sincer că nu ar accepta. El a mai spus că din relația cu Criss a învățat că în cuplu este nevoie ca partenerii să aibă spațiu personal. Chiar dacă se iubesc foarte mult, fiecare are nevoie de timp pentru el.

Reclamă

În prezent, Vlad Gherman este într-o relație cu Oana Moșneagu. Trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Cei doi se distrează de minune împreună, merg în vacanțe și pare că lucrurile evoluează în direcția cea bună. Și pe plan profesional lucrurile merg bine pentru actor. Din toamnă, telespectatorii îl pot revedea pe micul ecran în noul sezon Adela.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×